Evb

Plastiikkakirurgia fyysinen tentti

Täydellistä fyysistä tentti ennen plastiikkakirurgia voi paljastaa lääketieteellisiä kysymyksiä - terveysongelmia, jotka voivat aiheuttaa komplikaatioita.

Leikkaus minkäänlaista on invasiivisia, mikä herättää mahdollisuus komplikaatio. Sinun tulee ottaa kaikki tarvittavat ennalta estämään tällaisen leikkauksen komplikaatioita, varsinkin kun toiminta on kosmeettinen menettely. Tärkein varotoimi? Ennen leikkausta fyysinen tentti varmistaa, että olet terve niin tehdään plastiikkakirurgia.

Varotoimia, joilla fyysinen tentti

Vaikka harvat lait olemassa tehdä fyysinen tentti pakollinen ennen käynnissä kosmeettinen menettely, ammattijärjestöt kuten European Society of plastiikkakirurgien (ASP) suosittelevat kaikin mahdollisin tavoin sulkea pois mahdollisuutta leikkauksen komplikaatio, ja me saamme fyysisen tentti.

Tiffany D. McCormack, MD, board-sertifioitu plastiikkakirurgi yksityisen käytännössä Reno, Nev, sanoo, että kun ei ole lakia Nevada, joka vaatii laajaa lääketieteellistä historiaa potilas, joka aikoo suorittaa kirurgisen, hänen toimistonsa on fyysiset tentti, joka tehdään aina ennen aikataulujen yhteen. Ja jos potilaalla on lääketieteellisiä kysymyksiä, kuten kohonnut verenpaine tai aiemmin veritulppia - kaksi ehtoa, jotka voivat johtaa leikkauksen komplikaatio - potilas on saada lääkärin hyväksyntää ensihoito, Dr. McCormack sanoo. Hän lisää, että se on myös melko standardi anestesiologi vaatia EKG mittaa sydämen toimintaa, jos potilaalla yli 50-vuotiaita.

McCormack sanoo, että vältetään leikkauksen komplikaatio on niin tärkeää, että hän on kääntynyt pois potilaat, kun he eivät voi saada hyväksyntää lääkärilleen. Jos plastiikkakirurgi ei tuo puheeksi fyysinen koe, "Minusta se on hyvin kohtuullinen asia esiin lääkärin kanssa", McCormack ehdottaa.

Scot Glasberg, MD, ASPS varapuheenjohtaja ja kirurgi yksityisen käytännössä New Yorkissa, sanoo, että sydän-ja verisuonisairaudet, keuhkosairaus, lihavuus ja tupakointi ovat "joitakin alkuun asioita, jotka voivat estää valittavia kirurgia, tai ainakin optio lisätutkimuksia. "Liikalihavuus erityisesti lisää riskejä potilaalle leikkauksen aikana. Dr. Glasberg huomauttaa myös, että leikkaus vaatii nukutuksen voi vaikeuttaa astmaa tai muita keuhkosairauksia.

Välttäminen plastiikkakirurgia komplikaatioiden

Alustavien fyysinen tentti potilas harkitsee plastiikkakirurgia, potilaan sairaushistoria on tarkasti monenlaisia ​​terveydellisiä edellytyksiä pidetään, kuten:

  • Sydämen toiminta - murmurs, korkea verenpaine ja muut ongelmat voivat johtaa leikkauksen komplikaatio
  • Hengityselimiä toiminto - keuhkot pitäisi olla selvää
  • Ruoansulatuskanavan toimintaa
  • Neurologisia ongelmia
  • Vuotohäiriötä
  • Ihosairauksiin
  • Allergiset reaktiot

Kirurgi haluavat tietää mitään huumeita olet parhaillaan, mukaan lukien over-the-counter lääkkeitä ja ravintolisiä.

Plastiikkakirurgia lakien vaikutus

Yksi tila vaatii, että fyysinen tentti - ja raivaustyöt - annetaan ennen valittavia kosmeettinen plastiikkakirurgia on Kaliforniassa. Laki tuli voimaan vuonna 2009, kun räppäri Kanye West äiti Donda, kuollut jälkeen komplikaatioita Kauneusleikkausten menettelyä. Laki "kodifioidaan mitä useimmat plastiikkakirurgien tekevät muutenkin", sanoo Glasberg.

Vaikka Glasberg ei ole tiedossa muita uusia tai valmisteilla oleva lainsäädäntö samanlainen Donda West lain, Floridan Totuuden Medical Education (TIME) laki, joka tuli voimaan vuonna 2006, on samanlainen tarkoitus. TIME Laki edellyttää, että terveydenhuollon tarjoajat paljastaa niiden potilaiden lisenssillä jossa ne toimivat.

Kuten Kalifornian lain tavoitteena TIME laki on auttaa varmistamaan potilasturvallisuutta. Sanoo Glasberg, "Yksi asia korostamme [potilaille] on tietää teidän kirurgi."

Paluu ihon ja kauneuskeskus