Evb

Holly Perkins on kiinni, ruokavalion ja liikunnan

Celebrity kouluttaja ja liikunta asiantuntija Holly Perkins yhtyy hänen fitness salaisuuksia ja neuvoja.

Koska julkkis kouluttaja yli 14 vuotta, Holly Perkins on oppinut asia tai kaksi noin saada kuntoon. Hän on koulutettu urheilijat, presidenttiehdokas, ja muutama-listers - kuten Adrian Grenier ja Howard Stern. Perkins omistaa BS liikunta fysiologia ja ravitsemus Penn State University.

Everyday terveys: Kerro minulle tästä 30 päivän haaste. Miten se toimii, ja kuinka kauan se kestää nähdä tuloksia?

Holly Perkins: 30 päivän haaste workout on tehokas, koska se kohdistuu yleisin ongelmakohdat ihmisille ja aikataulut harjoituksia optimaalinen helpottamiseksi stressi-ja-talteenottokiertoon. Jotta kehon muuttuu ja istuvuus on tärkeää sijoittaa stressiä kehon muodossa haastavaa liikuntaa. Sitten todellinen taika tapahtuu, kun annat kehon toipua, levätä ja jälleenrakentaa. Ihmiset ajattelevat usein, että he saavat kiinnityksen jokaisen harjoituksen. Mutta totuus on, että saat kiinnityksen hyödyntämistä; Tavoitteena jokainen harjoitus on korostaa kehon riitä, että se tarvitsee elpymistä. Se on aika siistiä sykli kun opit siitä.

Tämä periaate koskee voimaharjoittelua, sydän kuntoa, ja venyttely - kaikki kolme osaa, jotka sisältyvät 30 päivän haaste. Kuten minkä tahansa ohjelman, tarkemmin voit seurata sitä, parempia tuloksia. Tämän ohjelman tiiviisti tuottaa havaittavia muutoksia toisella tai kolmannella viikolla!

Everyday terveys: Mikä on paras tapa pysyä motivoituneena, kun se tulee käyttää?

Holly Perkins: Olen ollut koulutusta ihmisiä yli 15 vuotta, ja olen oppinut, että jokaisella on hyvin henkilökohtainen ja hyvin erilaisia ​​motiiveja. Todellisuudessa huomaan, että harvat ovat todella motivoi ulkonäkö. Useimmat ihmiset haluavat näyttää hyvältä, mutta tiedämme myös, ne ovat laadukkaita ihmisiä riippumatta heidän ulkonäkö. Paras tapa pysyä motivoituneena on istua alas ja todella kysyä itseltäsi, miksi on tärkeää käyttää. Hahmotella tavoitteet ja motiivit paperille ja tarkistaa sitä joka päivä. Ota hetki syvästi yhdistää mitä haluat itsellesi ja tunnustaa, että liikunta on tärkeää tavoitteesi, olivatpa ne terveyden, energian, sietokyvyn, tai turhamaisuus.

Everyday terveys: Onko sinulla suosikki liikuntaa?

Holly Perkins: Joka päivä voi overheard sanoi: "Tämä on minun suosikki liikuntaa!" harjoittelun aikana asiakkaita. Ja joka päivä yksi asiakkaani voidaan kuuli vastaa "Sanoit viimeinen harjoitus oli suosikki!" Minulla on noin 15 suosikki harjoituksia. Jotkut Rakastan, koska ne ovat tehokkaita (kävely keuhko), ne tuntuu hyvältä (laaja-grip sivusuunnassa pull-alamäkiä), tai ne edistävät paremmin biomekaniikan ja estää vahingon (yhden etapin kuollut hissi). Mielenkiintoinen Sivuhuomautuksena: Useimmat ihmiset rakastavat harjoituksia, että he ovat hyviä ja pidä harjoituksia, jotka ovat vaikea saada. Todellisuudessa se on vaikea harjoituksia, että elimistö tarvitsee eniten. Harjoitusohjelman, että vihaat on luultavasti voittaa lipun luoda entistä yhtenäisempi ja joustava elin.

Everyday terveys: mitkä ovat teidän suosikki workout kappaleita?

Holly Perkins: Oma nykyinen suosikki kappaleita ovat "Swing" Trace Adkins, "Muista Name" by Fort Minor, ja mitään Timbaland ja Rihanna.

Everyday terveys: Mikä sinun go-to syyllinen ilo ruokaa?

Holly Perkins: Kun vuodet uudelleen koulutus kehoni, olen löytänyt ilo pienistä asioista, kuten suosikkeihini: punainen viinirypäleet, hummusta, tortilloja, ja kookosmaito - ei sekaisin, tietenkin. Kun elimistö on vapaa riippuvuus sokeria, kofeiinia ja rasvaa, saat niin paljon mielihyvää ruokaa, että sinun ei tarvitse syyllistynyt ilo. Mutta jos ei olisi mitään fyysisiä seurauksia, mitä syömme, olisin todennäköisesti valita munkkeja ja cappuccinoa breve.

Everyday terveys: mitkä ovat parhaat ja pahimmat elintarvikkeita syödä ennen ja jälkeen treenin?

Holly Perkins: Paras ruoka syödä ennen ja jälkeen ovat helposti sulavia proteiineja kuten jauheet ja maitotuotteiden yhdistetty maltillinen hiilihydraatteja kuten hedelmiä. Jos se on kova harjoitus tai pitkä harjoitus, sinun kannattaa nopeammin sulava proteiini ja nopea hiilihydraatteja istunnon jälkeen, kuten suunniteltu juomia suhde neljä hiilihydraatti grammaa yhtä proteiinia gramma.

Pahin elintarvikkeita syödä ennen tai jälkeen harjoitukset: raskaita aterioita, jotain, joka on runsaasti rasvaa, tai jotain, joka on vaikea sulattaa, kuten vihanneksia ja papuja. On tärkeää syödä elintarvikkeita, jotka voidaan rinnastaa nopeasti elimistössä.

Everyday terveys: mitä pidätte suurimmat terveysriskit salilla?

Holly Perkins: Ehdottomasti suurin riski salilla on väärää tietoa tai tiedon puute. Useimmat ihmiset eivät todellakaan tiedä, miksi he tekevät harjoituksen valinta, ja tämä voi johtaa huonoon tekniikkaa ja huonoja tuloksia. Sinun täytyy tietää tarkalleen, miksi olet valinnut mitään erityistä toimintaa, ja sinun täytyy aloittaa konservatiivisesti. Yhdeksänkymmentä prosenttia ihmisistä näen käyttävät liian raskas paino niiden kuntoasi, tai käyttää liian suurella teholla. Kirjoita out your täsmällisemmät tavoitteet, sitten ammattiapua voit suunnitella ohjelman avulla perille turvallisesti.

Everyday terveys: Mikä on suurin virhe ihmiset yleensä tekevät, kun alkaa workout suunnitelma?

Holly Perkins: He hypätä liian nopeasti. Monet ihmiset viettävät viikkoja tai kuukausia saada motivoituneita aloittaa ohjelman, joten kun aika tulee, he tuntevat hypätä, töitä, ja treenata joka päivä. Kehomme ei pidä tällaista ankara puhkeamista. Riippumatta siitä, miten innoissaan olet, sinun täytyy aloittaa hitaasti viisikymmentäkahdeksan yli kaksi istuntoa viikossa ja kohtuullisella teholla, joka ei aiheuta kipu tai väsymystä.

Everyday terveys: miksi voimaharjoittelu niin tärkeä kunto suunnitelma?

Holly Perkins: Voimaharjoittelu on nro 1 prioriteetti kunto. Lihaksia pitää luut paikoillaan ja ovat kantava voima aineenvaihduntaa. Jos lihakset ovat heikot - mikä pätee 80 prosenttia väestöstä - ja väärin, saat kärsiä vahinkoa, niveltulehdus, huono energia ja alhainen aineenvaihduntaan. Niveltulehdus on yksinkertaisesti turvotus yhteinen, ja yleensä se, että turvotus johtuu siitä, että luut eivät ole integroimalla kunnolla. Ja tämä voidaan estää fiksu voimaharjoittelua. Lihakset ovat aineenvaihduntaa. Jos sinulla on heikentynyt, surkastuneet lihakset, aineenvaihdunta seuraa vastaavasti.

Paluu Uusi vuosi, uusi sinä keskustasta.