Evb

IBS hoito: stressin vähentäminen auttaa hallitsemaan oireita

Tiesitkö, että suolen on toinen aivojen

Tiesitkö, että suolen on toinen aivot? Meidän suolet reagoivat ärsykkeisiin kuten meidän todellinen aivot. Stressi on vastaus toimia elämässämme, onko se tunne vaara, kuten "taistele tai pakene" reaktio tai pahenemista tai turhautumista. Tämä aiheuttaa kortisolin ja adrenaliini vapauttaa meidän verenkiertoon. Tarvitsin IBS hoitoon nopeasti, koska nämä stressihormonit kasvanut minun verenpaine, teki minun pulssi rodun ja nopeuttaa minun hengitys. Nämä toimet kaikki tapahtuu tahattomasti. Mutta, mitä stressi tehdä meidän gut? Sinun on yllättynyt siitä, miten aivot-gut-yhteys voi aiheuttaa liioiteltu suolen oireita johtaa kouristelua, ripulia ja turvotusta. Ja toisaalta, stressi voi myös hidastaa liikettä suolen, joka sitten aiheuttaa ummetusta. Pitkäaikainen stressi on uhka - voin todistaa tämän. Löytää yksinkertainen IBS kohtelun kautta stressin vähentäminen on avain rauhallisempi suolistossa ja onnellisempi ihminen!

Oppiminen rentoutua

Mikä on rentoutumista? No, me tiedämme, se on vastakohta stressiä. Jotkut ihmiset kokevat toimintaa, kuten kävely, puutarhanhoito, jooga, meditaatio, hiljaista musiikkia, ja rukous voi rauhoittaa kehon. Nämä ovat toimia, nautimme joten tässä mielessä rauhan on rentouttava. Niin paljon kuin haluan tehdä näitä asioita, minun autonomisen hermoston tarvitsee lisää rakenteen rentoutua. Tässä on kaksi tapaa tai harjoituksia, jotka auttavat kehoni rauhoittua ja hallita arjen stressistä.

Hengitys harjoituksia

Miten hengittää? Useimmat meistä vain hengittää meidän rintalihasten ja ei todellakaan ymmärrä, mitä me teemme, vaan meidän pitäisi käyttää meidän vatsan lihaksia ja pallean. Vatsan hengitys on paras ja suuri palkinto on se, että se kouluttaa kehon rentoutumaan.

  • Aloita makaa selällään. Aseta tyynyn alle polvet mukavuutta tai vain taivuta polvia.
  • Aseta toinen käsi rintaan ja toinen vatsaan (vain vyön alle).
  • Hengittää.
  • Sitten hengittää hitaasti laskea 4, tunne vatsan nousussa. Rintaa olisi silti.
  • Hengittää hitaasti laskea 6, käyttäen vatsan lihaksia ja pallean. Kun hengität ulos tunnet vatsaan syksyllä.
  • Ota yksi hidas rentouttava vatsan hengitys.
  • Kun hengität ulos, anna mielesi rentoutua samoin. Sano yksi näistä mantroja itsellesi:
  • Ota toinen hidas, syvä vatsan hengitys.
  • Kun hengität ulos, tuntuu kehon mennä rentoutumista lämmin tunne virtaa läpi kehon.

Ota tavaksi harjoitellaan näitä hengitys harjoituksia päivittäin. Sitten, kun päästä stressaavaa hetki, alkaa tehdä näitä harjoituksia keinona tuntea rentoutumista elimistössä.

Mykistysherkkyys vastaus liikunta

Alert mieli, rauhallinen kehon

Hiljainen mieli, rauhallinen kehon

Rentoudu, rentoutua

Kun jatkat käyttää tätä IBS hoito, tunne rentoutumista auttaa rauhoittamaan suolistoa ja vähennä teidän ärtyvän suolen oireita. Kokeile - se toimii!