Evb

Magneettien tarjota kivunlievitystä?

Jotkut tutkimukset osoittavat, että magneetit voivat tarjota kivunlievitystä, kun taas toiset osoittavat, että magneettinen kipu hoito ei riitä.

Magneetit ovat popping kaikkialla - meidän patjat, rannerenkaita, kengät, vyöt, ja enemmän. Tuotteet, jotka sisältävät magneetteja lukumäärä kasvaa, kun ihmiset kipua, yhä pettynyttä reseptiä särkylääkkeitä, etsi vaihtoehtoisia kivunlievitystä.

Käsite magneettien avulla kivun pitkään edeltävältä ajalta olemassaolo lääkealalla. Tilit vaihtelevat, mutta monet lääketieteen historioitsijat linkki magneetti kiputerapia kolmannen luvun Kreikan lääkärit, jotka käyttivät magneetteja kivunlievitystä. Käyttö magneetti kivun hoito jatkui keskiajalla, vähitellen levinnyt Euroopassa kansalaissodan jälkeen.

Miten magneetit tarjota kivunlievitystä?

Ideana magneetti kiputerapia on, että asettamalla magneetit lähellä kivulias kehon alueille, magneetteja tuottaa magneettikentän, joka lievittää kipua. Toistaiseksi ei ole vakuuttavaa teoriaa siitä, miksi tai miten tämä toimii, mutta tutkimus on ehdottanut useita mahdollisuuksia.

Jotkut tutkimukset ovat osoittaneet, että magneettikentät voivat aiheuttaa muutoksia hermosolujen toimintaa, mikä puolestaan ​​estää kipua signaaleja. Muita teorioita ovat, että magneetit voivat tarjota kivunlievitystä aiheuttamalla veren virtausta ja happea kudoksiin, tai että magneettinen kiputerapia toimii tasapainottamalla kuoleman ja solujen kasvun. Kehon lämpötilan nousu voi myös olla merkitystä, miten magneetit aikaan kivunlievitystä.

National Center for täydentävä ja vaihtoehtoinen lääketiede rahoittaa tutkimuksia määrittää magneettien vaikutusta:

  • Rannekanavaoireyhtymän
  • Fibromyalgia
  • Polven nivelrikko
  • Selkäkipu

Tutkimukset muualla etsivät magneettiterapian kaikenlaisia ​​ehtoja. Tutkijat Iso-Britannia, pakota magneettiterapian n edullinen ja vähän sivuvaikutusprofiili verrattuna muihin hoitoja kroonisten tuki-ja liikuntaelinten ongelmia, ovat parhaillaan käynnissä 70 henkilön kliinisen tutkimuksen määrittää vaikutus magneetteja nivelreuma.

Magneetit: tutkimus ja katsaus

Vuonna katsaus 42 tutkimukset katsomalla magneettiterapian soveltaa akupunktio pistettä eri olosuhteissa, yleisin raportoitu jotain hyötyä. Havainnot olivat pakottavia riitä, että nämä tutkijat suositellaan lisätutkimuksia osaksi tällaista hoitoa, erityisesti diabeteksen ja unettomuus. Lisääntynyt kuumia aaltoja ja ihon ärsytystä magneettikäyttösi oli ainoa raportoitu haittavaikutuksia.

Mutta huolimatta lukuisista teorioita siitä, miten magneetit kipujen lievityksessä ja tutkimusta tukemalla niiden hyväksi, yhtä paljon tutkimusta olemassa päinvastoin. 2007 meta-analyysi kliinisistä käyttämällä kestomagneetit kivunlievitykseen päätellä, että todisteita ei ole pakottavia riitä tukemaan niiden käyttöä.

Kannattajat magneetti kiputerapia mukaan vakuuttava tutkimus voi johtua:

  • Haasteita opiskelu magneetit
  • Vaikeus suunnittelussa huijausta magneetti
  • Tahaton vaikutukset alhainen lujuus Shams
  • Poikkeavuudet noin magneetti voimaa ja sijoitus

Ovat magneetteja turvallinen?

Magneetit iholle kivunlievitykseen ovat yleensä ajatellaan olevan turvallinen, muutamia haittavaikutuksia. Silti potilaiden pitäisi kuulla terveydenhuollon ammattilaisen käyttöön magneetti kivun hoidon, koska sitä ei pidetä varteenotettavan vaihtoehdon perinteisille kivun helpotusta hoitoja. Ihmiset, joilla parantumattomia haavoja tulisi välttää soveltamalla magneetteja ihoa. Magnet kiputerapia voi myös olla vaarallista potilailla defibrillaattorit, sydämentahdistin tai insuliinipumppuja koska magneetit voivat vaikuttaa siihen, kuinka nämä laitteet toimivat.