Evb

Fysikaalinen hoito polvikipu

Ole valmis kysymyksiä, kun etsiä fysioterapia oman polvikipu. Fysioterapia sisältää ohjatut harjoitukset vahvistaa lihaksia ja vähentää kipua.

Jos sinulla on jokin sellainen jatkuva polven kipu, lääkäri voi ehdottaa fysioterapia, joka auttaa vähentämään kipua, takaisin toiminto, palauttaa vahvuus ja liikkuvuuden helpottamiseksi. Suuri osa tästä saavutetaan sarjan ohjatut harjoitukset sekä fysioterapia, joka sisältää rauhoittavaa kivun vähentämiseen hoitoja.

Ennen kuin vierailla fysioterapeutti, sinun pitäisi selvittää, jos terapeutti on erikoisosaamista tietynlaista polven kipua tai vahinkoa, sanoo Robert Gotlin, DO, johtaja ortopedian ja urheilun kuntoutuksen osasto ortopedisen kirurgian Beth Israel Medical Center New York City. "On olemassa monenlaisia ​​fysioterapeutteja, jotka kaikki kohtelevat eri olosuhteissa. Varmista, että fysioterapeutti valitsemasi oikea sinulle ja erityisesti kunnossa", hän sanoo.

Fysikaalinen hoito polvikipu: vakuutus kysymyksiä
Ennen fysioterapiaa polvikipu, sinun täytyy selvittää, jos vakuutus kattaa istuntoja. Selvitä, jos sinulla on omavastuu tai joutuvat maksamaan istuntojen pois taskusta. On tärkeää suorittaa tämän vaiheen alussa, koska vakuutusturva vaihtelee suunnitelma suunnitella ja fysioterapia voi ajaa jopa 190€ per istunto, sanoo tohtori Gotlin.

Tarkentamaan kattavuus, European Physical Therapy Association ehdottaa kysymällä vakuutusyhtiön kysymyksiä kuten:

  • Voinko tehdään fysioterapiaa useamman kuin yhden ehdon samana vuonna?
  • Onko minun vakuutusturva fysioterapiaan, joka jatkuu kunnes polveni kipua on mennyt? Vai kattavuus pysähtyy muutaman kuukauden, ei väliä tilani?
  • Onko fysioterapia hyöty sisältyvät erikseen tai yhdessä muiden palveluntarjoajien?
  • Onko minun vakuutusturva fysioterapia, jos minulla on krooninen sairaus? Vai onko se rajoitettu kattavuus akuutti, lyhyen aikavälin ongelmiin?

Fysikaalinen hoito polvikipu: mitä odottaa
Kun ensimmäinen vierailu fysioterapeutti oman polvikipu, voit odottaa vastata kysymyksiin sairaushistoria, mukaan lukien kaikki aiemmat vammat.

"Fysioterapeutti pitäisi olla yleistä terveyttä mielessä, lisäksi polvi kipua", Gotlin sanoo. Kun istuntoja päästä alkuun, fysioterapeutti on aina lähellä, watching you - hän ei vain antaa sinulle harjoitustyö ja kävellä pois.

Fysioterapeutteja olisi sovellettava joitakin käytännön työ näyttää oikeassa muodossa. Lisäksi olisi jatkuvaa keskustelua siitä, miten polvi tuntuu ja mitä sattuu, edistymistä, tavoitteet ja aikataulut. On tärkeää varmistaa, että sinulla on realistinen suunnitelma fysioterapia, sanoo Gotlin.

Osa tosiasia on, että fysioterapia polvikipu tarkoittaa tyypillisesti osallistuvat istuntoihin kaksi tai kolme kertaa viikossa aikana kolmesta kuuteen viikkoa riippuen vakavuus teidän kunnossa.

Lisäksi useita harjoituksia, teidän fysioterapeutti voi käyttää muita keinoja vähentää kipua, mukaan lukien vuorotellen jään ja lämmön ja ​​koneiden hallinnoida ultraääni, joka lisää verenkiertoa ja stimuloi lihaksia.

Fysikaalinen hoito polvikipu: lisäapua saatetaan tarvita
Riippuen lähde polvi kipua, saatat tarvita tukea tukea, kuten kainalosauvat, kunnes voit kävellä itse. On välttämätöntä, että voit opetella käyttämään näitä laitteita oikein aikana fysioterapia, tai voit riski toisen vammoja. Fysioterapeutti voi olla käytät sokeriruo'on ja antaa neuvoja, jotka kokoisia saada ja kummalla kädellä kannattaa käyttää - cane tyypillisesti menee vastakkaiselle puolelle oman vamman tai polvikipu. Jos sinulla on turvonnut polvi, ehkä pukeutua ahdin tukea ja puristus.

Ajattele fysioterapeutti kuin valmentaja, mentori, ja hoitaja - kaikki valssatut yhdeksi - sanoo European Physical Therapy Association. Terapeutin tavoitteena on auttaa poistamaan polvi kipua ja saada optimaalinen käyttö jalka, yhdessä oppimisen taitoja tapaturmien välttämiseksi ja tulevien polvikipu.