Evb

Kesä ehkäisy ekseema oireita

Jos haluat säilyttää onnistumisen suositellaan hoito ekseema, sinun täytyy tehdä muutoksia voittaa laukaisee kuten kausi-allergioita ja pistelee lämpöä.

Saatat huomata, että olet alttiimpia saamaan ekseema ihottuma kesäisin - ja paikoissa, joissa et voi peitellä sitä, kuten ihottumaa kasvoihin. Ja mutkistaa asioita, joilla on ihottumaa hyvin näkyviä ruumiinosia paljastui kesäinen vaatteita voi tehdä kauden emotionaalisesti järkyttävää aikaa sinulle - toinen syy, miksi räätälöintiä ekseema hoidon kesäkuukausina on niin tärkeää.


Related: välillä ruoka-allergiat ja ihottuma

Erityiset kesäsää haasteita, jotka voivat aiheuttaa ekseema ihottuma ovat:

 • Heat. Kuuma sää voi tehdä ekseema ihottuma kutittaa raivokkaammin. Kosteus tekee myös ekseema vaikeampi hallita.
 • Hikoilu. Tämä jäähdytys fyysinen reaktio, joka johtuu ylikuumenemiseen, voivat lisätä ihon ongelmia kuivaamalla sinut ulos. Myös vaatteet kostean hiki tai kosteus voi hieroa ja ärsyttää ihoa.
 • Seasonal allergioita. Heinänuha ja muut siitepöly allergiat voivat olla laukaista sinulle.
 • Ärsyttää ihon tuotteita. Kesäisin voi altistaa monia ärsyttäviä ainesosia aurinkovoiteet ja hyönteisten häätöön jos et valitse huolellisesti.

Toisaalta, kesällä voi olla hyvä aika eczematous iho, varsinkin jos otat varotoimiin, ylläpitää ekseeman hoitoon ja mennä rannalle. Kyllä, ekseema on loistava tekosyy merenranta loma.

"Ihmiset sanovat," Kun menin merelle, ihoni selvitetty. " Ajattele [hyödyt] - kosteus, auringonvalon puute stressi ", kertoo sertifioitu ihotaudit sairaanhoitaja lääkärin Pamela Fletcher, SAMAA kanssa Iho-yliopiston Cincinnati Ohiossa. On jopa joitakin tieteen takana tämän havainnon. Valohoito - käyttää valvottuja annoksia UVB valo - on suositeltava hoito ekseema, mikä selittää auringonvalo voi olla hyödyllistä ekseema-altis iho, vaikka lisää Fletcher, tämä ei ole tekosyy saada ruskettunut tai riski sairastua ihosyöpään.

Näytön säätäminen ekseema hoitosuunnitelman


Related: valita paras kosteusvoide ekseema

Näiden ohjeiden räätälöidä hoito ekseema kuuma kesäkuukausina:

 • Kosteuttaa päivittäin. Vain koska kosteus on huipussaan ei tarkoita sitä, voit ohittaa kosteusvoidetta. Ihottuma johtuu ongelmia ihon kosteustasapainoa, ei määrän kosteutta ilmassa. Saatat kuitenkin pystyä siirtymään vähemmän rasvainen kaava.
 • Ohjaa ilmasto. Kun olet sisätiloissa, pitää talon ja toimisto siistiä, jos mahdollista. Kokeile puhallin jos ilmastointi ei ole käytettävissä. Lisäksi pitää kosteuden noin 50 prosenttia.
 • Valitse allergiselle aurinkovoidetta. Vaikka auringonvalo voi auttaa ekseema, sinun tulee käyttää aurinkovoidetta suurimman osan ajasta olet ulkona. Voit välttää ärsyttää ihoa, valita tuotteita, jotka on merkitty allergiselle. Aina välttää hajusteita, väriaineita, ja alkoholit.
 • Vältä antibakteerinen ihon tuotteita. Saatat olla kiusaus käyttää niitä, kun olet ulos ja noin perheen ja ystävien kanssa, mutta vältellä, sanoo Fletcher: "He tappavat hyvin heikko bakteerit, joka tekee enemmän tilaa muiden bakteerien ja sienten kasvaa ", hän sanoo. "Miljardeja bakteereita, jotka ovat yleensä meidän ihoa todella auttaa ylläpitämään terveyttä ihomme." Valita kosteuttava saippua pestä pois lika ja bakteereita.
 • Mekko olla cool. Valitse löysät puuvilla vaatteet pehmeät kankaat. Sinun kesän tyyliin pitäisi pitää sinut jäähtyä ja välttää ärsyttää ihoa.
 • Huuhtele tarvittaessa. Kesä toimintaan voi altistaa sinut siitepöly, hiki, suola, hiekka ja kloori. Vaikka monet näistä ei laukaise ekseema ihottuma, se on hyvä idea huuhtele ne pois nopeasti, sanoo Fletcher. Hyödynnä tahansa ulkona suihkut rannalla ja uima-allas. Viileää vettä huuhtelua ja pakkaa myös helpotusta ärtynyttä ihoa.
 • Hallitse allergioita. Jos sinulla on vuodenaikojen allergioita, aloitat teidän antihistamiinit juuri ennen kauden alkua. Näin kehosi laaditaan hyökkäystä.

Nauttia kesästä, mutta älä ota lomaa teidän ekseema hoito-ohjelma. Pienikin ihottuma, hoitamattomana voi aiheuttaa komplikaatioita, kuten infektion. Nautit pitkä laiskoja päiviä paljon enemmän, jos et ole huolta ärtynyt ekseema ihottuma.