Evb

Hoitotyö ja ruokatorven syöpä potilas kaukaa

Opettele tarjota rakkaasi kanssa ruokatorven syöpään mukavuutta ja hoitoa, kun olet kaukana.

Saatuaan puhelun noin ruokatorven syövän diagnoosin alkaen rakkaasi joka asuu kaukana, saatat olla tappio tapoja, joilla voit auttaa. Vaikka tuntia ja kilometriä erottaa sinut rakkaasi, on vielä useita tapoja voit olla mukana syövän hoitoa prosessi, ja tarjota apua ja tukea matkan varrella.

Auttaa ruokatorven syöpä potilas kaukaa

Sinun ei tarvitse olla rakkaasi kotiin auttamaan ulos monia tehtäviä ja vastuita, jotka tulevat ruokatorven syöpään. Et ehkä voi ajaa henkilö lääkärikäyntiä tai apua askareissa tai aterioita, mutta voit poimia puhelin - yksi ikävä vastuu liittyy syövän hoito tekee puhelun jälkeen puhelun. Voit auttaa aikataulujen lääkärikäyntiä, käsittely ja-kysymyksiä vakuutusyhtiön kanssa, ja yhteyttä syövän keskusten ja muiden asiantuntijoiden ulkopuolella rakkaasi lähialueelle jos tarvetta on. Ne imevät, aikaa vievät tehtävät joku taistelee ruokatorven syöpään, joten voit auttaa paljon huolehtimalla näistä puheluista - yksinkertainen asia tehdä, missä olet.

Voit myös pitää yhteyttä rakkaasi kanssa ruokatorven syöpään, ja pitää silmällä, miten hän tekee, jopa kilometrien päähän. Tässä muutamia tapoja pysyä yhteydessä, kun rakkaasi on hoito ruokatorven syöpään:

  • Soittaa, kirjoittaa tai sähköpostitse. Pitäminen usein yhteydessä rakkaasi auttavat sinua pysymään päällä tilanne, anna rakkaasi että välität, ja voit auttaa tekemään päätöksiä hänen syövän hoitoon. Voit seurata, miten rakkaasi selviytyä henkisesti ja fyysisesti, ja pitää ajan tasalla siitä, miten heidän syövän hoito on menossa.
  • Käytä web. Voit luoda oman Web-sivusto jakaa rakkaasi tarina, ja päivittää sitä usein uutta tietoa. Harkitse sivuston kuten Carepages.com tai Caringbridge.org helppo tapa päästä alkuun. Tämä on yksinkertainen, kätevä tapa ja muiden asianosaisten ystäviä ja perheenjäseniä pysyä päällä rakkaasi tilan tekemättä ton muita puheluita. Voit myös antaa ihmisten lähettää viestejä rakkautta, tukea ja kannustusta, joka voi auttaa lisäämään rakkaasi henget rankka päivä.
  • Työllistävät paikallisia huoltajille. On monia asioita, rakkaasi tulee, että et voi fyysisesti auttaa, jos et asu lähellä, mutta voit ryhtyä toimiin varmistaakseen nämä tarpeet on hoidettu. Soita ystäviä ja perheenjäseniä, jotka asuvat lähellä rakkaasi, ja pyytää heitä auttamaan. Katso, jos ne voivat pysähtyä ja tarkistaa rakkaasi, auttaa korjata ateriat, tehdä ostoksia, ja ajavat häntä lääkärikäyntiä ja muita asioita. Voisit myös tutkia vapaaehtoisten tai maksettu palvelut rakkaasi alueella, kuten vapaaehtoisena kävijä tai aterian jakelupalvelut - nämä resurssit ovat usein lueteltu paikalliseen puhelinluetteloon. Vaikka et voi tehdä tiettyjä tehtäviä itse, se on suuri apu rakkaasi tietää, että olet huolta näistä asioista.

Tuki rakkaasi kanssa ruokatorven syöpään - mistä tahansa

Tärkein osa hoitotyö tarjoaa henkistä tukea ja saatavuuden rakkaasi kanssa ruokatorven syöpään. Tavoittaa rakkaasi mahdollisimman usein - missä tahansa muodossa, sanoo Rebecca L. Tamas, MD, apulaisjohtaja lääketieteen opiskelija koulutuksen psykiatrian yliopiston Louisville psykiatrian ja Behavioral Sciences Louisville, Ky

Dr. Tamas sanoo soittaa, kutoma, ja sähköpostia rakkaasi ovat kaikki hienoja tapoja tavoittaa ja pysyä henkilön kanssa, jolla on ruokatorven syöpään. Nämä menetelmät kommunikoida ovat tärkeitä "kerroit henkilö tietää, että olet ajatellut häntä", sanoo Tamas.