Evb

Oletko koukussa tietokoneeseen?

Askel poispäin tietokoneen näytön ja kysy itseltäsi: Onko tietokoneen käyttö ottaen negatiivinen veronsa elämääsi? tässä on seitsemän merkkejä siitä, että se voi olla.

Tietokoneet eivät ole vain välttämätön liike-ja viestintävälineitä, mutta niistä tulee Euroopan suosituin urheilulaji, myös - viime vuonna, ihmiset Pohjois-Euroopassa käytetty 5€ 0,1 miljardia tietokonepelejä.

Mutta onko olemassa sellaista asiaa kuin tietokone riippuvuus? Mukaan Bob Stenander, JD, ohjaaja kanssa Illinois Institute for Addiction Recovery klo Proctor sairaalassa Peoria, saatat olla ongelma ja mahdollisesti riippuvuus ", jos et ole menossa töihin tai kouluun, tai ei käsitellä muita vastuita oman elämää ", koska tietokoneen käyttöä.

Ei eroa opiskelija, joka joskus pelaa videopelejä koko yön ja joku, joka tekee niin toistuvasti, haittavaikutusten seurauksia seurauksena.

Tunnistaminen tietokone riippuvuus

Tietokone riippuvuus ja Internet-riippuvuus voi luoda lukemattomia ongelmia lapsille, nuorille ja aikuisille.

Merkkejä Internetin tai tietokoneen riippuvuus ovat yleensä seuraavat:

  • Huolissaan tietokoneen tai Internet-
  • Ristiriitaisia ​​tunteita jännitystä ja syyllisyyttä, kun käytät tietokonetta
  • Valehtelee tietokoneen käyttöä
  • Siirtymässä tietokoneen tai Internetin käyttöä, kun surullinen, ahdistunut tai masentunut
  • Ärtyneisyys tai vihaa, kun tietokone aika keskeytyy tai lyhentää
  • Hallinnan menetys joidenkin osa elämääsi, koska tietokoneen käyttö
  • Toistuvat epäonnistumiset rajoittaa tietokoneen aikaa tai Internetin käyttöä

Vaikutukset tietokone riippuvuuden

Onko tietokone riippuvuus on muodoltaan pakonomainen pelaamista tai viettää koko yön keskusteluryhmissä, useimmat tietokoneen addikteja huomaavat, että heidän henkilökohtaiset suhteet tehdään suurta vahinkoa seurauksena. Ne vetäytyä muita ihmisiä ja viettää liian paljon aikaa yksin. Valehtelee niiden Internet tottumukset maksaa heille luottamuksen ystäviä, perheenjäseniä ja työtovereita.

"Basic mielialan muutoksia tapahtuu, kun kieltää niiltä pääsyn tietokoneeseen" Stenander sanoo. Nämä tunnelmia voi sisältää vastuksen ja purkauksia, jotka ovat luonteen ja mahdollisesti väkivaltainen.

Kuinka paljon aikaa pitäisi lapset viettävät tietokoneissa?

Stenander sanoo, että vanhemmat, jotka haluavat vähentää lasten riskiä sairastua tietokone riippuvuus täytyy katsoa heidän lastensa tietokoneen käyttöä ja "lopeta, rajoittaa sitä tai käsitellä sitä ainakin."

Tietokone aika olisi vain yksi toimipiste lapsen elämässä, varustamiseen ja muiden toimintojen kuten kotitehtäviä, seurustelua, ja ovat fyysisesti aktiivisia. Kun se tulee lapsille ja tietokoneet, useimmat lääkärit ehdottaa rajoittamalla aikaa edessä tietokoneen tai television näytöllä noin kaksi tuntia päivässä. Stenander huomauttaa, että koska kutoma on liittyvä ongelma, etenkin varhaisnuorten ja teini, vanhemmat myös tulisi rajoittaa lastensa käytön tekstiviestien ja matkapuhelimet.

Vanhempien tulisi harkita rajoja he voivat vedota, kun se tulee lapsille ja tietokoneita, Stenander sanoo. Se on jopa vanhempia antamaan ohjeita, valvontaa ja rajoituksia kuten ulkonaliikkumiskielto.

Hoito tietokone riippuvuuden

Koska riippuvuudet voivat kuluttaa elämääsi, kognitiivisen ja käyttäytymisen hoito tietokone riippuvuus tyypillisesti keskittyy rajoittamalla aika Internet ja kuntoilevat, ulkoilua ja rentoutumista tekniikoita, kuten jooga. Hyväksyminen ajanhallintamenetelmistä voi auttaa sinua rajoittaa tietokoneen aikaa, ja hoito voi myös tarjota terveellisempää keinona selviytyä masennus, ahdistuneisuus, ja muita tunteita, jotka voivat johtaa liialliseen tietokoneen käyttöä.