Evb

4 odottamattomia riskejä sydämen vajaatoiminta

Genetiikan ja epäterveellisten elämäntapojen eivät ole ainoita asioita, jotka voivat laittaa sinut riski sydämen vajaatoiminta. Tutkimus paljastaa yllättäviä sydämen vajaatoiminta riskitekijöitä, jotka sinun täytyy tietää.

Vaikka termi saattaa kuulostaa pelottavalta, sydämen vajaatoiminta ei tarkoita, että sydämesi on lopettanut toimintansa - mitä se tarkoittaa, että sydämesi ei pumppaa niin kuin pitäisi. Kuten monet 4,6 miljoonaa eurooppalaista elää sydämen vajaatoiminta ja toinen 550000 ihmiset saavat sydämen vajaatoiminta diagnoosit vuosittain.

Useimmissa tapauksissa, sydämen vajaatoiminta ilmenee, koska yhdistelmä geneettiset ja elämäntapaan liittyvien tekijöiden. Sinun geenit voivat olla osittain rooli aiheuttaa sydämen vajaatoiminnan, mutta elämäntapa valintoja, jotka johtavat korkea verenpaine, estetty valtimoissa, ja mahdollinen sydänkohtaus voi olla myös avustajat.

Nyt uusi tutkimus osoittaa, että jotkut muut, enemmän yllättävää tekijät voivat olla osa on syy sydämen vajaatoiminta. Esimerkiksi olemisesta diabetes lääkitys saattaa lisätä sydämen vajaatoiminnan riski. Sama saattaa olla totta ottaa munuaissairaus.

Tässä on mitä sinun tarvitsee tietää.

Sydämen vajaatoiminta ja sydämen rytmihäiriöitä afrikkalainen eurooppalaiset

Viime Duke yliopiston tutkimuksessa havaittiin, että geeni vaihtoehto löydetty 13 prosenttia ihmisistä Afrikkalainen laskeutuminen, joka tunnetaan Y1103 alleeli, lisää mahdollisuuksia kehittää potentiaalisesti hengenvaarallisia sydämen rytmihäiriöitä.

"Duke tutkimus on erittäin tärkeä havainto," sanoo Jason S. Freeman, MD, johtaja interventionaalisen kardiologian Etelä Nassau yhteisöjen sairaalassa Oceanside, NY "Potilaat, joilla Y1103 alleelin osoitettu olevan kolme kertaa esiintyvyys sydämen rytmihäiriöiden edellyttävät ICD (implantoitavat defibrillaattori) ampuma verrattuna potilaisiin, joilla ei Y1103 alleeli. Noin 13 prosenttia ihmisistä Afrikkalainen laskeutuminen kantaa tätä variantti. Tutkimuksessa mahdollisesti voi määrittää, mitkä potilaat hyötyisivät eniten ICD sijoitus. "

Sydämen vajaatoiminta ja osteoporoosi

Jos sinulla on osteoporoosi, saatat olla suurempi riski sydämen vajaatoiminta. Tuoreessa tutkimuksessa 623 sydämen vajaatoimintaa sairastavilla potilailla todettiin, että ihmiset, joilla ehto oli paljon suurempi mahdollisuus ottaa selkärangan murtuma, joka on varma merkki osteoporoosi. "Osteoporoosi on luultavasti yhdistys eikä syy sydämen vajaatoiminta, varsinkin vanhemmat naiset, jotka ovat alttiita osteoporoosi ovat myös alttiita kehittämään diastolinen sydämen vajaatoiminta", sanoo Peter R. Kowey, MD päällikkö kardiologian Main Line Health System klo Lankenau Institute for Medical Research in Philadelphia ja kirjailija Lethal Rhythm.

Sydämen vajaatoiminta ja diabetes lääkitys

Diabetes ja sydämen vajaatoiminta on läheinen suhde. Ensinnäkin, yksinkertaisesti ottaa diabetes voi lisätä sydämen vajaatoiminnan riski. Nyt opitte, että jotkut lääkkeet voidaan hallita verensokeri voi lisätä riskiä sydämen vajaatoiminta tai pahentaa sitä, jos sinulla on jo sydämen vajaatoiminta. Erityiset diabetes lääkitys sekaantunut ovat ne, jotka sisältävät rosiglitatsoni (Avandia, Avandamet ja Avandaryl).

Tämä tekee tiivistä yhteistyötä lääkärin sitäkin tärkeämpää on, että olet oikea lääkitys sekä oikeiden elämäntapojen valintoja, jotta hallita diabetesta ja sydänvaivoja. "Monet aikuiset diabeetikoilla voi todella palauttaa ei-diabeetikoilla aseman ruokavalio, laihtuminen, ja lisääntynyt aktiivisuus tai liikunta", sanoo Peter Alagona Jr., MD, dosentti lääketieteen Penn State College of Medicine ja ohjelman johtaja yleinen kardiologian Penn State Hershey Heart ja Vascular Institute. "Tämä vähentää lääkitystä vaatimukset ja kardiovaskulaaristen tapahtumien riski ja munuaissairaus."

Sydämen vajaatoiminta ja munuaissairaus

Aivan kuten diabetes, munuaissairaus on sairaus, joka on tiiviisti sidoksissa sydämen vajaatoiminta ja muut sydänsairaudet. "Munuainen tauti on yleisempää potilailla, joilla on sydän-ja verisuonitauteihin ja diabetekseen, ja myös lisää riskiä sydän-ja verisuonitapahtumien," sanoo tohtori Alagona. "Se lisää valtavasti sairastuvuutta tai komplikaatioita ja lääkitys vaatimukset, ja tekee verenpaine vaikeampi hallita ja joissakin johtaa tarvetta krooniseen dialyysi tai munuaisensiirto. Kuten diabetes, aggressiivinen verenpaineen, asianmukainen hoito rasva häiriöitä ja seuranta munuaisten toiminta rutiininomaisesti on erittäin tärkeää. "

Sydämen terveys on kriittinen hyvän terveyden. Tietäen sekä perinteisiä ja uudempia riskejä sydämen vajaatoiminta auttaa sinua auttaa sydämesi.