Evb

Kurkun kunnossa pakottaa John Mayer lopettaa laulu

Laulaja / lauluntekijä laittaa kaikki tallennus-ja kaukoliikenteen pitoon, kun hän on hoidettu äänihuulten granulooman.

19 syyskuu 2011 - Laulaja / lauluntekijä John Mayer, jonka uusi albumi, syntynyt ja kasvanut, on teilataan julkaistaan ​​myöhemmin tänä vuonna, ilmoitti viime viikonloppuna, että hän oli diagnosoitu vakava kurkun kunnossa ja pitäisi viivästyttää loppuun ennätys ja keula pois aikataulun esiintymisiä iHeartRadio Music Festival Las Vegasissa ja Tony Bennettin Staples Center näyttelyssä Los Angeles.

"Kun useita kuukausia menee viikosta toiseen, seurantaan ja toivoen korjata kunnossa, olen joutunut perumaan minun tulevan laulu sitoumusten takia jotain vieressä minun äänihuulet kutsutaan granulooma," Mayer, 33, selitti blogissaan.

Mikä on granuloomaa?

Mukaan Mayo Clinic, granulooma on "pieni alue tulehdus kudokseen loukkaantumisen takia, kuten alkaen infektio." Granulomas ovat yleisimpiä keuhkoihin, mutta tiedetään myös vaikuttavan kurkunpää, kuten on laita Mayer.

Syitä äänihuulten granuloomat vaihtelevat, mutta yksi yleisimmistä on kurkunpään refluksi (LPR), sairaus, jossa mahahapon varmuuskopioi kurkkuun tai kurkunpää. LPR on samanlainen refluksitauti (GERD), mutta on vaikeampi diagnosoida, koska oireet voivat olla epämääräisiä ja helposti sekoittaa muita ongelmia.

Muita riskitekijöitä kehittämiseen granuloomien ovat "krooninen tai jatkuva kurkun selvitys, krooninen väärinkäyttö tai liikakäyttöä ääni, ja lähihistoriaan Intuboinnin", sanoo Milan Amin, MD, johtaja NYU Voice Centerissä. Vaikka hän ei voi kommentoida Mayerin tapauksessa erikseen, tohtori Amin toteaa, että "laulajat eivät välttämättä suurempi riski. Tyypillisesti ongelmallisia kysymyksiä, jotka liittyvät puheäänen ovat syy. "

Vaikutus voi kuitenkin olla eri juttu. "Granuloomat aiheuttaa ongelmia laulu kertaiseksi sulkeminen ja voi siten vaikuttaa sekä puhuminen ja laulaa", kertoo Ryan Branski, Ph.D., apulaisjohtaja NYU: n Voice-keskus. Oireita voivat olla käheys, kurkkukipu, yskä (toisinaan veren hiven), ja tunne "pala kurkussa."

"Singers tyypillisesti raportoivat ongelmia lyömällä tiettyjä muistiinpanoja sekä valituksia laulu väsymys tai jopa kipua," Dr. Branski lisää. "Vaikutus granuloomaa voi vaihdella minimaalinen melko vakava."

Will John Mayer taas laulaa?

Granuloma, vaikka vakava, ei yleensä ole hengenvaarallinen ja tyypillisesti taantua hoidon, joka vaihtelee syy tulehdus, mutta voi sisältää puheterapia (korjaamaan epänormaali puhuminen tekniikat) ja / tai lääkitys refluksi. Joissakin tapauksissa lääkärit täytyy pistää vaikuttaa äänihuulten Botox tai käyttää leikkaus poistaa vaurion.

"Ilman hoitoa granuloomat koko saattaa kasvaa, mikä lisää merkittävästi ääni vaikeuksia, "Dr. Amin sanoo. "Joskus granuloomat tulla melko suuri ja voi estää hengitysteiden ja aiheuttaa hengitysvaikeuksia."

Mayer ei täsmentänyt, millaista hoitoa hän saisi, mutta tuntui toiveikas hänen tulevaisuutensa laulajana. "Tämä on tilapäinen takaisku, mutta en ole varma, kuinka pitkä tai lyhyt aika se on", hän kirjoitti. "Minulla parhaat lääkärit maan huolehtimaan minua ja aion laulaa ja taas kiertueelle heti kun saan kaikki selvää."

Kuten albumin, hän sanoi, "syntynyt ja kasvanut on täydellinen niin pitkälle kuin musiikki-, laulu valinta, ja joissakin tapauksissa sekoitus, mutta koska tämä ehto en voinut lopettaa laulaa useita kappaleita. Tämä tarkoittaa sitä, levy julkaistaan ​​ensi vuoden sijasta tänä syksynä tai talvena.

"Siihen asti," hän lisäsi, "vietän aikaa kirjoittaa ja säveltää enemmän musiikkia ja potkii tyhjä keittoa voi ympäri West Village."

Kuva: WENN.com