Evb

Kevennetty - ja vähähiilihydraattista valikot

Varmasti, McDonald'sin ja Burger King on kaksi paikkaa, jotka tulevat mieleen, kun useimmat meistä ajattelevat pikaruokaa. Kuitenkin useat muut myyntipisteet tarjoavat pikaruokaa - ja terveellistä valintoja.

Taco Bell on "Fresco Style"-valikon, 15 tuotetta, joka sisältää vähemmän kuin 10 grammaa rasvaa. Useat näistä kohteista on lueteltu alla olevassa taulukossa, jossa näet, miten ne voisivat mahtua päivän suunnitelma. Tietenkin nämä numerot vastaavat yhden tarjoilua, joten jos päätät kaksinkertainen järjestyksessä, sinun täytyy kertoa ravitsemus tosiasiat vastaavasti.

Kaloreita Rasva Kylläinen
rasva
Proteiini Carbo-
hydraatti
Natrium
Naudanliha
Pehmeä Taco
150 8 g 2,5 g 9 g 20 g 630 mg
Kana
Pehmeä Taco
170 4 g 1 g 9 g 22 g 710 mg
Pihvi
Pehmeä Taco
170 5 g 1,5 g 11 g 21 g 560 mg
Naudanliha Gordita 250 9 g 3 g 12 g 31 g 640 mg
Bean Burrito 350 8 g 2 g 13 g 56 g 1220 mg
Kana Fiesta Burrito 340 8 g 2 g 16 g 50 g 1160 mg

Subway, kokonainen osa valikon, nimeltään Under 6 grammaa rasvaa, on omistettu vähärasvainen myöh. Mieti tätä yhdistelmää ateria: 6 tuuman Turkki Rintojen Sub, 1 yhden palvelevat pussi Baked Lay perunalastuja, ja 1 omena. Sinun olisi kuluttaa noin 475 kaloria ja vain 6 grammaa rasvaa. Sinun olisi myös noin 85 grammaa hiilihydraatteja ja 1,170 mg natriumia. Huomaa, että vain 150 mg natriumia tulevat perunalastut - loput ovat sandwich itse. Jopa terveellisin valintoja pikaruokaravintoloista voi olla hyvin korkea natriumpitoisuus.

Wendy n valikko ei ole erityinen osasto vähärasvaisia ​​ruokia, mutta on olemassa useita terveellisempiä vaihtoehtoja valikosta, kuten salaatteja, deli-tyylinen voileipiä, grillattua kanaa voileipiä, uuniperunat ja chili. Kokeile pieni chili, uuniperuna ja salaatin kanssa kevyempi kermainen ranch kastike. Ateria olisi yhteensä 625 kaloria, 14 grammaa rasvaa ja 98 grammaa hiilihydraatteja. Sinun olisi myös kuluttaa 1280 mg natriumia. Tämä voi olla erinomainen valinta nopea, helppo illallinen.

Toinen ravintola, jossa tarjoillaan jopa terveellisemmän vaihtoehto on Pizza Hut, josta löydät "Fit N 'Delicious"-valikosta vähärasvaiseen pizzat. Yksi vaihtoehto on, että kaksi viipaletta Kuutioi Chicken, punasipulia ja vihreä paprika pizza ja salaattipöytä, kaksi ruokalusikallista vähäkalorista kastiketta. Tämä ateria sisältää 415 kaloria, 12 grammaa rasvaa, 86 grammaa hiilihydraatteja, ja 1270 mg natriumia. Monet muut pizzat, kuten Sbarro n olisi yhteensä 1300 kaloria kaksi viipaletta!

Vinkkejä vähähiilihydraattista ruokavaliota
Vähentämällä hiilihydraatteja voi olla hyödyllinen tapa vähentää kaloreita. Harkitse näitä ideoita, kun yrittää alentaa hiilihydraattien saanti:

  • Poistaa perunat, sirut ja pullat.
  • Valitse kaksinkertainen osa proteiinin ja käyttää yhtä pulla sekä lihan osia.
  • Kun valitset salaatteja, tilata ilman krutonkeja, nuudelit, tai hedelmiä.

Jotkut vähähiilihydraattista yhdistelmä ateriat ovat Wendy pieni chili ja salaattia, Pizza Hut siivu pizza salaatti öljy ja etikka, ja Subway: n "Carb Conscious" wrap ja salaatti öljy ja etikka.

Pienellä työtä, voit vähentää vahinkoja painonlasku suunnitelma keskittymällä "paino tajuissaan" pikaruoka syöminen (tämä pätee syöminen muita ravintoloita sekä). Muista kuitenkin, että laihtuminen voi olla hyvin vaikeaa, jos syöt ulkona usein. Itse asiassa tutkimukset ovat osoittaneet, että monta kertaa ihmiset syödä ravintoloissa liittyy vahvasti niiden osuus kehon rasvaa. Joten ota realistinen ja järkevä lähestymistapa terveellistä ruokavaliota. Jos mahdollista, asettaa joitakin tavoitteita vähentää monta kertaa syöt ulkona. Jos haluat syödä ulkona, käyttää tietoja edellä tehdä niin terveellisesti, ja seurata, mitä syöt. Kuten näette, se vie hieman sleuthing löytää terveellisiä vaihtoehtoja pikaruokaravintoloista, mutta se voidaan tehdä! Tärkeintä on pysyä ajan tasalla ja tehdä parhaita valintoja voit.