Evb

Ruusufinni ihonhoitotuotteet rutiini

Jos olet diagnosoitu ruusufinni, lempeä ihonhoitotuotteet ja menetelmien pitäisi olla osa teidän säännöllisesti ihon puhdistus.

Jos olet ruusufinni, tiettyjä ihonhoitotuotteet ja tekniikoita voi ärsyttää ja pahentaa kunnossa. Oikea ihonhoito on tärkeä osa hallita ruusufinni. Kun yhdistetään hoitosuunnitelma lääkäri suosittelee, lempeä ihon puhdistus voi vähentää todennäköisyyttä, että ruusufinni joko puhkeaa.

Ihonhoito vinkkejä ruusufinni

Noudattamalla näitä vinkkejä voi auttaa pitämään ruusufinnisi kurissa:

  • Vältä ruusufinni ärsyttävät. Tietyt ihonhoitotuotteet voi pahentaa ruusufinni. Sinun tulisi välttää kovia ihonhoitotuotteita kuten adstringaatioon, väriaineet ja muut kauneudenhoitolaitteisiin suunniteltu kuorivat ihoa. Tiettyjä ainesosia, jotka pahentavat ruusufinni vaihtelevat yksilön, mutta voi sisältää alkoholia, taikapähkinä, mentoli, piparminttu, eukalyptus öljy, kynsi öljyä, salisyylihappoa, kamferia ja natriumlauryylisulfaatti. Lopeta kaikki tuotteet, jotka aiheuttavat ihon kirvelee, polttaa, tai muuten ärtyä.
  • Valita hajusteettomia tuotteita. Tuoksut voivat ärsyttää ruusufinni, joten tarkkaile ihonhoito-ja kosmetiikkatuotteita hajusteettomia.
  • Muista, että vähemmän on enemmän. Enemmän tuotteita käytät, sitä todennäköisemmin iho ärtyä. Tehosta ihonhoitotuotteet rutiini, niin että käytät Vähiten tuotteiden mahdollista.
  • Kokeile ennen ostaa. Ennen kuin ostat uuden ihonhoito tuote, kokeile pieni määrä sen kaulassa onko sinulla reaktion. Jos saat reaktio, älä osta tuotetta, ja yrittää selvittää, mitä aine on mahdollisesti aiheuttanut niin opit mitä välttää tulevaisuudessa.
  • Ole hellä. Vältä hankaamalla tai käyttämällä pesulappu kun puhdistus kasvosi, koska tämä voi tehdä ruusufinnisi pahempi. Sen sijaan, varovasti puhdistaa sormenpäillä, haalealla vedellä ja miedolla puhdistusaineella.
  • Anna ihon kuivua. Kun puhdistaa kasvosi tai suihku, odota vähintään 5-10 minuuttia ihon kuivua ennen ihonhoitotuotteet, koska iho on imukykyinen, kun se on märkä.
  • Laita ruusufinni lääkitystä ensin. Ennen kosteusvoidetta tai aurinkovoidetta, hietakampela lääkitystä. Hakeminen lääkitys päälle muita tuotteita vähentää avun tehokkuutta.
  • Käytä aurinkovoidetta. Koska auringolle altistuminen voi laukaista purkaus ruusufinnisi, sovelletaan aurinkovoidetta jossa suojakerroin (SPF) 15 tai suurempi joka aamu. On tärkeää käyttää aurinkovoidetta, joka ei ärsytä ihoa, joten vältä kaavoja, jotka sisältävät alkoholia tai tuoksu. Aurinkovoiteet sisältävät titaanidioksidia, sinkkioksidia ja silikoni (kutsutaan myös dimethicone tai syklometikoni) toimivat usein hyvin ihmisiä, jotka ovat ruusufinni.
  • Valitse meikki huolellisesti. On parasta välttää vedenpitävä ja raskaampaa kosmetiikkaa, jotka vaativat meikki Remover, koska poisto voi ärsyttää ruusufinni. Etsi kosmetiikkaa, jotka sisältävät silikonia ja aurinkovoidetta.
  • Ole varovainen parranajo. Miehille, jotka ajella, tylsää partateriä ja parranajo tuotteita voi joskus ärsyttää ruusufinni. Kokeile sähköllä razor kun parranajo, ja välttää parranajovoiteet tai voiteita, jotka ärsyttää ihoa. Kuitenkin, partavesi balsamia tai kosteusvoidetta voi auttaa rauhoittamaan ihoa.

Ihon hoito voi olla hankalaa, kun olet ruusufinni. Mutta aikaa ja kärsivällisyyttä, voit löytää tuotteita ja ihonhoitotuotteet rutiini, joka toimii sinulle. Pidä päiväkirjaa seurata tuotteita, jotka ärsyttää ruusufinnisi, sekä ne, jotka rauhoittavat ihoa. Ennen pitkää löydät oikean yhdistelmän tuotteet auttavat pitämään ruusufinni hallinnassa.