Evb

Miten hallita reseptilääkkeet

Enemmän huumeita otat, sitä helpompaa on Miss annosta tai tehdä virheen. Seuraa näitä vinkkejä hallita useita reseptilääkkeitä.

Monet vanhemmat ihmiset kestää useita reseptillä lääkkeitä, ja enemmän lääkkeitä otat enemmän ehdollistaa, sitä suurempi mahdollisuus, että koet vaarallisia sivuvaikutuksia seurauksena lääkkeitä vuorovaikutuksessa tai ettet vahingossa ota väärän lääkkeen tai annoksen. Voit auttaa välttämään näitä ongelmia saada järjestetty ja varmista lääkintäjoukkoasi ja apteekin tietää kaikki reseptilääkkeiden olet ottaen.


Hyödynnä vanhempi etuja

Seuraa näitä vinkkejä pitää reseptilääkkeet järjestetty:
 • Tee lista. Pidä päivitetty luettelo kaikista over-the-counter ja reseptillä lääkkeitä mukanasi aina, jotta voit jakaa sen jokaisen jäsenen oman terveydenhuollon tiimin, kun menet lääkäri käyntiä ja saada lääkemääräykset täynnä. Sisältää nimi kunkin lääkityksestä sekä annosteluohjeet ja syy käytät sitä.
 • Ylläpitää reseptilääkkeitä tiedosto. Kun olet lukenut kirjallisen materiaalin mukana teidän reseptilääkkeitä, tee se paikkaan, josta löydät sen helposti jos joskus on kysyttävää annostusta tai sivuvaikutuksia.
 • Käytä yksi apteekki. Jos mahdollista, on kaikki lääkkeet täytetty samaan apteekki, niin että apteekista voi seurata niitä kaikkia ja varoittaa sinua mahdollisista lääkkeiden yhteisvaikutuksista.

Otat reseptilääkkeitä

Kun olet useamman kuin yhden reseptilääkkeitä, se on helppo unohtaa annoksen. Mutta tämä voi olla kallis virhe, koska ohita annos lääkitys on usein vaarallista.


Miten eläkeläiset voivat pysyä henkisesti teräviä

Kysy lääkäriltäsi ihanteellinen aika tehdä jokaisen reseptilääkkeitä, ja käyttää yhtä tai useampaa seuraavista muistutus tekniikoita:
 • Päästä rutiinia. Jos vain ottamalla yksi tai kaksi lääkkeitä, yksinkertaisesti joutumassa rutiini ottaa ne kun heräät kello ruokailua tai nukkumaan mennessä voi varmistaa olet lääkitystä ohjeiden mukaan.
 • Käytä kaavion tai kalenteri. Ihmisiä, jotka luottavat kalenterit pitämään aikataulussa, tai jotka reagoivat hyvin visuaalisia, joissa reseptilääkkeitä kertaa osaksi kaavion tai kalenterin voi toimia muistutuksen.
 • Käytä pilleri järjestäjä. Laita lääkitys tulee viikoittain tai kuukausittain pillbox poistaa mitään epäselvyyttä siitä, onko olet ottanut lääkitystä vielä. On olemassa erilaisia ​​nämä järjestäjien käytettävissä, aina ne, joilla on tarpeeksi lokeroa kahden tai useamman päiväannokset jokaiselle viikonpäivälle niille, jotka äänen hälytyksen, kun on aika ottaa lääkitystä.
 • Käytä muistutus palvelu. Jos terveysasiat tehdä vaikea muistaa, kun ottaa reseptilääkkeitä, harkitse lääketieteen hälytys yritys, joka asettaa Muistutussoitoissa kun on aika ottaa seuraava annos.

Ostaminen edullinen reseptilääkkeitä

Kuten määrä reseptilääkkeitä otat lisää ylös, joten ei kuluja. Tässä muutamia tapoja vähentää kustannuksia lääkkeesi:

 • Medicare. Jos sinulla on Medicare, olet oikeutettu reseptilääkkeitä kattavuus. Soita 1-800-MEDICARE (1-800-633-4227) tai käymällä Medicare verkkosivuilla lisätietoja.
 • Geneeriset. Kysy apteekista on halvemmilla, geneeristä reseptilääkkeitä käytät.
 • Lääkeyhtiö ohjelmia. Monet lääkeyhtiöt tarjoavat lääkkeitä edulliseen hintaan tai maksutta pienituloisia.
 • Lähettävät apteekit. Jotkut vakuutusyhtiöt tarjoavat lääkemääräykset postitse halvemmalla.
 • Ostoksia. Apteekit usein Price-Match tai tarjota kilpailukykyiset alennukset, niin soita noin ennen saada reseptiä täynnä.
 • Valtion ohjelmia. Useat valtiot tarjoavat lääkitys avustusohjelmia eläkeläiset ja muut ihmiset, jotka ei ole varaa lääkitys.

Lajittelee lääkitys voi tuntua vaikealta, mutta suunnittelu ja organisaatio voivat taata otat oikean lääkkeitä oikeaan aikaan, auttaa sinua elävät pidempään ja terveempinä.

Hanki lisää tietoa Senior terveyskeskuksessa.