Evb

HCG ruokavalio

Tämä ruokavalio villitys myös hormoneja ruiskeita ja enintään 500 kaloria päivässä. Sinun pitäisi laihtua syö se pieni, mutta se on vaarallista ja laihtuminen on vaikea ylläpitää.

Ylimpänä luettelossa outoa ruokavalio villityksiä, hCG ruokavalio on laajalti huonoon tutkijat, mutta on edelleen suosittu, koska sen painonlasku lupaus. Ruokavalio vaatii, että syöt vain 500 kaloria päivässä ja saada päivittäin injektiot hormoni koriongonadotropiinia (hCG.) Saatavana myös pillerin muodossa, hCG on hormoni, jota istukan raskauden aikana.

Vuonna 1954 brittiläinen lääkäri ATW Simeons teorian, että hCG on mitä antaa äidit-to-be käyttää rasvaa varaa ruokkia sikiöitä. Hän julkaisi kirjan, Pounds ja Tuumaa: Uusi lihavuuden, jossa hän ehdotti, että hCG voisi auttaa ihmisiä käyttämään heidän rasvavarastointiin ja saavuttaa laihtuminen.

HCG ruokavalio: ammattilaiset

Luvattuja etuja tämä ruokavalio villitys ovat:

  • Nopea laihtuminen. Jotkut ihmiset, jotka ovat seuranneet hCG ruokavalio huomaavat, että se johtaa nopeaa laihtumista pienellä nälkä. Keri Gans, RD, newyorkilainen ravitsemusterapeutin ja tiedottaja Euroopan ruokavalioon Association, sanoo ihmiset hCG ruokavalio laihduttaa, koska he kuluttavat niin vähän kaloreita.
  • Rasvan vähentäminen. Kannattaa väittävät myös se vähentää rasvaa, ei lihasta.

Related: villitys ruokavalio tiedotteessa

HCG ruokavalio: haitat

Ravitsemusterapeutit ja European Society of Bariatric Lääkärit varoittavat ruokavaliota, koska:

  • Vähän lääketieteellistä tukea. "Se ei ole ollenkaan terveellistä sinulle", Gans sanoo. Se olisi mahdotonta, hän jatkaa, löytää "akkreditoitu lääkärin tai rekisteröity ravitsemusterapeutin - kaksi ammattilaista sinun pitäisi olla menossa, jos tarvitset apua laihtuminen - joka tapauksessa hyväksy hCG ruokavalio."
  • Kallis injektiot. Päivittäisiä pistoksia tai hCG pillereitä, Gans sanoo, voisi saada melko kalliita. Useimmat ihmiset ostavat hormoni pillereitä Internetissä tai mene klinikoita, jotka mainostavat HCG injektiota.
  • Todennäköisesti painon nousun. Ihmiset ovat todennäköisesti laittaa takaisin painon heti, kun ne menevät pois ruokavaliosta, Gans sanoo. Itse asiassa, ne voivat edelleen syödä vähemmän ja silti lihoa, koska niiden elin, vailla ravintoaineita, voi mennä nälkään tilaan ja polttaa vähemmän kaloreita hengissä.
  • Harva ruokavalintoihin. Koska hCG ruokavalio on niin kalori rajoittava, ei ole paljon jännittäviä hCG ruokavalio reseptejä, Gans sanoo. Omat valinnat sisältävät yleensä eri tavoin mausteen peruselintarvikkeita, kuten kalaa, kanaa, kalkkunaa tai vähärasvaista naudanlihaa. Mausteet voi lisätä makua ja vaihtelua, mutta ei kaloreita. Monet hCG ruokavalio reseptit ovat yhden annosta.

Related: on nopea laihtuminen turvallinen?

HCG ruokavalio: lyhyt-ja pitkäaikaisia ​​vaikutuksia

Lyhytaikainen, Gans kertoo, hCG laihduttajat koemme surkea. "Sinut vähäkalorinen. Sinut väsynyt. Sinun tulee kiukkuinen ja ärtyisä ", hän sanoo. "Ei ole mitään keinoa aiot saada tarpeeksi ravinteita ja sinun ei tarvitse energiaa käyttää, jotka voivat auttaa sinua ei vain laihtua, mutta myös ylläpitää pitkän aikavälin laihtuminen. "

Ihmiset, jotka pysyvät hCG ruokavalio pitkään voi tulla aliravittuja. "Et voi tavata ravitsemukselliset tarpeet 500 kaloria päivässä", kertoo Gans. "Yhdysvaltain ruokavalion suuntaviivat perustuvat 2000-kalori-päivän ruokavalio."

HCG ruokavalio lupaa nopea laihtuminen ja voi toimia aluksi, koska syöt paljon vähemmän kaloreita kuin poltat. On kuitenkin tärkeää muistaa, että terveellinen laihtuminen vie aikaa ja useimmiten ei voida toteuttaa ruokavalion avulla villityksiä.

"Olen aina kertoa potilaille, että se ei ole ottanut kaksi viikkoa saada niitä 20 kiloa, joten älä odota menettää niitä kahden viikon", Gans sanoo. "Sinun täytyy muuttaa käyttäytymistä pitkällä aikavälillä, ja villitys ruokavalion eivät tee mitään muuttaa käyttäytymistä paitsi kannustaa uusia, ei-niin-terveistä."