Evb

Miten ravitsemus vaikuttaa jalat

Jotkut elintarvikkeet, kuten ne, joilla on paljon sokeria, voi aiheuttaa tulehduksen. Ja tulehdus voi vaikuttaa terveyteen jalat.

Kun useimmat ihmiset ajattelevat ravitsemus ja terveys, heillä ei ole ongelmia liittämällä elintarvikkeita he syövät laihtuminen tai sydämen terveyttä, sanoo Sherri Greene, DPM, Jalkaterapeutti New Yorkissa, joka harjoittaa kokonaisvaltaista jalka hoitoa. Kuitenkin ruokavalio vaikuttaa monet muut ruumiinosat, kuten jalat.

"Kun selitän ihmisille, että jalat on liitetty muun kehon ja mitä laitat kehoosi on mitä tekee kehoa, he ovat kuin," Vau! " Kun he tuntevat paremmin, kun he muuttavat ruokavaliota, niin he saavat sen ", hän sanoo.

Jalat ja ravitsemus: taistelemaan tulehdusta ja kipua

Yksi ongelma liittyy ravitsemukseen, jotka voivat vaikuttaa jalat on tulehdus, Dr. Greene sanoo. Tietyt ruoat voivat lisätä kemikaaleja elimistössä aiheuttaa kudosten tulehdus. Tämä tulehdus voi näkyä jalka kuin jalkapohjien fasciitis, joka aiheuttaa kipua paksu bändi kudosta, joka kulkee koko pohjassa jalka, teidän kantapää, tai muualla teidän jalka.

Monia yhteisiä elintarvikkeiden eurooppalaisen ruokavalion kannustaa tulehdus, kuten puhdistetut jyvät, sokeri ja transrasvoja monissa leivonnaisia ​​ja junk elintarvikkeita, tyydyttyneitä rasvoja punaista lihaa, ja omega-6 rasvoja löytyy useita yleisesti käytettyjä kasviöljyjä, kuten maissi-, soija-, auringonkukan ja öljyt.

Lisäksi jotkut ihmiset ovat ehkä kohonnut tulehdusta kehoaan johtuu kroonisesta allergioita yhteisiä ruokia kuten vehnä, Greene sanoo. Toinen tekijä, joka voi edistää tulehdus syö liian monia elintarvikkeita, jotka aiheuttavat verensokerin nousemaan nopeasti, kuten makeisia, valkoiset jauhot ja pasta.

Tämän seurauksena, ravitsemukselliset lähestymistapoja Greene keskustelee potilaiden kanssa vähentää tulehdusta ovat:

Syövät enemmän omega-3-rasvoja. Rasvainen kala, kuten lohi, sekä kalaöljyä täydentää, ovat hyviä lähteitä omega-3, Greene sanoo. Omega-3 vähentää tulehdusta ja ravitsemus tutkimusten mukaan niiden pitäisi olla tasapainossa vuonna ruokavaliota omega-6 rasvahappoja. Useimpien ihmisten ruokavaliot tarjoavat paljon enemmän omega-6 rasvahappoja kuin omega-3, ja kala-ruokavalio voi puuttua tähän epätasapainoon.

Doing ravinto muodonmuutoksen. Jälkeen yleinen terveellisempää ruokavaliota voi tarjota tulehdusta etuja jalat ja koko terveydenhuollon. Tämä sisältää syövät enemmän vihanneksia ja muita tuoreita kasvisruokaa, ja leikkaamalla pois puhdistettu vilja elintarvikkeita ja sokeroituja herkkuja, Greene sanoo.

Jalat ja ravitsemus: muiden terveysvaikutusten

Kaksi yhteiset ehdot, jotka vaikuttavat miljoonien eurooppalaisten jalat ovat reuna sepelvaltimotauti ja diabetes. Kukin näistä olosuhteet voivat vahingoittaa jalkoja haitallisista verisuonia, jotka tuovat verta teidän alaraajojen.

Hyvä ravitsemus voi myös auttaa suojaamaan jalkaa nämä ehdot. Mukaan National Institutes of Health (NIH), ruokavalio sisältää vähän tyydyttyneitä rasvoja, trans rasvaa ja natriumia ja runsaasti hedelmiä ja vihanneksia voi auttaa vähentämään riskiä perifeeristen valtimoiden tauti. 2008 tutkimus Journal verisuonikirurgian nimenomaan todettiin, että omega-3 liittyi pienempi riski perifeeristen valtimoiden tauti.

Jos sinulla on diabetes, terveellinen ruokavalio voi auttaa suojaamaan jalkaa komplikaatioita tämän edellytyksen, liian. Yleensä NIH suosittelee dieetillä täysjyvätuotteita, papuja, vihanneksia ja hedelmiä, vähärasvaista lihaa, ja rajoitettu määrä rasvaa ja makeisia diabeetikoille.

Olipa syöt enemmän healthfully vastapainoksi sairaus tai välttää, seuraten NIH: n suositukset auttavat varmistamaan, että jalat yhdessä muun kehon, edelleen palvella sinua hyvin.