Evb

Nikotiinisumutinta

Nikotiinisumutinta näyttää savuke. Se on kasetti, joka sisältää nikotiinia. Hengittää, ja nikotiini höyry imeytyy suun ja nielun alueella. Et imeä nikotiinia keuhkoihin teidän tehdä savuke. Tämän seurauksena et saa samaa "osuma" nikotiinia kuin tupakointi.

Nikotiini inhalers ovat saatavilla vain reseptillä.

Saatat löytää nikotiinisumutinta hyödyllistä, jos sinulla on ongelmia karkaa tupakoinnin rituaaleja, kuten vetämällä savuke pakkaus, valaistus se, mikä se suussa, ja hengittämästä.

Inhalaattorin ei tuota nikotiinia niin nopeasti kuin savuke. Riski riippuvuuden, tai siirtämään nikotiinin tapana savukkeita ja inhalaattorin, on alhainen.

Miten käyttää nikotiinisumutinta

Älä alkaa käyttää inhalaattorin kunnes olet lopettanut tupakoinnin.

Nikotiinisumutinta pakki mukana nikotiinisumutinta ja patruunat sisältävät nikotiinia. Laitat kasetin inhalaattorin ja lävistä Vapauta kasetti nikotiinia.

 • Kun tunnet tarvetta tupakoida, pitää inhalaattorin sormien välissä ja hyödyntää sitä kuten mitä savukkeen. Se vie paljon enemmän suihketta saada vaikutusta, noin 3-4 kertaa enemmän haikuja kun poltat savukkeen.
 • Vaihda kasetti noin 20 minuuttia aktiivista puuskuttaen. Turvotusta on inhalaattori 5 minuuttia kerrallaan antaa sinulle tarpeeksi nikotiinia neljä käyttötarkoituksiin ennen värikasetti on tyhjä.
 • Hävitä tyhjä nikotiini patruunat huolellisesti. Tyhjä kasetti silti sisältää riittävästi nikotiinia tehdä lapsi tai lemmikki hyvin sairas.
 • Puhdista suukappale säännöllisesti saippualla ja vedellä.
 • Älä käytä nikotiinisumutinta yli 6 kuukautta.

Muita tärkeitä ohjeita käyttäen inhalaattorin

 • Käytä nikotiinisumutinta pidempään ja useammin aluksi. Muutaman päivän löydät mikä toimii parhaiten sinulle.
 • Useimmat ihmiset käyttävät 6-10 patruunat päivä. Lääkäri voi säätää useita inhalaattorin patruunat saat ensimmäisten viikkojen aikana. Älä käytä yli 16 patruunat päivässä, ellei lääkäri kehota sinua tekemään niin.
 • Koska elimistö sopeutuu ei tupakointia, lääkäri kertoo sinulle joko lopettaa inhalaattorin tai hitaasti pienentää annosta.
 • Inhalaattorit käytetään yleensä noin 12 viikkoa, ja sitten käyttö on hitaasti vähentynyt (kapenevat pois).
 • Älä juo juomat, varsinkin hapan niitä (kuten kahvi, mehut ja limsa), 15 minuuttia ennen ja jälkeen käytät inhalaattoria. Ne pestään nikotiinin vatsaan sen sijaan, että se ottaa vastaan ​​suun kautta.
 • Inhalaattorin ei toimi kunnolla lämpötila on alle 50 ° F (10 ° C), joten se ei voi olla hyvä valinta, jos aiot käyttää sitä ulkona talvisin kylmässä ilmastossa.

On mahdollista olla riippuvainen nikotiinisumutinta, mutta tämä on harvinaista.

On sivuvaikutuksia käyttämällä nikotiinisumutinta. Lue pakkausseloste ennen käyttöä inhalaattorin.

Artikkelit