Evb

Keep it simple: ihonhoito perusteet

Vaikka se voisi olla hauskaa satunnaisia ​​kotiin spa yötä ja ylellinen kauneus rituaaleja, ihonhoito tulee alas muutamia helppoja ohjeita.

Sikäli kuin suojakääreitä mennä, iho on kaikkea muuta voittaa. Ihosi on kehon este, suojella sinua vastaan ​​elementtejä, puhumattakaan taudin. Voit palata hyväksi vain muutamia yksinkertaisia ​​ihonhoito perusasiat, ja saada huomiota ihotautilääkäri kun iho kokee kaikki kunnossa se on pois tavallisten.

Ihonhoito perusasiat: se on yksinkertaista

Puhdistaa, ravitsee, suojaa - ne ovat kolme ihonhoito perusasiat, joka pitää ihon näköinen, tunne, ja toimivat hyvin. Koska nämä ihonhoito vaiheet kaikki luottavat tuotteisiin, aloittaa valitsemalla niitä viisaasti. Muista, että ihonhoitotuotteet ei säännellä US Food and Drug Administration (FDA), joten sinun täytyy olla varovainen shopper.

Etsi tuotteita räätälöidään ihotyyppi, mutta samaan aikaan, varokaa liian paljon hype noin tuloksia voit odottaa. "Ei ole mitään korrelaatiota kuinka kallista tuote on ja kuinka hyvin se toimii", sanoo Mathew M. Avram, MD, board-sertifioitu ihotautilääkäri ja johtaja Massachusetts General Hospital Iho Laser ja kosmetiikan Center Bostonissa.

Muista, että vakavia ihosairauksia yleensä tarvitse hoitaa ihotautilääkäri, ihon erikoislääkärin, joka voi määrätä tehokkaita hoitoja, jotka ovat FDA: n hyväksyntää.

Ihonhoito perusteet: teidän 3-vaihe yleissuunnitelma

Vain harvat tuotteet ja muutaman minuutin, ihonhoitotuotteet on tuulta:

 1. Puhdistaa. Kuiva ja herkkä iho tarvitsee puhdistusta vain kerran tai kahdesti päivässä, mutta jopa öljyinen ja akne altis iho hyötyy lempeä ihonhoito - overwashing voi olla ärsyttävää ja kaveri ihon pintakerros, eikä vaikuta öljymäärä tuotat. Puhdistus on tärkein yöllä - kyllä, juuri kun saatat tuntea kaikkein uupunut - mutta se täytyy poistaa vanhat meikki ja lika päivän. Vanhan koulukunnan kolmen tuotteen ihonhoito-järjestelmä käyttää vaatia kasvovesi välillä puhdistusaineet ja kosteusvoide, mutta tämä ei ole välttämätöntä, sanoo tohtori Avram. Kuorinta voi olla osa puhdistus, mutta se on enemmän viikoittain tai kahdesti viikon askel karistaakseen kaikki kuolleet solut auttaa paljastaa rosier ihonväri.
 2. Ravitsevat. Kosteusvoide toimii sulkemalla ihon luonnollisen kosteuden. Jos sinulla on kuiva iho, ehkä rikas kaava päivällä ja paksumpi yöllä. "Kuivalle iholle, paras aika hakea kosteusvoide on aivan kun suihku, kun iho on kosteutta", sanoo Avram. Jos sinulla on rasvainen iho, et välttämättä tarvitse ollenkaan. "Rasvainen iho ei tarvitse kosteusvoide samassa määrin kuin kuiva iho, mutta ei tarvitse aurinkovoidetta", sanoo Avram. "Etsi geeliä tai voidetta tuotteiden sijasta voiteet."
 3. Suojaa. Itse asiassa se ​​ei voi sanoa tarpeeksi usein: Sun suojelu on tärkeää jokaiselle ihotyypille, joka ihonväri, ja joka päivä, koska ylivoimaisesti mikä aiheuttaa ihon iän ja aiheuttaa ihosyöpää on aurinko, sanoo Avram. Hän lisää, että hattua, välttää ruuhka auringon tuntia, ja soveltamalla aurinkovoidetta on tärkeää välttää ihon värin ja ryppyjä ajan. Etsi kosmetiikka, alkaen kosteusvoidetta säätiö, jotka sisältävät SPF, mutta jos aiot olla auringossa pidempään kuin se kestää saada sisään ja ulos auton, käytä aurinkovoidetta, joka tarjoaa UVA-ja UVB-suojan ( klo SPF vähintään 15) varoa altistumista auringolle ja palamisen sekä ihosyöpä. Ja älä unohda hakea uudelleen usein.

Meikkejä voi suojata ihoa muutenkin. Tänään kaavat usein kosmetiikka enemmän kuin ihonhoitotuotteet. Nämä kauneus työhevosia voi sisältää ainesosia, jotka voivat rauhoittaa kuivaa ihoa, vähentää ryppyjä, tai taistella näppylöitä, riippuen siitä, mitä iho tarvitsee. European Academy of Dermatology viittaa etsivät tuotteita antioksidantteja, jotka lisäävät ihon terveyttä torjumalla soluvaurioita ja vahvistaa suojakerroin.

Toinen tapa suojata ihosi on lopettaa tupakointi. "Tupakointi aiheuttaa ihon ennenaikaista vanhenemista aiheuttavia ja rypistyä aikaisemmin", sanoo Avram.

Viimeisin, mutta ehdottomasti ei vähäisimpänä, suojaa päästä varpaisiin kanssa elin tarkistaa epäilyttäviä myyrät ja muut kasvaimet. "Sinun tulisi tarkistaa itse tai pyytää puolisosi tarkistaa sinut, muutaman kuukauden välein", sanoo Avram. "Katsokaa muutoksia väriä tai kokoa tai jos myyrä vuotaa verta." Lisäksi, jos myyrä näyttää yhtäkkiä tai vain ei näytä olevan oikein, katso ihotautilääkäri arviointia.

Ihonhoito: kun nähdä asiantuntija

Saatat vain ajatella ihotautilääkäri käsittelyn kannalta vakava ihosairaus, mutta taitava ihotautilääkäri neuvoo ihonhoitotuotteet ja ihon suojaaminen sekä ongelmia terveyden hiukset ja kynnet. Jotkut ihotautilääkärit erikoistuneet alueisiin, kuten iholle ja ovat suuri voimavara tehokas anti-aging tekniikoita ja tuotteita, jotka voivat olla osa jokapäiväistä ihonhoitotuotteet.

Keskustele ensihoidon lääkäri, milloin nähdä ihotautilääkäri Kehoanalyysi ja mitkä näistä yhteisistä ihonhoito suru ja ehdot hyötyvät vierailu tähän asiantuntija:

 • Akne: tukossa huokosiin, näppylöitä ja tulehdus
 • Hauraat kynnet ja muut kynsien ongelmia
 • Kosketusihottuma, allerginen tai ärsyttävät ihoreaktioita tiettyihin tuotteisiin
 • Liiallinen hikoilu
 • Hiustenlähtö
 • Nokkosihottuma
 • Psoriasis, ihon kunto ominaista hilseilevä, tulehtunut iho muistolaatat
 • Ruusufinni, ihosairaus ominaista rikki verisuonia, punoitus, ja näppylöitä, jotka voidaan sekoittaa akne
 • Herkkä iho: polte ja tuotteista ilman selvää ärsytystä

Ihotautilääkäri voi olla ihon erikoislääkärin jokaisessa vaiheessa elämääsi, kohtelee viat, jotka voivat vaikuttaa sinua teens, kaksikymppisenä, ja jopa omalle keskellä vuotta, auttaa sinua kumota auringon vaurioita tai hallita ehtoja, kuten ruusufinni, joka voi esiintyä myöhemmin elämää.