Evb

10 tapaa lopettaa mielihaluja

Mikään heikentää ruokavalion tahdonvoimaa nopeammin kuin himo makea, suolainen tai rasvaisia ​​ruokia. Selvitä miten lopettaa mielihaluja ja pysyä ruokavalio.

Kaikilla on heikko hetkiä niiden ruokavalioon, kun he voivat käytännössä maistaa suolaista, makea, rapeita, tai rasvaisia ​​ruokia he kaipaat. Silti nämä ovat usein hyvin elintarvikkeita, jotka heikentävät teidän pyrkimyksiä laihtua. Loppujen lopuksi, kun on viimeinen kerta, kun valittivat himo kukkakaalia?

Seuraa näitä strategioita lopettaa mielihaluja heidän etenemisensä.

10 tapaa lopettaa mielihaluja

1.. Nuku tarpeeksi. Unettomuuden lisää nälkää päivän aikana, mikä johtaa mielihaluja. Getting oikea määrä uni voisi lopettaa mielihaluja.

2. Syö terveellinen aamiainen. Joillekin ihmisille, mielihalut ovat osa sykli verensokeri ylä-ja alamäet, joita voidaan potkittiin pois lähes hetkellä jalat osuvat lattiaan aamulla. Aamiainen, joka sisältää kuitua ja proteiinia on todennäköisesti hallitsemaan tätä sykliä. Harkitse salattu muna täysjyväleipä tai kalkkuna voileipä sijasta sokerinen vilja tai Tanskan.


Related: yhteys unen ja paino

3. Nälänhädän torjumiseksi. "Ydin [torjuntaan mielihaluja] on nälkä tukahduttaminen, koska nälkä vahvistaa muita laukaisee", sanoo ravitsemus tutkija Susan B. Roberts, FT, vanhempi tutkija Tufts University Medford, Massachusetts

Jos usein nälkä teidän ruokavalio voit palata teidän ruokavalio suunnitelma. Saatat tehdä paremmin syöminen useammin, pienempiä, ravitsevia aterioita koko päivän tai syödä enemmän elintarvikkeita, jotka pitävät sinut täysin kauemmin, kuten täysjyvätuotteita ja kasviksia.

4. Syödä aterioita aikataulun mukaan. Salaisuus pysäyttää cravings on hallita nälkää ja "vain syö määrättyinä aikoina - ei rento syöminen," sanoo Roberts.

5. Budjetti mielihaluja osaksi ruokavaliota. "Kaivannut elintarvikkeita voidaan sisällyttää aterioita, jos niitä käytetään 100-kalori hoitoon korvaus, mutta vain keski-aterioita, koskaan yksin välipaloja, kun he ovat liian vaikea hallita", sanoo Roberts laatija Instinct Diet: Käytä Viisi Ruoka vaistot laihtua ja pitää se pois (Workman Publishing Company, 2008).

6. Tee elintarvikkeet kaipaat vaikeaa tai mahdotonta päästä. Ei ole väliä kuinka paljon rakastat brownies, jos et pidä mitään kotona tai töissä, mahdollisuudet ovat sinun himo menee ohi tyytymätön. Sen sijaan, tehdä terveellisiä vaihtoehtoja helposti käsiksi teidän syöminen suunnitelma ja valmistella etukäteen niihin tilanteisiin, kun sinun terveellinen välipala helpon matkan päässä, niinku kun olet tien päällä.

7. Etsi terve vaihtoehdoista. Jos sinulla on tapana haluta kovasti makeita herkkuja iltapäivällä, jolla kevyt jogurtti ja joitakin hedelmiä käsillä voisi estää hullun kiire automaatista suklaata baarissa. "Mielestäni paras tapa korvata himo on kanssa jotain vastaavaa, joka on vähemmän kaloreita ja enemmän kuitua - voit tankata samanlainen maku, mutta ruoka on pilkottu hitaasti vähentää tupakanhimoa ajan myötä ", neuvoo Roberts.

Hyppysellinen, voit sulattaa hieman suklaata yli kuitupitoista viljaa ja on se maidon kanssa - saat suklaan maku, mutta enemmän kuitua, sanoo Roberts. Jos olet himo suolainen sirut, Roberts ehdottaa, "joitakin aterioita - täysjyvä-sandwich ja salaattia, ei siruja yksin - joten ne ovat helpommin hallittavissa."


Related: ylläpitää terveellistä painoa ympäri vuoden

8. Pidä ruoka lehdessä. Tämä ei voi täysin lopettaa mielihaluja, mutta se voisi pitää sinua toimimasta ne, jos ajatus kirjallisesti alas kalori-ja rasvapitoisuus pihvi on tuskallisempaa kuin menee ilman sitä. Ruoka päiväkirjaa myös auttaa tunnistamaan vuorokaudenaikoina kun mielihalut ovat vahvimpia.

9. Tunnista himo aiheuttajia. Emotionaalinen syöminen on todellinen ilmiö. Jos kiinnittää huomiota, saatat huomata, että mielihalut ovat pahempi, kun olet stressaantunut tai masentunut. Toimitusjohtaja tilanteet auttavat pysäkki mielihaluja.

10. Syö monipuolista ruokavaliota. Kiinni kokeillut ja totta voivat auttaa sinua laskea kaloreita, mutta se voi myös jättää olo toteutumatta. Ihmiset tarvitsevat erilaisia ​​niiden ruokavalioon, joten kokeilla uusia ruokia tai yhdistelmiä elintarvikkeita lopettaa mielihaluja. Vain koska olet ruokavalio ei tarkoita että se ei olisi tyydyttävä.