Evb

Diabetes kouluttaja tyypin 2 diabetes

Tämä ammatti on korvaamaton lisä tyypin 2 diabeteksen johtoryhmä.

Oppia elämään tyypin 2 diabetes voi kestää jonkin aikaa ja säädöt. Vaikka ne eivät ehkä tiedä sitä, diabeetikoilla on yleensä suuri voimavara, joka voi olla elinehto: diabetes kouluttaja.

Tyypin 2 diabetes: mitä on diabetes kouluttaja?

Kathy Honick, RN, CDE, diabetes kouluttaja Barnes Jewish Hospital St. Louis, kertoo, että sertifioitu diabetes kouluttaja voi olla rekisteröity sairaanhoitaja, rekisteröity ravitsemusterapeutin, apteekkiin, sairaanhoitaja-lääkäri tai lääkärin avustaja. Hän sanoo, että hänen tavoitteena on auttaa ihmisiä, joilla on diabetes - ja myös niitä, jotka ovat vaarassa sairastua diabetekseen - oppia tauti ja miten elää sen kanssa onnistuneesti.

Terveysalan ammattilaiset, kuten sairaanhoitajat, jotka haluavat tulla sertifioitu diabetes kouluttaja täytyy kirjautua monta tuntia suoraa vuorovaikutusta diabeetikoilla yli kahden vuoden ajan, ja sitten siirtää testi hallinnoi National Certification Board for Diabetes Kouluttajat. Ne sitten on uudelleensertifioitiin viiden vuoden välein, mikä osoittaa, että he ovat pitäneet ajan tasalla diabeteskoulutuksesta ja muutoksia.

Mukaan Euroopan Diabetes Association (ADA), on noin 15000 sertifioitu diabetes kasvattajat, kuten Honick, Eurooppa.

Tyypin 2 diabetes: miksi nähdä diabetes kouluttaja?

Lääkärit ja hoitajat voivat antaa sinulle perustiedot diabeteksesta, mutta se on krooninen ja monimutkainen sairaus, joka tarvitsee enemmän pitkän aikavälin tukijärjestelmä.

Honick toteaa, että ihmiset, jotka osallistuvat diabetes koulutusohjelmaan on paljon paremmat mahdollisuudet alentaa yleistä verensokeri kuin ne, jotka eivät, mukaan ADA.

Karen, 54, mammografia teknikko North Carolina, todettiin, että kunnes hän näki diabetes kouluttaja, "useiden vuosien kuluttua vähitellen suurempia annoksia, minusta tuntui kuin olisin ollut hurja kaikki pillerit sisälläni." Hänellä ei ollut aavistustakaan asioista diabeetikoille kasvot, kuten osa valvontaa ja liikunta ja niiden vaikutukset verensokeri.

Tyypin 2 diabetes: kuka saa diabetestiedotusta?

Mukaan European Association of Diabetes Kouluttajat (AADE), ei riitä ihmiset saavat asianmukaista koulutusta. Vaikka organisaatio ei ole hyvä arvio tämän prosenttiosuuden, koska monet muuttujat eri puolilla maata, yksi kansallinen Tutkimuksen mukaan 54,3 prosenttia niistä, joilla diabetes oli osallistunut jonkinlainen luokan sairauden omahoitoon.

Henkilöt, joilla on tyypin 2 diabetes kannustetaan oppimaan seitsemän näkökohtia niiden diabeteksen hoito voi elää terveellistä elämää kuin diabeetikko. Ne ovat:

  • Syöminen viisaasti
  • Aktiivisuus
  • Seuranta diabetes tehokkaasti
  • Lääkityksellä tarpeen ja määrätty
  • Ongelmanratkaisuun
  • Oppiminen elää diabetes, ja selviytyminen kysymyksiä, jotka sen kanssa
  • Vähentää mahdollisten komplikaatioita

Omaishoitajat hyötyvät diabetestiedotusta. Mukaan Honick, se on erittäin suositeltavaa, että omaishoitajien osallistua koulutustilaisuuksiin "auttamaan tukea potilasta hoitanut haastava tauti."

Diabetes kasvattajien täytyy arvioida sinun ja kyky oppia kehittämään yksilöllisiä diabeteksen hoitosuunnitelma. Onko sinulla vaikeuksia nähdä? Voitko hallita verikokeen? Haluatko matkustaa paljon? Onko sinulla perheen tukea? Nämä ovat vain muutamia kysymyksiä, diabetes kouluttaja otetaan huomioon, kun päätetään, mitä sinun täytyy oppia.

Tyypin 2 diabetes: kustannukset diabetestiedotusta

Suurin yksityinen vakuutus kattaa kustannukset diabetesvalistukseen sanoo Honick, samoin Medicare ja Medicaid. Jos vakuutus ei kata sitä, on olemassa vaihtoehtoja potilaan maksa-ohjelmia, jos potilas on lääkärin määräyksestä.

Ottaen huomioon, että diabeteksen hyvän hoidon koulutus yleensä johtaa parempaan verensokeri, vähemmän sairaalahoitoa ja komplikaatioita, vähemmän ensiapuasema käyntiä, ja vähemmän lääkäri käyntiä, käyttävät palveluja diabetes kouluttaja näyttää olevan hyvin arvoinen aikaa ja vaivaa.