Evb

Nivelrikko toimistossa: 7 tapoja taistella takaisin

Nivelkipu ja jäykkyys voi helposti asettaa, kun olet kahlittu työpöytä koko päivän. Kokeile näitä yksinkertaisia ​​työpaikka-strategioita.

Useimmat meistä eivät ajattele meidän desk työpaikkoja olevan vaarallista terveydellemme. Mutta kun on nivelrikko, yleisin nivelkipu vaiva, istuu tuntikausia voi lisätä kipua ja jäykkyyttä koko kehon - selästä, hartiat ja kädet lonkat, polvet, ja jalat.

"Haaste joku nivelrikko, joka tekee istumatyötä työ on jäykkyys, joka esiintyy toimettomuus", sanoo Peter G. Deziel, PT, varatoimitusjohtaja terapiaan Concentran Medical Atlantassa. "Koska toimistotyö edellyttää usein pitkäaikaista istuu, tämä voi johtaa lisääntyneeseen jäykkyyttä ja kipua."

Yksi kova juttu niveltulehdus on, että se voi iskeä keski-iässä, joka on edelleen prime työllisyyden aika monta. Ja kävely pois töistä ei ole vaihtoehto useimmille, erityisesti nykyisessä suhdannetilanteessa.

Nivelrikko helpotusta työpöytäsi ääressä

Onneksi on olemassa monia vaiheita voit lievittää niveltulehdukset nivelkipu tai pitää sitä puhkeavat työssä.

 1. Harkitse lämpöä. Tutkijat havaitsivat, että kun ihmiset polven nivelrikko käytetään lämpöhoitoja 20 minuuttia joka toinen päivä, se vähensivät kipua ja vammaisuus.
 2. Nouse ylös ja venyttele. Koska nivelkipu ja jäykkyys paranevat usein liikkeen, taukoja venyttää ja liikkua aikana työpäivä. Sisältävät liikuntaa kuten aerobicia ilmastointi, voimaharjoittelu ja venyttely osaksi päivittäistä rutiinia on myös todettu vähentävän oireita.
 3. Tee työasema ergonomisesti oikea. Tuolinne korkeus pitäisi antaa jalkojesi levätä tasaisesti lattialla ja polvet olla vain kaksi tuumaa (tai kolme sormea) päässä istuimen. Jos mahdollista, istuin hieman eteenpäin ja aseta selkänoja seurata luonnon käyrät takaisin.

  Käsinojat pitäisi luoda 90 asteen kulmassa kyynärpää, alkaen hartioista kädet näppäimistöllä. Kun kirjoitat, kädet pitäisi kellua yli näppäimistö ja valehdella minkäänlaisen rannetuki. Hiiren pitäisi olla lähellä. Älä käytä rannetuella hiirtä varten, koska tämä on osoitettu lisäävän rannekanavaoireyhtymän.

  Lopuksi, korkeutta näytön. Koko näytön pitäisi istua silmien tason alapuolella.

 4. Ajattele yllään lastaan ​​tai ahdin. "Peukalo niveltulehdus pohjapinta yhteinen voidaan auttaa lastaan, erityisesti ihmisiä, jotka käyttävät tietokonetta paljon", sanoo Robert G. Marx, MD, professori ortopedisen kirurgian ja kansanterveyden Weill Cornell Medical Collegessa New Yorkissa. "Polvituppi voi myös auttaa ihmisiä polven nivelrikko."
 5. Käytä suurten nivelten, kun mahdollista. Pienet liitokset voidaan joutua hieman vähemmän stressiä, jos käytät suurempia nivelet tiettyihin tehtäviin. Yksi esimerkki on nosto-tai työntää esineen kanssa kämmenten sijaan sormien.
 6. Ole tietoinen koko kehon. Yritä säilyttää oikea paino ja käyttää hyvää ryhtiä koko päivän. Carry reppu sijaan kukkaro, ja pidä paketteja lähellä.
 7. Kysy pomo tai henkilöstöosasto apua, jos tarvetta on. "Nivelrikkoa tulisi välttää oleskelevat yhdessä asennossa pitkään ja ottaa enemmän työtä keskeytyy, kun tulehdus on aktiivinen", sanoo Deziel. "Koska oireet ovat yleensä huonompi aamulla, se voi olla hyödyllistä viivyttää työn aamuun asti oireet vähenee."

Jos yhteinen kipu tulee sietämättömäksi, harkita konsultointi reumalääkäri, niveltulehdus asiantuntija, opastusta.