Evb

Kesän lämpö ja tyypin 2 diabetes

Henkilöt, joilla on tyypin 2 diabetes on kiinnitettävä huomiota hoitamiseen kun päivät pitenevät ja kuumempi. Kun oikea varotoimet voi tarkoittaa nauttia kausi, ilman huolta.

Kesä tuo mieleen takapihalla grillit, altaat ja rannat, katufestivaalit, ilotulitus, tähtiä, ja enemmän. Mutta kesän lämpö voi lisätä ongelmia ihmisellä on tyypin 2 diabetes. Itse asiassa tutkimukset ovat osoittaneet, että helleaallon aikana, ensiapuun käyttöön diabeetikkojen kasvaa. Ja vaikka useimmat diabeetikot ovat tietoisia siitä, että äärimmäinen kuumuus aiheuttaa vaaraa, niitä ei aina tiedä, milloin ottaa varotoimiin.

Jos sinulla on diabetes, korkea lämpö ja kosteus kesällä voi olla vaikeaa kehon hallintaan. Centers for Disease Control suosittelee varovaisuutta lämpöindeksille - joka yhdistää lämpötilan ja kosteuden lukemat - saavuttaa 80 celsiusta 40 prosenttia kosteutta.

Vanhukset ovat erityisen riskialttiita, mutta kaikenikäisille diabetes pitäisi olla tietoinen kesällä vaaroista. Näitä ovat kuivuminen, lämpöhalvauksen, ja jalka ongelmia.

Diabetes ja nestehukka

Jokainen, riippumatta heidän terveydentilastaan, pitäisi varmistaa, että ne juoda riittävästi nestettä kesän aikana. Henkilöt, joilla on tyypin 2 diabetes, mutta lisähaasteena sillä kun verensokeri on liian korkea, ne voidaan kulkee enemmän virtsaa kuin normaalisti - mikä tarkoittaa, että ne ovat menettämässä nesteitä nopeammin. Lisää hikoilu taikinaan ja sinulla on resepti nopean nestehukan. Tietyt lääkkeet, kuten metformiini (Glucophage), lisäävät myös riskiä nestehukka.

Jos olet ulos ja noin on kuuma kesä päivä, varmista, että sinulla on tarpeeksi näitä juomia käsillä pysyä sammutettua:

 • Vesi tai Seltzer
 • Sokeriton limonadi tai muita juomia

Vältä myös alkoholin ja kofeiinin. Alkoholi ja kofeiinia juomat ovat yleensä kunnossa maltillisesti - mutta liikaa joko yksi voi aiheuttaa voit menettää enemmän nestettä. Ja muistakaa ottaa mukaan välipaloja jos verensokeri laskee.

Diabetes ja lämpöhalvauksen

Jos aiot olla ulkona, olla varuillaan näiden oireiden lämpöhalvauksen:

 • Huimaus
 • Pyörtyminen tai lähes pyörtyminen
 • Hikoilu liikaa
 • Lihas kouristelua
 • Kylmä, nihkeä iho
 • Päänsärkyä
 • Nopea syke

Helleaaltojen ja aikoja kuumuudelle, löytää ilmastoidussa majoituspaikkoja, jos sinulla ei ole Keski AC tai AC huoneessa kotona. Fanit voivat myös auttaa.

Diabetes ja jalka terveys

Oikea jalka hoito on tärkeää diabeetikoille. Lämpöä, jalat voi saada hikinen ja sukat pysyä märkä. Varmista, että jalat ovat kuivat ja suojattu, kun olet ulkona - joko aurinkovoidetta tai kenkiä, jotka tarjoavat kattavuus. Tarkista haavaumat päivittäin.

Vaurioituneet diabetes tarvikkeita

Lämpö voi vaikuttaa diabetes tarvikkeita, too. Insuliini on erityisen haavoittuva, mutta kaikki lääkkeet, glukoosi metriä, ja testaus nauhojen olisi säilytettävä viileässä ja kuivassa paikassa.

Älä koskaan jätä insuliinia tai muita lääkkeitä kuumassa autoja, suora auringonvalo tai muu erittäin hyviä tilanteita. Käytä jäähdytin tai eristetyt lounas laukku säilyttää tavaroita jäähtyä. Testaus nauhojen, metriä, ja pumput on pidettävä kuivana ja erittäin kuumissa. Voimakas kuumuus voi tehdä niistä epäluotettavia myöhempää käyttöä varten.

Seuraavassa on muita ideoita selviytyä kesän lämpö:

 • Liikunta viileässä. Liikunta on tärkeä osa hallinnassa tyypin 2 diabetesta. Joten kesäkuukausina, suunnitella harjoitus sijainnin tai kellonajan mukaan, joka on viileä, kuten:

  • Varhain aamulla
  • Sisätiloissa, joissa on ilmastointi ja puhaltimet
  • Vedessä
 • Tarkista verensokeritaso usein. Pyri tarkkailun neljä kertaa päivässä ja ennen kuin ajaa.

Kun varotoimiin, ihmiset tyypin 2 diabetes voi saada läpi kesän ja nauttia kesän toimintaa ilman huolia.