Evb

Medicare ja maksaa reseptilääkkeiden

Kun se tulee maksaa lääkemääräykset, sinun täytyy tietää, mitä Medicare tekee ja ei kata, ja sitten tutkia muita vaihtoehtoja, joiden avulla voit maksaa ylimääräistä lääkekustannukset.

Medicare toteutetaan reseptilääke kattavuus vuonna 2006 osana sairausvakuutuksen senioreille. Kattavuus, joka tunnetaan Medicaid D osa tarjotaan yksityisten vakuutusyhtiöiden, joko stand-alone suunnitelmia tai suunnitelmia sidoksissa Medicare Advantage. Nykyään yli 26 miljoonaa eurooppalaista kirjoilla Medicare Reseptilääkkeiden suunnitelma.

Mutta järjestelmä perustettu Medicare tarjota reseptilääke kattavuus tarjoaa niin paljon vaihtoehtoja, että poiminta paras suunnitelma voi olla hämmentävä. Jokaisella valtiolla on kymmeniä Medicare reseptiä suunnitelmia, jotka vaihtelevat 45 Alaskasta 57 Pennsylvania / West Virginia alueella.

Jotkut näistä suunnitelmista periä korkeampia palkkioita, mutta voi kattaa enemmän oman reseptilääkkeitä. Toiset tarjoavat reseptilääkkeitä vain erityisten apteekeissa tai eivät kata tiettyjä lääkkeitä. On tärkeää, että Medicare reseptilääke kattavuus tilaajat tekemään läksynsä ja varmista, että suunnitelma he saavat sopii heille.

Käyttämällä Medicare reseptilääke hyöty

Tässä muutamia perustietoja Medicare Osa D suunnitelmat:

  • Keskimääräinen kuukausittainen palkkio Medicare reseptilääke suunnitelma vuonna 2009 oli 30€ 0,09.
  • Useimmat suunnitelmat vaativat omavastuu lääkkeitä, joka perustuu tyypin reseptilääke olet ostamassa. On neljä tasoa - geneeristen lääkkeiden, merkkijohtaja huumeita, ei-merkkijohtaja huumeita, ja erikoisuus huumeita - ja hinta maksat out-of-pocket kasvaa lääkkeet kallistuvat.
  • Medicare huumeiden suunnitelmia ei tarvitse kattaa jokaista reseptilääke markkinoilla. Usein suunnitelma kattaa vain geneerinen muoto lääkitystä kuin tuotenimeä erä. Kuitenkin suunnitelmat kattamiseen tarvitaan lääkitys kaikissa määrätty luokat ja luokat.
  • Jos suunnitelma kieltäytyy kattamaan tarvitsemasi lääkityksen, voit valittaa päätöksestä. Oikaisuvaatimus menee ensin läpi vakuutusyhtiö, ja sitten läpi riippumaton muutoksenhakuelin. Kun valitset vakuutusyhtiö, muista kysyä heidän valituksen ja poikkeus politiikkaa.
  • Medicare huumeiden suunnitelmissa voidaan edellyttää lääkärin näyttämään on lääketieteellinen syy kallis lääke määrätty hoitoon sairauden.

Täydentävää apua reseptilääkkeitä

On yksi valtava haittapuoli Medicare reseptilääke suunnitelmia, ja sitä kutsutaan katevaje tai "donitsi reikä." Kun lääkekustannukset ovat saavuttaneet tietyn pisteen, joudut maksamaan 100 prosenttia lääkkeesi jopa tietyn rajan. Vuonna 2009 keskimääräinen katevaje alkaa, kun suunnitelma on katettu 2020€ reseptilääkkeitä. Sen jälkeen joudut maksamaan oman huumeiden kunnes olet viettänyt 3250€ out-of-pocket. Sitten suunnitelma tulee hakemaan sinut takaisin ylös ja kattaa suurimman osan kustannuksista oman lääkkeitä loppuvuoden.

On selvää, tämä aukko on vaikeuksia useimmille kiinteät tulot. Siksi useita lisäohjelmia on tullut esiin, jotka on suunniteltu auttamaan ihmisiä reseptilääke kustannuksia, kun he ovat katevaje:

  • Medicaid. Usein sekoittaa Medicare, Medicaid on valtion ylläpitämä terveydenhuollon ohjelma köyhille ja vanhuksille. Kunnes Medicare luonut reseptiä hyötyä, monet valtiot "Medicaid ohjelmia tarjotaan huumeiden suunnitelmia. Nyt jotkut valtiot käyttävät Medicaid auttaa ihmisiä aikana katevaje.
  • Alennus huumeiden kortteja. Jotkut ketjun apteekit tarjoavat alennuksia huumeiden kortteja, jotka tarjoavat rahaa pois reseptilääkkeiden pientä kuukausimaksua vastaan. Nämä kortit voivat auttaa ihmisiä varaa huumeita ei kuulu niiden Medicare suunnitelma, tai auttaa heitä maksamaan lääkkeet, kun he ovat katevaje.
  • Lääkeyhtiö potilaan avun ohjelmia. Jotkut lääkeyhtiöiden perustaa näiden ohjelmien tarjota reseptilääkkeiden ilmaiseksi tai edulliseen hintaan ihmisille, joilla ei ole varaa niiden lääkitys. Saadakseen, sinun täytyy usein hylkäsivät kaikki muut julkisen tuen.
  • Valtion lääkkeiden avustusohjelmia. Noin puolet kaikista Yhdysvaltain osavaltioista antaa taloudellista apua pienituloisille tai hyvin sairas eläkeläiset joilla ei ole varaa niiden määräykset.
  • National reseptilääke avustusohjelmia. Jotkut järjestöt tarjoavat taloudellista tukea ihmisiä, joilla on sairauksia, jotka vaativat yleensä hyvin kalliita lääkkeitä. AIDS Drug avustusohjelma ja National Organization for Rare Disorders ovat kaksi tällaista ryhmää.

Tietäen kaikki seikoista lääkkeitä tarvitset ja mitä ohjelmia olet oikeutettu on avain säilyttää oman vanhempi terveys ja tekee varmasti saada oikea lääkitys hintaan voit varaa.