Evb

Faktoja vanhempi sairausvakuutus suunnitelmia

Medicare ei ehkä riitä kattamaan oman terveydenhuollon tarpeet, kun ikää. Mutta mistä tiedät millainen terveyden suunnitelma toimii sinulle?

Valitsemalla johtavista sairausvakuutus suunnitelmia voi olla pelottava tehtävä. On hallituksen suunnitelmia ja yksityisiä suunnitelmia, HMOs, postilaitokset, ja POSS, omavastuuosuudet ja yhteistyötä maksaa. Tietää enemmän mitä nämä termit tarkoittavat avulla voit valita suunnitelma, joka sopii sinulle ja perheellesi.

Valmistautuminen ylimmän terveydenhuollon suunnitelma haku

Ennen kuin aloitat etsivät vanhempi sairausvakuutus suunnitelma, kysy itseltäsi seuraavat kysymykset:

 • Kuinka paljon rahaa voin viettää terveydenhuollossa? Tietäen tämä antaa sinulle käsityksen siitä, kuinka paljon voit maksaa vakuutusmaksuja, omavastuuosuudet ja yhteistyötä maksaa oman ylimmän terveydenhuollon suunnitelma.
 • Mitä ennestään minulla on? Tietyt terveysongelmia saattaa vaikeuttaa voit saada yksittäisen vanhempi sairausvakuutus suunnitelma.
 • Jos olen yli 65, haluan enemmän kuin Medicare? Vaikka olet oikeutettu Medicare, liittovaltion ylin terveyttä koskeva suunnitelma, joka auttaa maksaa sairaalan laskut ja sairaanhoidosta, sinun kannattaa harkita täydentäviä suunnitelma auttaa ei kata kulut.
 • Älä Kuulun organisaation tai työtä liiketoimintaa, joka tarjoaa sairausvakuutus? Ryhmävakuutus usein on paljon halvempaa kuin saada vanhempi terveyden suunnitelma oman, ja voit saada joskus läpi järjestöt kuten AARP.

Tyypit vanhempi terveydenhuollon suunnitelmia ja palveluntarjoajat

Yli puolet ihmisistä sairausvakuutus Eurooppa kuuluvat hallinnoi hoidon suunnitelmat. Näiden suunnitelmien kohtaat pienempi omavastuuosuudet jos käytät verkon tarjoajat - lääkärit tai sairaalat, jotka ovat osa suunnitelmaa. Hallinnoi hoidon suunnitelmat ovat:

 • Hoitoalan järjestöt (HMOs). Tämäntyyppiset ohjelmat edellyttävät voit vastaanottaa kaikki sairaanhoidon tarjoajien HMO verkkoon, paitsi hätätilanteissa.
 • Preferred Provider järjestöt (postilaitokset). Näiden suunnitelmien avulla voit valita lääkäreitä ja sairaaloita ulkopuolella oman verkon, mutta maksat enemmän hoitoa johtui omavastuuosuudet ja suuremmat omavastuuosuudet.
 • Point-of-service organisaatioiden (POS). Tämän tyyppinen suunnitelma, perusterveydenhuollon lääkäri hallitsee hoitoa. Sinulla on oikeus valita lääkäreitä ja sairaaloita ulkopuolella verkon, mutta maksat enemmän palveluistaan.

Kuten arvioida oman vanhempi terveyden suunnitelma vaihtoehtoja, harkitse seuraavaa:

 • Kuinka paljon maksaa vakuutusmaksuja kuukausittain?
 • Kuinka paljon lääkärin ja sairaalan laskut suunnitelma kattaa?
 • Kuinka paljon odottaa maksaa omavastuuosuudet ja omavastuuosuudet?
 • Miten rajoitettu tulee valitsemasi lääkäreitä ja sairaaloita on?
 • Mitä tapahtuu, kun tarvitset lääkärin työajan jälkeen tai on mennä ensiapuun?
 • Onko mitään rajoituksia sairauksia, joita suunnitelma koskee, tai mitä suunnitelma maksaa tiettyjä sairauksia?

Jos olet oikeutettu Medicare, voit saada täydentävää sairausvakuutusta, kutsutaan yleisesti Medigap, joka auttaa maksaa sairaanhoidon eivät kuulu hallituksen suunnitelma. National Association of Insurance Commissioners on tehnyt helpoksi ikääntyville valita Medigap suunnitelmat luomalla 12 standardisuunnitelmiin. Eri vakuutusyhtiöt voivat tarjota suunnitelmia, mutta jokainen 12 suunnitelmat on sama riippumatta siitä, mikä yritys valitaan.

Senior terveys suunnitelma terminologiaa sinun pitäisi tietää

Sairausvakuutuksen ehdot voi olla hämmentävää. On tärkeää, että ymmärrät, mitä maksuja olet vastuussa ja mitä vakuutus kattaa. Tässä muutamia esimerkkejä:

 • Co-maksu. Tämä on kiinteä summa suunnitelma vaatii sinua maksamaan tietyistä palveluista. Esimerkiksi, saatat joutua maksamaan 10€ tai enemmän käynti lääkärin.
 • Omavastuu. Tämä kiinteä rahamäärä on mitä joudut maksamaan terveyspalveluja ennen suunnitelman potkuja sisään Esimerkiksi saatat joutua maksamaan ensimmäisen 150€ sairaalaa vierailun ennen kuin vakuutusyhtiö alkaa maksaa.
 • Suurin suunnitelma dollarin rajan. Tämä on suunnitelma maksaa aikana vuoden verran kattavuutta. Myös olla tietoinen suunnitelman elinaikana raja, enimmäismäärä se maksaa aikana elämäsi, usein asetettu 5 M€, vaikka joitakin suunnitelmia tarjota korkeammasta tasosta.
 • Premium. Palkkio on vuosittainen määrä maksat etukäteen (tai kuukausittain) sairausvakuutusta.

Muita vanhempi sairausvakuutus resursseja

Lisätietoja tai apua löytää laillinen terveydenhuollon suunnitelmia, voit ottaa yhteyttä mitään näistä varoista:

Useimmat osavaltioiden hallitukset myös vakuutus komissaarit tai virastojen omistettu sääntelystä vakuutusalalla. Löydät listan valtion vakuutus toimistojen kautta National Association of vakuutus komissaarit.

Hanki lisää tietoa Senior terveyskeskuksessa.