Evb

Ruokavalio vinkkejä vähentää korkeat triglyseridiarvot

Korkeat triglyseridiarvot eivät saa huomiota huono kolesteroli, mutta ne voivat olla yhtä vaarallisia sydämesi. Elämäntapojen muutoksia, jotka ovat terveellinen ruokavalio voi auttaa alentamaan sekä triglyseridi-ja kolesteroliarvot.

Korkeat triglyseridiarvot voi olla yhtä paljon vaikutusta sydämen muiden sydänsairauksien riskejä, kuten korkea kolesteroli. Tutkimukset osoittavat, että useammat eurooppalaiset ovat ylipainoisia 30 viime vuoden aikana, korkeat triglyseridiarvot, on tullut ongelma noin yksi viidestä.

"Tutkimukset osoittavat, että korkeat triglyseridiarvot voi lisätä riskiä sydänkohtaus ja aivohalvaus. Tietäen triglyseridiarvo on yhtä tärkeää kuin tietäen hyvän ja huonon kolesterolin määrä", sanoo Danya L. Dinwoodey, MD, kardiologi Lahey Clinic Burlington, Mass "Monissa tapauksissa korkea triglyseridipitoisuus ja alhainen" hyvän "kolesterolin määrä mennä yhdessä, ja nämä riskit voivat suvuittain."

Terveellinen ruokavalio alentaa triglyseridejä on tärkeä osa saada triglyseridit kurissa. Koska itse asiassa, mukaan Euroopan Heart Association, terveellisiä valintoja ruokavalion ja liikunnan ovat vieläkin tärkeämpiä kuin lääkitys alentaa triglyseridien useimmille ihmisille.

Terve tai korkea: ymmärrys triglyseridi numerot

"Haluat pitää triglyseridien määrä on alle 150. Korkeampi määrä nousee, sitä enemmän olet vaarassa", sanoo tohtori Dinwoodey. Tässä ovat numerot sinun pitäisi tietää:

 • Normaali triglyseridit ovat alle 150 mg / dl.
 • Rajatapaus triglyseridit ovat välillä 150 ja 199 mg / dl.
 • Yli 200 mg / dl on liian korkea.
 • Yli 500 mg / dl on erittäin korkea.

"Korkeat triglyseridiarvot liittyy lihavuuteen, diabetes, munuaissairaus, ja kilpirauhasen sairaus. Ensimmäinen asia, lääkäri tehdä, on yrittää korjata näitä ongelmia. Pitkällä aikavälillä tärkein asia mitä sinun tarvitsee tehdä, on tehdä elämäntapa muutoksia pitää triglyseridit kurissa ", sanoo Dinwoodey.

Valitsemalla elintarvikkeita, jotka alentavat triglyseridien

Ruokavalio alentaa triglyseridejä on noin pyrkimys olla ottamatta enemmän kaloreita kuin elimistö voi käyttää. Tämä voi tarkoittaa syömällä vähemmän ja käyttävät enemmän. Kun otat enemmän kaloreita kuin sinun, kehosi muuttuu kaloreita osaksi triglyseridejä ja ne saa varastoida rasvaa soluihin.

Tässä vinkkejä, joiden avulla voit valita kaloreita hyvin ja alentaa triglyseridejä:

 • Vähentää tyydyttyneitä rasvoja ja transrasvoja. Nämä ovat rasvat esiintyy yleisesti eläinperäisten tuotteiden, pikaruokaa, kaupallisesti leivonnaisia ​​ja muita pakattuja elintarvikkeita.
 • Käytä tervettä mono-ja monityydyttymättömiä rasvoja. Näistä löytyy oliiviöljyä tai rypsiöljyä ruoanlaittoon.
 • Hanki irti kaloreita hedelmiä, vihanneksia ja rasvattomia tai vähärasvaisia ​​maitotuotteita.
 • Juo alkoholia vain kohtuudella. "Alkoholi on täynnä tyhjiä kaloreita, jotka ovat erityisen huono korkeat triglyseridiarvot," varoittaa Dinwoodey.
 • Vältä lisätty ja puhdistetut sokerit.
 • Syö kalaa prtoteiinilähteenä kerran tai kahdesti viikossa. "Coldwater kalaöljyt, kuten lohi, sisältävät runsaasti omega-3 rasvahappoja, jotka auttavat alentamaan triglyseridien", sanoo Dinwoodey.
 • Varmista, että sinulla on runsaasti kuitua ruokavalioosi. Täysjyvävalmisteet lisätä kuitua ja auttaa sinua välttämään ylensyöntiä, koska ne täyttää sinut.
 • Rajoita yhteensä kolesterolia 200 mg vuorokaudessa.

Sydän-terveellinen ruokavalio alentaa triglyseridejä myös alentamalla sokerin, alentaa rasvaa, ja rajoittamalla alkoholin. Kuitenkin, jos sinulla on hyvin korkeat triglyseridiarvot tai yhdistelmä korkea triglyseridipitoisuus ja alhainen HDL (hyvä) kolesteroli tai korkea LDL (paha) kolesteroli, saatat tarvita lääkitystä yhdessä ruokavalion alentaa triglyseridejä. Lääkäri voi auttaa määrittämään, jos täytyy ottaa lääkityksen lisäksi oman ruokavalion muutokset.


Related: 8 vinkkejä alentaa triglyseridejä

Kaikille yli 20-vuotiailla tulee olla niiden lipidiprofiili tarkistaa yksinkertaisella verikokeella osana rutiinitarkastus. Jos sinulla ei ole ollut sitä tarkistetaan vielä, nyt on hyvä aika. Kun se tulee korkea triglyseridien ja huonoa kolesterolia, mitä et tiedä voi satuttaa sinua.