Evb

Kuntoa ilman salilla

Parantaa kuntoa rasittamatta lompakon, kokeile näitä jokapäiväisiä tapoja taskulamppu kaloreita.

Jos kuntosalin jäseneksi ei ole budjetti ja henkilökohtainen valmentaja on liian tyyris, voit silti saada sopivaksi ja laihtua - ilmaiseksi. Missä liikut, onko kuntosalilla, ulkona tai kotona, se ei ole oikeastaan ​​väliä, sanoo Mikki Harpaz, FT, ravitsemusterapeutti ja liikuntafysiologin ja kirjailija vaihdevuodet Reset!. Mitä väliä on, että liikut säännöllisesti. "Juju on johdonmukaisuus pitkän ajan", hän sanoo.

Kun suunnittelet kuntoasi, muista, että Yhdysvaltain Centers for Disease Control and Prevention suosittelee, että aikuiset saavat vähintään 150 minuuttia kohtalaisen aerobista liikuntaa viikossa, läpi, kuten reipasta kävelyä, pyöräilyä, lenkkeily ja uinti, ja kaksi kolme vahvuus-harjoituksessa viikossa. Turvalliseksi, keskustele lääkärisi kanssa ennen harjoitusohjelman - varsinkin jos on terveyden edellytys. Kun saat vihreää valoa treenata, kokeile näitä edullinen vaihtoehtoja.

Park kaukana. On houkuttelevaa pysäköidä niin lähelle kuin voit sisäänkäynnin perille. Sen sijaan voit puristaa vähän liikuntaa osaksi päivää vain pysäköinti lopussa jokaisen erän ja kävely lopun matkaa, olitpa menossa töihin, ostoksilla kauppakeskuksessa tai käydä lääkärin vastaanotolla.

Bussista alussa. Tämä on toinen tapa kannustaa treenata - kävellen perille. Kävely on yksi parhaista harjoituksia voit tehdä, sanoo Bob Sallis, MD, perhelääkäri ja liikuntalääketieteen asiantuntija Kaiser Permanente Etelä-Kaliforniassa. "Se ei vaadi erityisiä laitteita muuta kuin pari mukavaa lenkkarit, ja se voidaan tehdä missä tahansa", hän lisää.

Valitse portaita. Aina kun on mahdollisuus ottaa portaita eikä hissiä, mene siitä. Kiipeily muutamia portaita useita kertoja päivässä on hyvä tapa treenata ilmaiseksi. Jos ajaa ylös portaita tai ottaa ne kaksi kerrallaan, voit antaa pakara-ja reisilihaksia virkistävä vauhtia.

Vapaaehtoistyötä. Uhrata aikaa järjestöjen, kuten Achilles International, joka tukee urheilijoiden saavutettavuutta ilmainen kävelyä ja juoksua treenata yhdessä työkykyiset vapaaehtoisia. Lend jalkojasi organisaation tai muun kuin sen muutaman kerran viikossa parantaa fyysistä ja henkistä terveyttä.

Kytke tv. Jos sinulla on televisio, voit treenata omassa kodissasi. Useimmat kaapeli paketit tulevat vapaa harjoitusohjelmat joko määrättyinä aikoina tai on-demand, ja voit myös löytää vapaa työn out YouTube ja muut Internet-sivustoja.

Treenaa verkossa. Jos et ole varma, mistä aloittaa ilman personal trainer opastaa sinua, tutustu Euroopan neuvoston harjoituksen ilmainen kuntosali kirjasto. Askel-askeleelta ohjeet harjoituksia jokaiselle ruumiinosa - abs, lonkat, olkapäät, kädet, ja enemmän - se ottaa sinut virkistävä kotona ei ole aikaa. Monet ACE harjoitukset eivät vaadi laitteita, sillä ne, jotka eivät, harkitse pari vapailla painoilla, tai improvisoida pitämällä säilykkeitä tai litraa vettä jokaisen käden.

Liikunta puistossa. Walk, hölkätä tai pyöräillä läpi naapuruston puisto, ja jopa kalori polttaa läpi kehon paino harjoitukset, kuten kävely keuhko ja ojentajatanko laskut. Tarkista kaupunki tietää, jos puistoista omalla alueella koskaan ilmainen kuntoluokalla: rannikolta rannikolle, jooga, aerobic, pilates, ja Zumba luokat ovat nyt saatavilla ilmaiseksi ulkotiloihin. Voit myös tarkistaa sosiaalisen verkostoitumisen sivustoja, kuten MeetUp.com nähdä onko paikallisia vapaa-to-liittymään harjoituksiin.

Lähteä tanssimaan. Tanssi on hyvä käyttää, olitpa urien ympäri olohuoneessa tai ulos klubille ystävien kanssa. Riippuen painostasi ja rasittava liikkeet ovat, voit polttaa 60-140 kaloria vain 15 minuutissa. Jos olet ulos kaupungista, muista hypätä kalori-kuormattuna cocktaileja välttää pilaa painonlasku ponnisteluja.

Älä askareita talon ympärillä. Hankaa lattiat. Rake lehtiä. Garden. Puhdista ullakolle ja autotalli. Leikata nurmikkoa. Pese ikkunat. Kaikki nämä askareet tehdä suuria kalorinkulutusta työn out. Lisäetuna, talosi näyttää "pehmentänyt," liian.

Käy kirjastossa. Monet kirjastot ovat käyttää videoita tai DVD-levyjä ja kirjoja, jotka voit lainata ja käyttää työstää itse. Tietenkin, löydät vielä parempi valinta paikalliselta kunto myymälä - ja vaikka ostat muutama, he silti lisää jopa alle kuntosalin jäseneksi.

Mitkä ovat sinun suosikki vapaa työn out? Kerro meille vuonna kommentit!

Saat kunto, ruokavalio ja laihtuminen uutisia, seuraa Twitterissä alkaen toimittajat

Artikkelit