Evb

Miten piilottaa tatuointi

Hyvä tatuointi kansi liittyy muutamia kerroksia eri sävyjä meikki. Meidän meikkitaiteilija on oikeus tatuointi meikki vihjeitä.

Olipa häät, kokous muita huomattavia vanhemmat tai iso työhaastattelussa, voi olla tilanteita, jolloin et vain halua tatuointi esillä. Sinun ei tarvitse käyttää pitkähihaista poolo keskellä kesän piilottaa tatuointi tai menevät hyvin pitkälle olla sinun tatuointi poistetaan. Jotkut tatuointi peitellä vinkkejä ja oikea meikki ovat kaikki sinun täytyy tehdä tatuointi sekoitus, ainakin vähäksi aikaa.


Etsitkö apua ihosairaus? Etsi ihotautilääkäri tai plastiikkakirurgi.

Ostaminen tatuointi meikki

Ensimmäinen askel on ostaa kosmetiikkaa, joka tehokkaasti piilottaa tatuointi.

"Aloita ulos väriä peitevoide, joka on paljon kevyempi kuin mitä luonnollinen ihon sävy on", sanoo Brandi Maynard, ammatillinen meikkitaiteilija klo LeBliss Salon and Spa Louisville, Ky

Saat myös haluavat toinen peitevoide pari sävyjä tummempi kuin ensimmäinen, joten voit käyttää sekä parhaan kattavuuden kuluttamatta omaisuuksia useita sävyjä perusta. Pronssi tai tan väri olisi toimivat hyvin tummempi sävy, sanoo Maynard.

Dermablend on loistava brändi peitevoide käyttää meikki taiteilijoita kuin tatuointi kansi, sanoo Maynard, ja se on suunniteltu tarjoamaan paksu, läpinäkymätön kattavuus piilottaa tatuointi muste, birthmarks, ja arvet.

Saat myös haluavat ostaa läpikuultava jauhe käyttää tatuointi kansi. Jotta hyvä jauhe, joka ei tee peittely työ look peitossa on, Maynard suosittelee brändin Meikki For Ever.

Sinun ei tarvitse erityisiä tai kalliita työkaluja soveltaa tatuointi meikki joko vain meikki sienellä tai sormin ja iso harja pölyämistä jauhe, Maynard lisää.

Hakeminen meikki yli tatuointi

Alkaen varovasti puhdistus ihoa, tämä antaa sinulle tuoreita paletin meikki sovellus. Aloita tatuointi kansi varovasti taudille on kerros vaalea peitevoide käyttäen meikki sienellä tai sormenpäillä kunnes se näyttää sujuvan. Varo hankaa meikki, Maynard sanoo, tai voit vain viemään tuotteen ympärille saamatta hyvä kattavuus. Käyttämällä taudille tekniikka auttaa myös säästämään meikkejä tuotteita, joten ne kestävät pidempään. Anna peitevoide kuiva. Sitten käyttää jauhe harjalla soveltaa kevyt kerros läpikuultava jauhe päälle.

Seuraavan kerroksen, lisää hieman tummempi peitevoide teidän valo peitevoide, ja sekoita kaksi yhdessä kämmenelle. Varovasti pyyhin sekoitettu seosta tatuointi tasaiseksi, sitten tomuun kanssa läpikuultava jauhetta.

Pidä kerrospukeutuminen tuotteet, vähitellen lisäämällä enemmän tummia peitevoide. Kerrosten lukumäärä sinun riippuu tatuointi. Kun tatuointi on riittävästi katetta ja sekoitettu ihoon, lopettaa työsi valoa spritz hiuslakkaa. "Tämä asettaa se vähän enemmän ja joskus auttaa se siirrettävän", sanoo Maynard, eli tatuointi meikki eivät kulu pois tai höynäyttänyt vaatteet, huonekalut, tai jotain muuta saatat verestää vastaan.

Voit pitää tatuointi salaisuus kuluttamatta omaisuuksia kalliita meikkejä tai palkata meikkitaiteilija tehdä sen sinulle. Invest in muutama hyvä meikki tuotteita, käytämme niitä säästeliäästi, ja keuliminen ihon ilman pelkoa joku tiputtelua tatuointi.