Evb

4 joulukuusi terveyshaittoja paketoitu

Oh, joulukuusi. Tänä jouluna katkottua on hauskaa koko perheelle - kunnes lasi ornamentti putoaa tai sivuliike alkaa polttaa. Pidä omasi näköinen kaunis, kirkas ja turvallinen näitä vinkkejä.

Rajaus puu on kiistatta yksi hauskimmista osista jouluna, mutta on yksi kotona myös aiheuttaa vakavia terveys-ja turvallisuusuhkia. Kuvittele joulukuusi, johon olet viettänyt tuntikausia huolellisesti nauhassa valot ja asettamalla suosikki koriste, kaatumisen kädestä, er, tassu, suosikki lemmikkiä, tai vielä pahempaa, palo kosketuksen lähellä kynttilän.

Pitää perheesi terveellinen ja turvallinen, verestää näitä joulukuusi turvallisuus vinkkejä ennen kuin aloitat rocking sen ympärille.

 1. Älä aloita tulipalo. Joulukuusi tulipalot ovat yksi vakavimmista loma vaaroja. Yhdysvaltain palokunnan vastasi noin 240 joulukuusi liittyvät kodin tulipaloja vuodessa vuosina 2005 ja 2009, mukaan viimeisimmät tilastot National Fire Protection Association (NFPA). Noin 20 prosenttia oli määrä ottaa puu liian lähellä lämmönlähdettä, kuten takka tai kannettava lämmitin, kolmas johtuivat sähköongelmia (ajatella oikosulun vanha jatkojohtoa), ja 11 prosenttia aloitti kynttilöitä.

  Välttää kääntämällä joulukuusi osaksi sytykkeet, National Safety Council suosittelee, varmista keinotekoisia puita on testattu ja merkitty "tulenkestäviä." Useimmat keinotekoiset joulukuuset tänään tehdään kestävästä muovista kutsutaan PVC, joka on luonnostaan ​​tulenkestävä mukaan Euroopan Christmas Tree Association (ACTA), joten muista tarkistaa etiketissä.

  Jos olet yksi Yhdysvaltain Tuli hallinto-sopii yhteen 33000000 perheet tuoda kotiin luonnollinen puu, varmista, että se on tuoretta! Ensisilmäyksellä, väri kertoo paljon. Tuoreuden (ja hei, estetiikka liian) sinun kannattaa se olla vihreä, ei tummumisen. Tuntuista, neulasia pitäisi taipua, ei katkaista, ja runko on tahmea mahla - sappier, paremmin. Pidä puu tuoretta kotona sijoittamalla se vedenpitelyosa seistä. Ja muista kastella! Vuonna 2010 National Institute of Standards and Technology (NIST) testattu joulukuusi tulipalot perustuu kosteuspitoisuus. Tulokset, jotka ne julkaistiin lyhyt video, osoitti se kestää vain sekunnin kuiva puu räjähtää kuin liekit ja hieman yli minuutti palon kuluttaa sitä kokonaan. Kun tutkijat laittaa liekin hyvin kasteltu puu kuitenkin palon sytyttänyt mutta pian kuoli ilman vaurioita.

  Vai et ostanut luonnon tai keinotekoinen joulukuusi, varmista sijoittaa sen turvallinen paikka kotona. Pidä se pois lamput, avotulta ja lämmittimet. Varmista, että olet ripustaa vain sisävalaistukselta, ei ulkona niitä, puussa, ja tarkista valot rikki tai kulunutta johtoja. Lopuksi, National Safety Council ehdottaa käyttäen enintään kolme valoa sarjaa yhdellä jatkojohtoa, joka olisi seinää vasten, mutta ei maton alle. Aivan kuten kuuma kannettavan sängyssä, kun kuulu matolle, johto on alttiimpi ylikuumenemiseen ja kipinöitä. Muista irrottaa kaikki valot ennen nukkumaan joka ilta. Älä koskaan jätä valot "on" yhdessä yössä. Ja kiitos, älä sulje todellisia kynttilöitä puussa. Se voi näyttää melko in kuvitettu lasten kirjoja, mutta se on erittäin vaarallista.

 2. Hengitä helppoa. Vaikka ikivihreitä puita itse eivät yleensä ärsytä allergiaa tai astmaa, ne voivat mahdollisesti pitää kiinni pieniä homeitiöt, jotka tekevät niille altis homeen allergiat kutittaa ja aivastus mukaan European Academy of Allergy, Asthma & Immunology (AAAI).

  Valitsevat keinotekoinen puu on ainoa varma tapa välttää tämä, mutta jos olet asetettu ottaa todellinen asia, AAAI ehdottaa pitää puu ulos talosta (jonnekin kuiva kuten autotallissa tai sisätiloissa kuisti) enintään viikolla anna sen kuivua ja poistaa hometta. Sinun tulisi myös ravistaa puuta hyvin ennen kuin siirrät sen sisälle. Sama koskee todellista seppeleet sijoitettu koko talon.

 3. Pitäkää tiukasti kiinni. Sisustus puu voi olla rakastettu loma perinne, mutta se voi johtaa vaaralliseen Falls, varsinkin jos sinulla on korkea puu tai eivät käytä oikeutta stepstool tai tikkaat työtä. Tietojen mukaan Yhdysvaltain Centers for Disease Control and Prevention, yli 17000 ihmistä hoidettiin sairaaloissa talviloma koristeluun liittyviä kaatuu kolmen vuoden aikana, 43 prosenttia vammat johtuivat putoaa tikkailta ja miehet olivat 40 prosenttia todennäköisemmin kuin naiset loukkaantuvat.

  Aina tulenjohtaja kun ripustaa koristeet ja string valot, ja käyttää tukeva jakkara tai tikkaat, joka on avannut kunnolla, ei sohva tai huojuva tuoli.

  Suojella niitä arvokas koriste, käytä tätä nyrkkisääntö: arvokkaampaa ornamentti, sitä korkeammalla se menee puu - keskeisiä neuvoja, jos sinulla on lapsia ja / tai lemmikkejä. Paikka lasia ja muita helposti särkyviä koriste ylimpien ja varmista, että ne tiukasti kiinni, joten ne eivät kuulu. Keeping koristeet turvaamiseksi on kyse koukut ja koukku-to-ornamentti-paino-suhde. Esimerkiksi älä sulje raskas keraaminen yksi täti antoi teille hatara pala lankaa. Saatat joutua ostamaan ylimääräistä pakkaus koukut veneen tallentaa, mieluiten metallia, S-muotoinen niitä voi kietoa haara ja hyppysellinen yhdessä turvata koriste paikassa.

 4. Pidä silmällä fido. Joulukuuset voi aiheuttaa ainutlaatuinen riskejä perheen tuuhea ystävät. Vesi puu haltijan sisältää usein lannoitteiden ja bakteerit, mukaan European Society for Prevention of Cruelty to Animals (ASPCA), voi järkyttää lemmikkisi vatsaan. Ja nieltynä, koristeet, nauhat, ja hopealanka voi estää niiden suolistossa, mikä johtaa oksentelu ja muut vatsa ongelmia, jotka saattavat joutua leikkaukseen korjata. Ja niin hauskaa kuin se on merkkijono popcorn tai viljatuotteista ympäri puun oksat, sinulla olisi vain olla houkuttelevaa lemmikki syödä sitä. Paitsi että tämä tarkoittaa lemmikkisi olisi mielestäni se on hienoa syödä kaikki koristeet, mutta siellä on myös suurempi mahdollisuus eläin olisi kaataa koko puu. Cue lasinsiruja ja myöhemmin vammoja tai jopa tulipalon, jos puu kulkee polkuja kynttilän aikana syksyllä. Vanhemmat, sama pätee indeksoinnin ja toddling vauvoja.