Evb

Epilepsia sanasto

Ymmärtäminen epilepsia tarkoittaa puhuvat samaa kieltä kuin lääkärit. Tämä sanasto auttaa sinua paremmin kommunikoida.

Tässä on hyödyllinen sanasto epilepsian kannalta, että on tärkeää tietää, jos lapsesi tai joku muu tietää on diagnosoitu epilepsia. Tulosta se, pidä se ja vedä se ulos, kun täytyy muistaa ABC epilepsia.

Epilepsia sanasto

Poissaolo takavarikointia. Kutsutaan petit mal takavarikointi, tämä takavarikointi on ominaista väliaikainen menetys toimintaa ja tietoisuutta, jossa tyhjä tuijottaa kasvot.

Epilepsialääkkeen (AED). lääkitys määrätty estää kouristuksia.

Anticonvulsant. Lääkehoidon määrätty estää kouristuksia.

Aura. Tunne, että jotkut ihmiset, joilla on epilepsia tuntuu juuri ennen kohtausta. Se voi liittyä tunne déjà vu, illuusioita, tai huimausta tai sairaita vatsaan.

Epilepsiakohtauksia. Tyyppi takavarikko, että joku kokemuksia huolimatta ottaen kouristuksenestotehoon lääkkeitä.

Kuukautissuojarakenteisiin epilepsia. Tämä on epilepsiaa, jossa kuukautiset laukaisee kouristuksia.

Kouristuskohtauksen. Tyyppi takavarikon, jossa henkilö kokee toistuvasti nykiminen liikkeet ympäri kehoa.

Klusterointi. Kokemus ottaa lukuisia kohtauksia yksi toisensa jälkeen tai muutaman tunnin sisällä toisistaan.

Complex osittainen kohtaus. Tyyppi takavarikointi, joka alkaa yhdellä alueella aivoissa ja on ominaista puute, hiljaisuus, ja puute vastaus tai valppautta,. Tämäntyyppinen takavarikko voi osallistua myös automaattisia vastauksia, kuten kiertää jalat toistuvasti.

Kouristukset. Vaistomaisesti nykiminen ja sopimukset lihaksia.

CT. Kutsutaan myös CAT tai atk aksiaalinen tietokonetomografian scan, kuvantamisen testi, joka tarjoaa kolmiulotteisen kuvan aivot ja käytetään paikalla väärinkäytöksiä.

Electroencephalograph (EEG). Testi, joka mittaa aivojen sähköistä toimintaa.

Epilepsia. Sairaus, joka aiheuttaa kouristuksia, epätavallisen toimintaa aivoissa.

Kuumekouristuskohtaukset. Tyyppi takavarikko on aiheuttanut erittäin korkea kuume lapsilla ja vauvoilla, ei yleensä epilepsiaan liittyviä.

Focal takavarikkoa. Toinen nimi osittaisen takavarikon, takavarikko, joka vaikuttaa vain yksi annos (pallonpuolisko) aivoissa, eikä koko aivoissa.

Yleistynyt kohtaus. Tyyppi takavarikointi, joka vaikuttaa koko aivojen sisältää tonic ja poissaolokohtauksissa.

Pallonpuoliskolla. Puolet aivoissa, suurin osassa aivoja.

Hemispherectomy. Kirurginen toimenpide, jossa yksi annos (pallonpuoliskolla) on aivoissa ja aivojen on poistettu, koska merkittävää vahinkoa, joka aiheuttaa vakavia kohtauksia. Hemispherectomy on yleensä suoritetaan vain lapsilla.

Idiopaattinen. Ole tiedossa syytä, jotkut kohtauksia tai epilepsiaa, voi olla idiopaattinen.

Ketoainepitoista ruokavalio. vähähiilihydraattisia, runsasrasvainen ruokavalio suositellaan usein auttaa hallitsemaan kohtauksia lapsilla epilepsia.

Lobe. Osa aivoista, on olemassa useita lohkoa aivoissa myös takaraivo, päälaen, ajallinen ja otsalohkojen.

Magnetoenkefalografiaa (MEG). Testi, joka käyttää magneetteja tallentaa sähköistä toimintaa aivoissa ja auttaa paikalla lähde kohtauksia.

Myoklonisten kohtausten. Takavarikointi, joka yleensä vaikuttaa molemmin puolin kehon ja on ominaista satunnainen nykiminen liikkeet (putoaminen tai heittäminen ilman merkitys).

Ei-epileptinen kohtaus. Tyyppi takavarikko, joka tapahtuu muista syistä kuin aivosairaus epilepsian syitä voivat olla alhainen verensokeri tai alhainen verenpaine.

Takavarikko. Epänormaali aivojen toimintaa, joka vaikuttaa käyttäytymiseen tai motoriikka.

Takavarikko painopiste. Sijainti aivoissa jos takavarikon alkoi.

Yksinkertainen osittainen kohtaus. Tyyppi takavarikko, joka vaikuttaa vain yksi osa aivoista ja voi aiheuttaa kouristuksia vain yksi osa kehon, tai visuaaliset vääristymiä tai fyysinen sairaus.

Tonic takavarikointia. Tyyppi takavarikkoa, joissa henkilön lihaksia kiristää ja jäykistää; tonic kohtauksia kestää kauemmin kuin vain pari sekuntia.

Tonic-kouristuskohtauksen. Tyyppi vakavia takavarikko, joka voi johtaa tajunnan menetykseen, jäykkyys, kouristi ja kaatumiset.

Kiertäjähermo. Hermo, joka alkaa aivorungon ja kulkee kurkun, keuhkot ja vatsan.

Vagus hermostimulaattorilla (VNS). Laite, joka vähentää intensiteetti kohtauksia lähettämällä sähköisiä impulsseja Kiertäjähermo.