Evb

Miten hallita raskauden inkontinenssin

Inkontinenssi on yleinen vaiva raskauden aikana, mutta se voidaan hoitaa oikealla tottumukset. Selvitä miten pitää inkontinenssin kurissa, kun olet odottanut.

Virtsankarkailu vaikuttaa noin 25 miljoonaa eurooppalaista - 80 prosenttia on naisia. Naiset ovat todennäköisemmin virtsarakon hallinnan kysymyksiä, lähinnä siksi muutokset keho kokee raskauden ja synnytyksen. Mukaan National Association for Continence, 63 prosenttia stressiä hillitön naiset sanovat heidän oireensa alkoivat aikana tai sen jälkeen raskauden. Eräässä tutkimuksessa, suurin osa 500 muuten terve kokivat virtsankarkailu jossain vaiheessa ensimmäisestä kautta kolmannen kolmanneksen aikana.

"Sanoisin, lähes kaikki raskaana olevat naiset kokevat jonkinlaista inkontinenssin", sanoo Anthony Atala, MD, tiedottaja Euroopan Urologisessa Association ja johtaja Institute regeneratiivisen lääketieteen Wake Forest University Baptist Medical Center Winston-Salem, NC

Mutta inkontinenssi ongelmia ei tarvitse sääntö elämääsi raskauden aikana.

Miksi raskaus inkontinenssi tapahtuu

Ensinnäkin ymmärtää virtsaaminen prosessi. Pystyt virtsata, kun lihakset ympärillä virtsaputken rentoutua, jonka avulla virtsa virrata rakko ulos kehosta. Kun olet valmis virtsatessa, lihakset ympärillä virtsaputken sopimuksen, jolla pois kaikki virtsan kulkua, kunnes olet valmis tyhjentää rakko uudelleen.

Raskaus voi häiritä normaalisti virtsaputki rentouttaa ja sopimuksia. Hormoni muutokset raskauden aikana ja lisättyä painetta virtsarakon teidän kohtu voi aiheuttaa stressiä inkontinenssin, tohtori Atala sanoo. Kun sinulla on stressiä inkontinenssi, saatat virtsata kun aivastaa, yskä, tai nauraa. Kävely, juoksu tai käyttäessään voi myös aiheuttaa vuotoja.

Tutkijat ovat myös havainneet, että naiset, joilla on suvussa inkontinenssi, on korkea painoindeksi, saada enemmän kuin suositeltu määrä painoa raskauden aikana, ja ovat yli 35, kun he tulla raskaaksi on myös suurempi riski saada inkontinenssi.

Miten välttää raskauden inkontinenssin

Virtsankarkailu ei tarvitse tehdä elämän kurjaksi, kun olet raskaana. Tässä mitä tehdä, jotta vuoto:

Ajoita vessataukoja. Ei ole mitään keinoa sen ympärille: Kun olet raskaana, olet menossa on puolustella itseäsi käyttää rouvan huoneeseen useammin. On enemmän tietoinen, joka auttaa sinua välttämään vuotoja. Atala ehdottaa aikoo vessassa vähintään kahden tunnin välein. Tämä voi tarkoittaa aikataulujen kylpyhuone murtautuu päivä niin et jää kiinni virtsarakon, joka on liian täynnä, kun ei pääse vessassa.

Käytännössä kegels. Kegel harjoitukset auttavat vahvistamaan lantionpohjan ja auttaa sinua välttämään vuotoja, mutta sinun täytyy harjoitella voidakseen tehdä niitä oikein, Atala sanoo. Jos et ole koskaan tehnyt Kegel ennen, aloita pysäyttämällä virta virtsa seuraavan kerran virtsata. Supistuminen näitä lihaksia on, kuinka voit tehdä Kegel, ja voit tehdä Kegel harjoitukset tahansa koko päivän, onko rakko on täynnä tai tyhjä.

Yksinkertaisesti sopimus saman lihakset olisit pysäyttää virtauksen virtsan, pidä supistuminen laskien 10, ja vapauta sitten. European Congress of Synnytyslääkärit ja Gynecologists ehdottaa tekee Kegel harjoituksia 10-20 kertaa peräkkäin kaksi tai kolme kertaa päivässä.

Kegel harjoitukset todella apua inkontinenssi. Vuonna katsaus tutkimuksissa, tutkijat havaitsivat, että naiset jotka harjoittivat lantionpohjan lihasten koulutusta, kun he olivat raskaana heidän ensimmäinen vauva estää vuodon myöhemmin raskauden ja synnytyksen jälkeen. Kegel harjoitukset auttoi myös naiset, jotka olivat pysyviä inkontinenssi ongelmia synnytyksen jälkeen. Muista, että se kestää noin neljä kahdeksan viikon tekee niitä säännöllisesti ennen näet tuloksia, Atala sanoo.

Katso painonnousu. Tutkimukset osoittavat, että naiset, jotka painavat enemmän, kun he tulla raskaaksi tai jotka saavat liikaa painoa raskauden aikana ovat todennäköisesti kokea virtsankarkailua.

Inkontinenssi: se jatkaa raskauden jälkeen?

Raskaus ja ottaa emättimeen voi venyttää lihaksia, jotka tukevat lantion, joten ne heikompi. Tämän seurauksena voi vuotaa virtsaa tai on vaikeuksia virtsaamisen vaikka olet synnyttänyt.

Tutkimuksessa, 1128 naiset, jotka olivat raskaana heidän ensimmäinen lapsi, tutkijat huomasivat, että 39 prosenttia oli inkontinenssi raskauden aikana. Niistä naisista, joilla oli inkontinenssi vuoden viimeisen kolmanneksen aikana, 26 prosenttia oli edelleen ongelmia vuotaa virtsaan synnytyksen jälkeen. Naiset, joilla ei ollut ongelmia inkontinenssin raskauden aikana oli pienempi riski synnytyksen inkontinenssin verrattuna naisiin, jotka kokivat inkontinenssi missään vaiheessa raskauden aikana.

Sanaton epidemia?

Valitettavasti monet naiset inkontinenssin eivät kerro niiden lääkäreitä. Jotkut asiantuntijat ehdottavat tämä voi olla, koska naiset eivät pidä vain muutama tippa vuotoa mitään syytä huoleen, tai he voivat tuntea hämmentynyt keskustelemaan inkontinenssin lääkärin kanssa.

Mutta mikään määrä virtsankarkailu on siedetty. Jos virtsankarkailu tulee ongelma raskauden tai ei mene pois raskauden jälkeen, muista kertoa lääkärille, jotta voit hoitaa sitä. Sillä välin, lohduttaa tietää, että on olemassa strategioita minimoida näiden kiusallinen ja epämukava vuotoja esiintyy ensiksi.