Evb

Miten sydän kompensoi sydämen vajaatoiminta

Sydämesi tavoitteena kompensoimaan sydämen vajaatoiminta on ylläpitää sydämen tuotos. Sydämen on määrä verta sydämesi pystyy pumppaamaan 1 minuutti. Ongelma sydämen vajaatoiminta on, että sydän ei pumppaa pois tarpeeksi verta joka kerta se lyö (matala iskutilavuutta). Ylläpitää sydämen, sydämesi voi yrittää:

 • Lyömään (sykettä).
 • Pumppaa enemmän verta jokaisella lyönnillä (lisätä iskutilavuutta).

Miten sydämeni tietää lyömään nopeammin? Aivosi signaaleja sydämen lyömään nopeammin lähettämällä viestejä sydämesi sähköjärjestelmä, joka ohjaa ajoitusta syke. Kun sydämen lähtötaso on alhainen, lisämunuaisten myös vapauttaa enemmän noradrenaliinin (adrenaliini), joka kulkee verenkiertoon ja stimuloi sydämen lyömään nopeammin. Vaikka lyövän nopeammin auttaa ylläpitämään sydämen kuin iskutilavuuden laskee, nopeampi syke voi olla haitallista, koska se mahdollistaa vähemmän aikaa kammion täyttyä verellä jokaisen sydämen. Myös erittäin nopea syke voi itse heikentää sydänlihaksen ajan.

Miten sydämeni kasvattaa iskutilavuutta? Voit kasvattaa iskutilavuutta, sydämesi voi yrittää:

 • Hanki lisää verta sydämesi. Jos vasemman kammion ei tee hyvää työtä pumppaus verta, sydämesi voi yrittää kompensoida sallimalla enemmän verta täyttää kammion ennen pumput laajentamalla koko (dilating) ja lisätä sen määrää. Tämä rahallinen korvaus voi olla hyödyllistä aluksi, mutta sydän saa isompia ja isompia, on enemmän ja enemmän jännitystä seinille sydämen pumpata verta sen sisällä. Tämä lisää sydämen rasitus, jolloin sen toiminta huonompi ajan.
 • Pumpata kovemmin. Sydämesi voi pumpata kovemmin kehittämällä vahvempi, paksumpi lihas. Tämä paksuuntumista sydänlihas on nimeltään liikakasvu, ja se voi auttaa sydämesi pumppaa tehokkaammin ja lisätä iskutilavuutta. Mutta sydänlaajentumia lihas kasvaa sydän hapentarvetta ja muita ravintoaineita. Nämä vaatimukset voivat lopulta ylittää veren saanti sydämeen, mikä entisestään heikentää sydänlihasta. Lisäksi liikakasvu seinät sydän voi tehdä diastolinen toiminta huonompi huonontamalla kyky sydämen rentoutua kunnolla. Tämä rajoittaa sydämen kykyä täyttyä verellä, joka voi myös edelleen vähentää sydämen tuotos.

Miten muualla ruumiini kompensoimaan sydämen vajaatoiminta? Sen lisäksi yrittää lisätä sydämen, muun kehon yrittää kompensoida sydämen vajaatoiminta pääasiassa kahdella tavalla:

 • Lisäämällä määrän verta vikaa. Munuaiset poistaa ylimääräistä nestettä elimistöstä. Jos munuaiset mielessä, että ei ole tarpeeksi verta verenkierrossa järjestelmän, ne voivat aiheuttaa kehon säilyttää ylimääräistä suolaa ja vettä, joka lisää nesteen teidän vikaa. Tämä neste tulee osa veren kiertävän koko järjestelmän. Ottaa enemmän verta vikaa voi estää verenpaineen laskua aivoihin ja muita elintärkeitä elimiä.
 • Antamalla enemmän verta päästä aivoihin ja muita elintärkeitä elimiä. Valtimot ovat verisuonia, jotka kiertävät veren pumpataan sydämesi muun kehon. Jos kehosi aistit että aivot ja elintärkeitä elimiä ei saa tarpeeksi verta, jotkut valtimoiden kapea nostaa verenpainetta ja veren virtausta aivoissa ja muita elintärkeitä elimiä. Samaan aikaan, valtimoiden aivoja ja elintärkeiden elinten laajentaa kuljettaa veren virtaus.

Kuinka hyvin ruumiini kompensoimaan sydämen vajaatoiminta? Kehosi on merkittävä kyky kompensoida sydämen vajaatoiminta. Se voi tehdä niin hyvää työtä jalostettujen, itse asiassa, että monet ihmiset eivät tunne oireita aiemmissa vaiheissa sydämen vajaatoiminta. Se on vain, kun elimistö ei pysty korjaamaan riitä, että alatte kokea oireita.

Ihmiset, jotka kehittävät sydämen vajaatoiminta yhtäkkiä jälkeen sydänkohtaus ei ehkä pysty kompensoimaan sekä ihmiset, jotka kehittävät sydämen vajaatoiminta vähitellen. Äkillinen sydämen vajaatoiminta voi olla järkytys kehon, ja ilman riittävää korvausta, se voi aiheuttaa enemmän äkillisiä ja vakavia oireita ja suurempi komplikaatioiden riski.

Mikä menee pieleen ruumiini pyrkimyksiä kompensoida sydämen vajaatoiminta? Valitettavasti kehon pyrkimyksiä kompensoida teidän sydä aiheuttaa vain lisää ongelmia ja lopulta tehdä sydämen vajaatoiminta pahempi. Erityisesti kehon pyrkimyksiä kompensoida voi:

 • Vahingoittaa sydänlihas edelleen, mikä voi johtaa sydämen vajaatoiminnan pahenemisen, enemmän korvauksia, ja lisää sydänlihaksen vaurioita. Tuloksena on noidankehä, joka jatkuu, kunnes keho voi enää korvata.
 • Lisäävät riskiä vakavia komplikaatioita, kuten sydämen rytmihäiriöitä.

Miten korvausta sydämen vajaatoiminta vahingoista sydämeni? Taulukossa selitetään miksi kukin niistä tavoista, että elimistö yrittää kompensoida sydämen vajaatoiminta voi vahingoittaa sydäntä ja johtaa sydämen vajaatoimintaan, joka edelleen pahenee.

Miten keho kompensoi sydämen vajaatoiminta

Korvaukset vaivaa

Lyhyen aikavälin hyöty

Pitkäaikainen komplikaatio (t)

Sydämen rytmihäiriö Ylläpitää sydämen kuin iskutilavuuden laskee
 • Voi suoraan heikentää sydänlihaksen
 • Vähennykset töaikaa sydämen
Hanki lisää verta sydämesi Lisää sydämen stimuloimalla sydämen syke voimakkaammin
 • Johtaa laajentuma sydämen, mikä lisää metabolisen kysyntää ja edelleen pahenee systolinen toiminta
Lisätä lihasmassaa (liikakasvu) pumpata kovemmin Lisää sydämen lisäämällä iskutilavuutta
 • Lisää aineenvaihduntaa vaatimus sydämen
 • Vähentää kykyä sydämen täyttyä verellä, mikä diastolinen sydämen vajaatoiminta
Lisätä veren määrä Ylläpitää verenpainetta elintärkeitä elimiä
 • Voi ylikuormittaa sydän
 • Veri voi varmuuskopioida keuhkoihin ja muihin elimiin aiheuttaen kongestiivinen oireita.
Siirrä verta aivoihin ja muita elintärkeitä elimiä Ylläpitää verenpainetta elintärkeitä elimiä
 • Jos paine teidän valtimoissa on suurempi, sydämesi on työskenneltävä kovemmin pumpun tätä painetta. Koska sydämesi on jo heikkoa, se on pumpata entistä kovemmin ja nopeammin, mikä vain heikentää sitä enemmän.

Miten korvauksen korotan rytmihäiriöiden riskiä? Lisäksi vahingoittaa sydäntä, kehon pyrkimyksiä kompensoida sydämen vajaatoiminta voi myös lisätä riskiä kehittää epänormaali syke (rytmihäiriöt).

Kun aivot havaitsee, että se ei saa tarpeeksi verta, se lähettää signaaleja sydämen käskeä sitä lyömään nopeammin ja purista vaikeampi lisätä sydämen tuotos. Aivosi lähettää näitä signaaleja käyttämällä kemiallisia messenger kutsutaan noradrenaliinin (adrenaliini). Lisämunuaisten erittää myös noradrenaliinin verenkiertoon aiheuttaa sydämen lyömään nopeammin ja voimakkaammin.

Valitettavasti näitä kemiallisia sanansaattajia voi myös aiheuttaa osia lihas tuottaa epänormaalin sähköisen signaalin, joka voi häiritä sydämen järjestäytyneesti pumppaus toimintaa. Tuloksena on sydämen rytmihäiriöitä.

Korkea noradrenaliinin lisätä riskiä sairastua sydämen rytmihäiriöitä vaurioitunut alueilla sydämen.

Tietynlainen rytmihäiriöt voivat olla hengenvaarallisia, kuten kammiotakykardia (VT) tai kammiovärinä (V-FIB, VF), jotka ovat poikkeuksellisen nopea sydämen rytmit ovat peräisin kammiot sijaan sinussolmukkeessa oikeaan atrium, mikä on normaalia. VT tai V-FIB voi aiheuttaa vaarallisen lasku sydämen. Tämä saattaa estää aivojen ja muiden elinten saa mitään verta ja voi johtaa pyörtyminen (pyörtyminen) tai äkillinen kuolema.

Kehosi yrittää kompensoida sydämen vajaatoiminnan lisäämällä veren määrää ja laajentamalla vasemman kammion voi myös johtaa toiseen epänormaali rytmi kutsutaan eteisvärinä (-FIB, AF). Eteisvärinä on nopea, epäsäännöllinen hakkaaminen Atria, joka johtaa tehottomaan eteissupistus. Venytys Atrialle lisääntynyt veren määrä voi aiheuttaa eteisvärinä, joka on myös todennäköisempää, kun noradrenaliinin tasot ovat korkeat.

Eteisvärinä on merkittävä komplikaatio sydämen vajaatoiminta, koska se voi:

 • Edelleen vähentää sydämen tuotos. Tämä johtuu siitä, että täyttö vasemman kammion osittain riippuvainen ottaa vasempaan eteiseen sopimuksen tehokkaasti, mikä ei tapahdu eteisvärinän aikana.
 • Aiheuttaa veren allas vasemmalla atrium, joka voi johtaa veritulppien muodostumista ja lisätä aivohalvauksen.

Mitä tapahtuu, kun elimistö ei enää korvata minun sydämen vajaatoiminta? Tässä vaiheessa alatte kokea tavallista sydämen vajaatoiminnan oireita, jotka koostuvat kahdesta päätyyppiä:

 • Kongestiivinen oireita, jotka johtuvat varmuuskopio veren keuhkoihin ja muiden elinten. Näitä oireita ovat hengenahdistus ja nilkkojen turvotus ja vatsan.
 • Low-lähtö oireita, jotka johtuvat kyvyttömyydestä sydämen tuottamaan riittävästi sydämen, mikä heikentää veren virtausta aivoissa ja muita elintärkeitä elimiä. Näitä oireita voivat olla huimaus, väsymys ja alhainen virtsaneritystä. Jos sydämen ulostulon on hyvin alhainen, se voi vahingoittaa elimiä, erityisesti munuaisiin.

Miksi kompensoimaton sydämen vajaatoiminta aiheuttaa ongelmia?

Kuten sydämen vajaatoiminta pahenee ja kehon kykyä korvata vähenee, kaksi suurta ongelmaa esiintyy:

 1. Veri varmuuskopioi keuhkoihin ja muihin elimiin.
 2. Keuhkot ja muut elimet eivät saa tarpeeksi verta. Tämä asettaa jopa noidankehä, jossa sydämen vajaatoiminnan paheneminen johtaa enemmän ruuhkia ja vähemmän sydämen, jotka molemmat edelleen pahentaa sydämen vajaatoiminta.

Kun sydämen vajaatoiminta tulee hyvin vakava, sinun sydämen heikkenee huomattavasti sekä verenkiertoa aivoihin, munuaisiin ja muihin elimiin. Tämä verenpaineen lasku voi aiheuttaa enemmän vakavia oireita, kuten lasku kuinka usein virtsata, sekavuus, ja pyörtyminen. Nämä oireet ovat merkkejä vaikeasta sydämen vajaatoiminta, joka on kuin elimistön kykyä korvata, tilaa kutsutaan sydämen vajaatoiminta. Jos sydämen laskee liian alas, saatat joutua shokkiin, joka on mahdollisesti hengenvaarallinen tila, jossa verenkierto aivoihin ja muita elintärkeitä elimiä kriittisen matala.

Kuinka kauan kestää ennen kuin kehoni lakkaa kompensoimaan sydämen vajaatoiminta? Elimistö voi korvata sydämen vajaatoiminta pitkään, usein vuosia. Mutta kesto korvaus voi olla erittäin vaihteleva ja riippuu syy sydämen vajaatoiminnan ja onko sinulla muita lääketieteellisiä ongelmia. Esimerkiksi, jos sinulla on sepelvaltimotauti lisäksi mitraaliläpän pulauttelu, sydämesi voi olla vähemmän pysty korjaamaan sydämen vajaatoiminta kuin sydän joku mitraaliläpän pulauttelu yksin.

Vaikea sydämen vajaatoiminta voi kehittyä myös yllättäen, kuten silloin, kun sydänkohtaus vahingoittaa merkittävän osan sydänlihakseen. Tällaisissa tapauksissa, elimistö ei ehkä pysty kompensoimaan niin hyvin kuin se voi, kun se on vuosien säätää. Joissakin tapauksissa, ei välttämättä pysty kompensoimaan ollenkaan.

Lääkärit viittaavat usein sydämen vajaatoiminta, joka kehittyy vuosien ajan vähitellen ilmaantuvia sydämen vajaatoiminta. Kun sydämen vajaatoiminta kehittyy äkillisesti, kuten sydänkohtauksen jälkeen, sitä kutsutaan usein akuutin puhkeamista sydämen vajaatoiminta.