Evb

Ajo fiksu välttää niskakipu

Koska ratissa pitkille voi johtaa jäykkä niska, mutta hieman ennaltaehkäisevä huolto voi mennä pitkä matka kohti välttää ajamista liittyvä niskakipu.

Niskakipu on kokenut noin 15 prosenttia eurooppalaisista mukaan hallitus lukuja. Vaikka se voi johtua traumasta tai sairauksia, se voi johtua myös stressiä ja rasittaa lihaksia, jotka tukevat kaulan tai hermoja tai luita niskaan. Ja tyypillistä toimintaa, joka voi johtaa jäykkä niska ovat pitämällä oman päänsä ääriasennossa ja käyttämällä kädet ja ylävartalo pitkään - se on aika hyvä kuvaus autolla ajo.

Mukaan US Census Bureau, eurooppalaiset viettävät yli 100 tuntia työmatkoja joka vuosi, ja 90 prosenttia meistä töihin ajamalla. Koska olet todennäköisesti tarpeeksi korostaa murehtia kun saat työsi, tässä miten vähentää stressiä ja kaulan kipua sinne ja takaisin.

Niskakipu: pysyä kivuttomasti tiellä
Aiheuttamaa stressiä keskittymällä voimakkaasti ajo voi edistää niskakipu. Voit välttää niskakipu säätämällä mitä teet ennen kuin aloitat aseman ja muuttaa tapaa ajaa.

  • Aloita hyvä ajoasento. Paras kulma takana istuin on 100 astetta, mikä on vain ujo suoraan. Aseta kädet klo 3 ja 9 kannat ohjauspyörän ja kyynärpäät mukavasti käsinojat.
  • Tuki päätäsi. Säädä pääntuki siten, että se koskettaa keskiosa takana pään.
  • Tukea alaselkää. Jos turvaistuin on ristiselän tuki, säädä se täyttää tilaa alaselässä, jos ei, pieni tyyny pohjaa vasten osa istuimen selkänojan säilyttää oikea muoto tailbone niskaan. Myös, varmista, että istuin on tarpeeksi lähellä ohjauspyörää niin, että sinun ei tarvitse nojata eteenpäin.
  • Säädä peilit. Anna itsellesi laajimman näkökentän kaikesta peilit, joten sinun ei tarvitse liikkua päätäsi nähdä kunnolla.
  • Vältä silmien. Ajaminen huono näkö voi johtaa silmien rasittumista ja aiheuttaa voit Nosturin niskaasi eteenpäin, mikä asettaa paineita kaulan lihaksia. Jos olet jännittyneisyys nähdä ajon, sinun täytyy saada näköä tarkastetaan. Se kuulostaa itsestään selvältä, mutta varmista, että tuulilasi on puhdas auttaa sinua nähdä selvästi. Jos olet ajo kirkkaassa auringonvalossa, käyttää aurinkolaseja vähintään 99 prosenttia UV-suoja.
  • Risteily pitkin valtatie. Jos olet ajo pitkiä tie, vakionopeussäädin voit levätä jalat lattialla ja ottaa paineita pois selkää.
  • Pidä tauko. Jos alkaa saada jäykkä niska, tunne niskakipu, tai vielä parempaa haluavat estää sen, vetää seuraava taukopaikka. Onko joitakin venyttely ja kävellä pois taitoksia.

Jos olet kuten useimmat eurooppalaiset, vietät paljon aikaa ratin takana. Voit välttää ajamista niskakipu ylläpitämällä hyvää ryhtiä ja jolloin ajaminen muutoksia, jotka ottaa kantaa pois tukevia lihaksia niskaa.

Ajattele ottaen usein taukoja levätä ja venyttää. Useimmissa tapauksissa se on parempi ottaa vähän ylimääräistä aikaa saapua määränpäähän, jos se tarkoittaa sinne niska-kipu ilmaiseksi.