Evb

Q & Ilolla Bauer: iloa ruokavalioon

<i> Tänään </ i> show'n suosittu ravitsemuksen asiantuntija puhuu hänen uusi kirja, jonka yksityiskohdat neljä eri vaiheet laihdutus ja pitämällä se pois pysyvästi.

"Minulla on todellinen intohimo terveys - ja rakastan ruokaa", myöntää rekisteröity ravitsemusterapeutin Joy Bauer, Today Show rahoittaja viimeisen kolmen vuoden aikana, kun hän valmistautuu puhua hänen uusi kirja, Joy: n Life Diet: Neljä askelta ohut Ikuisesti (Collins Living). Kolme jatkotutkintoja, mukaan lukien hänen RD, Bauer, 45, on sekä pistooli-fiksu ja pirteä-söpö. Entinen voimistelija, Bauer on myös paha kyynärhermouurre - varsinkin kun on ruokaa.

"Kun olin lukiossa, mitä ajattelin oli terveelliset oli varsin hilpeä: Ritz keksejä ja Cole slaw!" Sen jälkeen, kolmen lapsen äiti on kulkenut pitkän tien, nyt annostelu terveyden ja ravitsemuksen neuvonta Parade ja Self aikakauslehtiä sekä miljoonia, jotka katsovat "Joy Fit Club" säännöllisesti segmentin NBC aamuna osoittavat, että juhlii niille, jotka ovat menettäneet 100 kiloa tai enemmän - ja ovat pitäneet sen pois.

On kohdellut lähes 20000 asiakkaita hänen ravitsemus keskuksissa, Bauer tietää, mitä hän puhuu. Kun hän laittaa sen aikana hänen viime keskustelun Everyday Health, hän otti kaikki hänen oppiminen ja kokemus ja "laittaa sen yhdeksi isoksi, paha suunnitelma." Ei vähähiilihydraattista tai ei-carb, ei vähärasvainen eikä proteiinipitoista.

"Ruokavalio on suunniteltu neljä tahallista vaiheet opettaa sinulle, miten laihtua ja pitää se pois", hän sanoo. Lue lisää siitä, Joy uusi kirja, hänen neuvoja ja näkökulman laihduttaminen ja motivaatio, ja henkilökohtaisia ​​vinkkejä siitä, miten hän käsittelee ruokaa asioita omassa elämässään.

Everyday Health: Miksi luoda Joy elämä ruokavalio?
Joy Bauer: Yli 15 vuotta, olen työskennellyt ihmisten kanssa yksi-vastaan-yksi, ja sanoisin 60 prosenttia minun asiakaskunta tulee laihtuminen - onko se ensisijainen syy. Joy Bauer Nutrition [hänen ravitsemus keskukset], asiakkaamme ovat [yhdessä] menettänyt yli 250000 kiloa. Tiedän ihmisten kanssa, että laskemisesta näitä periaatteita yhdessä [hänen uusi kirja] auttaa heitä onnistuneesti laihtua ja pitää se pois päältä. Ei ole mitään hokey siitä.

EH: Kuvitelkaa joku alkaa pian Joy Life Diet. Mitä hän tekee ensin?
Bauer: Hanki itsellesi innoissani ylös. Selvittää, mitä intohimo toiminta on - mikä on miksi teet tämän. Onko se jälleennäkeminen? Vai tarvitset mahtua uimapuku? Sitten päättää jotain - kuten kuvan [itsestäsi menneisyydestä että pidät] tai joitakin inspiroivia lainauksia - joka tuo sinut takaisin intohimo jokaisen, yksinäinen päivä. Se pitää sinut raiteilleen. Tai liittyä Web-sivuston, Joybauer.com, jossa saat paljon tukea ja työkaluja, joiden avulla lähdetään.

Eh: yksi asia kirja, joka todella iski minulle oli tämä käsite "rajaton elintarvikkeita", varsinkin niille, ruokavalio. Voitko selittää tämän?
Bauer: Luulin, että se oli todella tärkeää, että ihmiset on luettelo elintarvikkeista, niillä voi olla milloin tahansa, missä tahansa, ilman rajoituksia. Ja siksi minä rakennettu "rajaton elintarvikkeita." Ei, et tule löytämään suklaakakku tällä listalla. Mutta mielestäni meidän psyches, voi pärjätä, meidän täytyy poistaa joitakin puutteen [liittyvät] ruokavalioon.

Eh: Mitkä ovat joitakin esimerkkejä?
Bauer: kirsikkatomaatit, cut-up punainen paprika, selleri, ja baby porkkanoita.

EH: teet iso väittävät: "pysyä ohut ikuisesti." Mikä salaisuus?
Bauer: Ei ole salaisuus. Se on vain noin jälkeen kaikki vaiheet kirjan ja ryhtyy ehdotuksia. Ihmiset saada painoa takaisin, kun he päästivät että yksi alkuperäisen lipsahdus lumipallo. Älä odota, kunnes maanantaina tai ensimmäisen kuukauden päästä takaisin raiteilleen. Tiedä, että olet putoamassa pois vaunun ja että kun teet, voit vain harjata itse pois ja saada takaisin heti seuraavana ateria - tai päivä. Olen myös sitä mieltä, että laihtuminen ja painon ylläpitoon on 50 prosenttia asenne. Siksi sinun täytyy saada oman päänsä peli get-go. Sinun täytyy olla sen sinulle.

EH: Onko Joy: n Life Diet vain laihdutus?
Bauer: Ei, se myös auttaa ihmisiä saada terveempiä, mikä on minun toinen tavoite. Se alentaa kolesterolia, se alentaa ja hallinnoi verenpainetta, se auttaa sinua taistelemaan päänsärkyä, se antaa sinulle enemmän energiaa. Voit jopa saada parempi nukkua. En vetää näitä asioita hatusta!

Eh: monet ihmiset elävät budjetteihin tänään, ja jotkut sanovat, että ruokavaliot ovat kalliita. Onko tämä totta vai tarua?
Bauer: Se on tekosyy paljon ihmisiä. "Se on aivan liian kallista." Mutta se on iso todellisuutta nyt - kanssa talouskriisin olemme tuumaa Olen aina kertoa ihmisille ei pelotella kuinka kallista ruokavaliota tai sen reseptejä näyttävät. Ja siksi tein "elintarvikkeet sallittu" lista. Esimerkiksi voit vaihtaa minkä tahansa proteiinia, joka ehdotti. Jos luonnonvaraisen lohen fileet ovat liian kalliita, voit käyttää porsaan sisäfileetä, jos se on myynnissä. Tai voit ostaa irtotavarana, joka näyttää kalliita, kun ensin esitetään, mutta antaa mukavaa säästöjä kuten mennä eteenpäin.

Eh: nyt vaihtaa vaihdetta täällä ja puhua enemmän sinusta! sinulla on kiireinen elämä - aviomies ja kolme lasta kotona. Kun on ruokaa, miten se kaikki tulee yhdessä?
Bauer: On selvää, se ei ole aina yhdessä. [Nauraa.] Teet parhaasi. Kotona strategioita. I kompromisseja. Minun täytyy tehdä paljon preplanning, ja minä teen valtavasti töitä syödä päivällistä lapseni niin monta päivää viikossa, että voin. Olen vitsi ja sanoa: "Jos kaksi kolmesta lapset hymyilevät, ja ei ole verta, se on hyvä päivä!"

Eh: miten saat lapsesi syömään terveellisesti?
Bauer: Teen urheasti. Silti samaan aikaan, yritän olla tekemättä niitä pähkinöitä. Työskentelen aivan liian monet ihmiset syömishäiriöt toimistossa tehdä. Minulla on koko 90/10 asenne lapseni. Se on 90 prosenttia terveellistä, 10 prosenttia hauskaa.

Eh: mitkä ovat parhaita tapoja vanhemmille opettaa lapsilleen noin hyvän ravitsemuksen ja asettaa hyvät tavat varhain?
Bauer: Ensimmäinen asia on, että vanhemmat olla terveitä roolimalleja. Lapset imevät kaiken, ja terveet elämäntavat ovat tarttuvia. Toinen asia on valvoa, mitä voit hallita. Osta oikeus elintarvikkeisiin, valmistat terveellisiä illallisia, vaihtelevat kasvikset, ja on tuoreita hedelmiä pestä ja jääkaappi, joten he houkutteleva ja houkutteleva. Ja anna lapsesi olla riippumaton.

EH: onko sinulla mitään salaista himoa itse?
Bauer: Kaikilla on hänen salainen laukaista elintarvikkeet. Mine ovat evästeet ja jäädytetty M & M: n. Kun se tulee laukaista elintarvikkeet, tietoisuus on suurin ammuksia. Tiedä mitä ne ovat ja pitää heidät ulos talosta. Ja älä syytä itseäsi, kun uskovat niihin. Jos et, vain varmista, että seuraavana päivänä saat matolla tai [mennä] kävellä. Hanki itsellesi takaisin raiteilleen. Liikunta on tehokas - ei vain kaloreita se polttaa, mutta koska se asettaa sinut positiivinen ajattelutapa.

EH: voitteko kertoa meille joitakin Tehtävät ja kiellot uudessa kirjassa?
Bauer: Seuraavassa on muutamia nopeita asioita, kerron asiakkaille. On enemmän tietoa kirjan sekä Web-sivuston, Joybauer.com.

Do:

  • Syö aikataulun.
  • Nauttivat elintarvikkeita "rajoittamaton" luettelosta milloin tahansa.
  • Aloita päivällinen joidenkin eräänlainen kasvi.
  • Lähetä kuva jotain, joka muistuttaa sinua painonlasku tavoite.
  • Etsi ruokavalio kaveri.

Älä:

  • On tärkkelystä illallinen.
  • Lisää sokeri, suola, tai keinotekoisia makeutusaineita.
  • Fall nestemäistä rasvaa ansoja, kuten smoothie tai hedelmiä juomia.

Eh: lopullista sanaa kuin suuntaamme uuteen vuoteen?
Bauer: Tee 2009 vuotta kun lopulta menettää paino hyvää! Päättää toteuttaa toimia kohti terveellisempää elämäntapaa, ja voit parantaa lähes kaikilla osa elämääsi. Se on paras lahja, mitä koskaan anna itsellesi.

Hanki kirja: Osta kopio Joy: n LIFE ruokavalio: neljä vaihetta ohut ikuisesti nyt!