Evb

Ovat over-the-counter ruokavalio pillereitä turvallinen?

Kun pariksi terveellisen ruokavalion ja liikunnan, over-the-counter ruokavalio pillereitä voi auttaa lyhyellä aikavälillä laihtuminen. Mutta on tärkeää tietää sivuvaikutuksia ja rajoitukset näiden painonlasku pillereitä.

Kukapa ei mieluummin laihdutusvalmisteita laihtua nopeasti eikä hikoilu sen ulos juoksumatolla tai leikkaamalla sirut ja jälkiruoka?

Toivoen painonlasku ihmelääke, monet ihmiset kääntyvät over-the-counter painonlasku pillereitä. Mutta jotkut saattavat olla huolissaan siitä, laihdutusvalmisteita voi johtaa terveellinen laihtuminen ja ovatko ne turvallisia.

On käynyt ilmi, että ei ole helppoa vastausta.

"Yleensä, over-the-counter ruokavalio pillerit eivät ole tehokkain tapa laihtua, mutta kun ne yhdistetään harjoitusohjelman ja rehevillä ruokavalio, he voivat auttaa", sanoo Eric R. Braverman, MD, professori integroiva lääketieteen neurokirurgian Weill Cornell Medical College, johtaja PATH Medical Centerissä New Yorkissa, ja kirjailija Younger (Thinner) You Diet: Miten ymmärtäminen Your Brain kemia voi auttaa laihtumaan, Reverse Aging, ja torjua sairauksia.


Related: miten saada pois ruokavaliosta tasangolla

Mitä sinun tarvitsee tietää laihdutusvalmisteita

Ei ole epäilystäkään siitä, että on ylipainoisia tai lihavia voi tulla monenlaisia ​​riskejä, ja laihdutus on ratkaisevan tärkeää parantaa terveyttä. Dr. Braverman suosittelee käydä lääkärin ennen mitään ruokavalion pilleri tai ohjelma, mutta jos tämä ei ole mahdollista lyhyellä aikavälillä, hän uskoo over-the-counter painonlasku pillereitä voi olla hyvä tapa hypätä aloittaa oman ruokavalion.

Yksi yleisesti käytetty tyyppi ruokavalio lääkitys on orlistaatti, joka löytyy painonlasku pillereitä Alli (over-the-counter) ja Xenical (reseptillä). Nämä lääkkeet, joita kutsutaan lipaasinestäjistä, työtä estämällä joitakin rasvan elintarvikkeita totutellaan. Sen sijaan rasvaa siirretään suolistosta ja erittyy.

Orlistaatti-pohjainen pillereitä tulevat tarkat ohjeet, joita on noudatettava huolellisesti, jotta vältetään ei-toivottuja sivuvaikutuksia. Yleensä lääkitys on otettava kolme kertaa vuorokaudessa aterioiden, jotka sisältävät rasvaa ja voidaan ottaa korkeintaan tunti ruokailun jälkeen. Ateriat tulisi olla yhtä suureen osaan proteiinia, hiilihydraatteja ja rasvaa. Syöminen yli 30 prosenttia peräisin rasvasta joko aterian tai kumulatiivisesti päivä voi aiheuttaa haittavaikutuksia, kuten voidaan nauttiminen yksittäisen ruoka on enemmän kuin yksi kolmasosa sen kaloreista tulee rasvasta.

Nämä haittavaikutukset kuuluu muutoksia suoliston liikkeitä - kaikkea löysät ulosteet ja lisääntynyt määrä suolen öljyinen tarkkailu ja kiireellinen tarve mennä. Muita mahdollisia riskejä ovat maksavaurioita, nokkosihottuma, ihottuma, kutina, hengitysvaikeus, ja vatsakipu. Myös estämällä rasvan imeytymistä, et ehkä saa tarpeeksi rasvaliukoisia vitamiineja, joten kysy lääkäriltäsi monivitamiini, joka sisältää vitamiineja (beta-karoteeni), D, E ja K.

On tärkeää huomata, että Alli on vain over-the-counter ruokavalio lääkitys hyväksytty US Food and Drug Administration (FDA). Aiemmin on ollut muitakin laihdutusvalmisteita, joista osa työskenteli ruokahalua hillitsevien kuten tuotteita, jotka sisältyvät ephedra ja fenyylipropanoliamiini, mutta nämä poistettiin markkinoilta, koska terveysvaaroista - nimittäin, kohonnut verenpaine, stressiä sydämen, ja lisääntynyt aivohalvauksen riski.

Koska historia painonlasku pilleri muistuttaa, tarkista FDA verkkosivustosta ennen minkään laihdutusvalmisteita.


Related: 10 askelta nopeuttaa laihtuminen

Laihdutusvalmisteita: varoituksia

Lisäksi sivuvaikutuksia, on muitakin asioita kannattaa olla tietoinen, kun se tulee painonlasku lääkitys. Noudata aina ohjeita ja koskaan ota enempää kuin suositeltu annos pakkauksessa. Muista, että kun ruokavalio lääkkeet eivät yleensä ole riippuvuutta, ne yleensä toimivat heikommin ajan ja eivät ole kovin tehokkaita kolmen kuukauden kuluttua. Älä korottaa otat yrittää kompensoida, mikä voi olla vaarallista.

Lopulta, maltillisuus ja maalaisjärki ovat avaimet laihtuminen vai et haluta täydentää työtänne laihdutusvalmisteita. "Laihdutus on hidas prosessi, erityisesti naisille", sanoo Braverman. "Älä menetä uskoa, että ruokavalio ei toimi, jos olet vain menettää viisikymmentäkahdeksan yli kaksi kiloa viikossa. Paras lähestymistapa on tasapainoinen - syöminen ravinteiden tiheä, antioksidantti-rikas hedelmiä ja vihanneksia joka aterialla, pieni osa proteiinia jokaisen aterian, ja pieniä määriä terveellisiä rasvoja koko päivän. "