Evb

Helpotusta lonkkakivusta kautta laihtuminen

Ylipaino voi edistää lonkan kipua, joten laihtuminen on fiksu tapa lievittää stressiä yhteinen. Opi saavuttaa laihtuminen käyttäessään on vaikeaa.

Menettää ylipaino hyödyttää koko kehosi - oma sydän, aivot, lihakset ja luut kaikki on terveempi, jos säilyttämään terveen painon. Mutta laihtuminen ei ole koskaan helppoa, varsinkin jos olet sivussa lonkan kipua ja jopa kävely on vaikeaa. Onneksi oikea yhdistelmä lempeä liikunta ja rajoitettu kaloreita voi tarjota helpotusta lonkkakivusta kautta laihtuminen.

Hip kipu: nivelrikko ja lihavuus

Nivelrikko, yleinen syy lonkan kipua, on yhteydessä lihavuuteen. Tutkimukset osoittavat, että korkea painoindeksi (BMI) lisää riskiä sairastua takaisin, polvi tai lonkan kipua.

"Näemme enemmän lonkka kipu lihavuus", sanoo Anne Wolf, RD, MS, ravitsemusterapeutin ja tutkija University of Virginia School of Medicine. "Hip on kantavissa yhteisiä: enemmän painoa teemme, enemmän kulumisesta hip tuntuu", sanoo Wolf.

Vaikutus ylipaino on ajateltu olevan niin voimakas, että yksi tutkimus tutkii parhaillaan, onko laihtuminen ja liikunnan ohjelma saattaa jopa pystyä viivästyttää tarvetta lonkkaleikkauksen takia nivelrikko.

Koska yhteys lonkan kipua ja ylipaino on selvää, laihdutus voi auttaa helpottaa kipua. Itse asiassa, kun taas ei-steroidiset anti-inflammatoriset lääkkeet sekä fysioterapia ja venyttely, voi usein auttaa helpottaa lonkan kipua sekä, Wolf sanoo, useimmat lääkärit suosittelevat, että ylipainoisia tai lihavia yksilöitä laihtua, jos he ovat kokeneet lonkan kipua. "Kun se pääsee pisteeseen, jossa olet kokeillut kaikkea muuta, niin laihtuminen on ehdottomasti vaihtoehto ennen kuin harkitaan leikkausta", sanoo Wolf, joka suosittelee katsella annoskoot, välipalat ja epäterveellistä ruokaa. "Mitä todella toimii on pieniä muutoksia ja johdonmukainen niiden kanssa. Tiedä mitä se on teidän ruokavalio, jotka saattavat olla osaltaan painonnousua tai puute laihtuminen."

Tietenkin, laihduttaminen on vain puolet painonlasku yhtälö. Toinen komponentti on liikunta. Niin kauan kuin lääkäri sanoo, että se on turvallista, kävely ja muut kohtalainen tyyppisiä liikunta ovat hyviä keinoja auttaa laihtuminen ja lonkan kipua.

Hip kipu: henkilökohtainen tarina

Ellen Schmidt, 42, on Shaker Heights, Ohio, on ollut edelläkävijä koko elämänsä. Hänelle kunto on tärkeää terveydelle, painonhallintaan ja stressin helpotus. Joten kun lonkka kipu piti hänet siitä, että voin juosta, on sohvaperuna ei ollut vaihtoehto. Hän kieltäytyi luopumasta kuntoiluohjelmaansa ja tarvitsi tapa estää painonnousua.

"Ensisijaisesti se oli tietoinen fitness asia - minun täytyy käyttää", sanoo Schmidt. Hän kokeillut muita harjoituksia, kuten jooga, mutta mikään ei toiminut hänen tavalla käynnissä teki. Sitten ortopedi ehdotti uinti. "Minun oli pakko löytää jotain, niin uin", sanoo Schmidt. "Ja en ole koskaan käynyt uimari."

Hän suosittelee uima ihmisille lonkka kipu: Se on hyvä koko kehon harjoitus, ja se on helppo lonkat.

Jos olet ylipainoinen ja on lonkan kipua, laihdutus on ei-murskata. Ja jos olet hyvä paino ja on lonkan kipua, on tärkeää välttää lihoo pitää lonkan kipu pahenee. Liikunta voi tulla isompi haaste, mutta se on vielä mahdollista - vain selvittää, mikä on mukava sinulle.