Evb

Suunnittelu edullisia diabetes ruokavalio

Syöminen terveellistä ruokavaliota, joka auttaa hallitsemaan tyypin 2 diabetes ei tarvitse olla kallista. Kokeile näitä taju ostoksia strategioita.

Kun budjetti on tiukka, luoda terveellinen ruokavalio voi tuntua uhkaava. Mutta ihmiset, joilla on tyypin 2 diabetes voi syödä maukasta diabetes ruokavalio - ja silti pitää alhaisina.

Amy Kranick, rekisteröity ravitsemusterapeutin ja sertifioitu diabetes kouluttaja kanssa aikuisten diabetes ohjelman Vanderbilt University Medical Center Nashville, tinayhdisteet, sanoo, että roskaruoka näyttää halvempia, koska se tarjoaa enemmän kaloreita per dollari. Mutta todellisuus on, terveellistä ruokaa ei tarvitse karata budjetti. Vuoteen annoskoko, halvin ruokaa on jyviä, jonka jälkeen meijeri, vihanneksia, hedelmiä, proteiinia, ja lopuksi, korkea-kalori roskaruoka, tuore tutkimus julkaistiin Yhdysvaltain maatalousministeriön Economic Research Service löytynyt. Kranick sanoo, että monet ihmiset, joilla on tyypin 2 diabetes ovat tottuneet tarttumalla valmisruokia tai pikaruokaa pakomatkalla - mutta terveellinen ruokavalio vaatii merkittävän muutoksen tahdissa ja tottumus.

Tässä muutamia strategioita syöminen edullisia turvautumatta halpaa, jalostettuja elintarvikkeita:

 • Syödä kotona. "Enemmän [usein] ihmiset voivat syödä kotona, halvempaa se on", sanoo Kranick. Tämä tarkoittaa ruuanlaittoon itse, mutta käytännössä löydät reseptejä, että voit nauttia ja jotka tulevat yhteen nopeasti.
 • Split osia. "Kun menen ulos vain syödä puoli osan, niin saan kaksi ateriaa sijasta vain yhden aterian", sanoo Nashville asuva Marsha Millikenin, joka 55 on asunut diabetes 12 vuotta. "En odota kunnes olen täynnä. Kun levy on nostettu olen heti kysyä to-go-ruutuun ja jakaa sen kahtia, joten en valita sitä. "Millikenin suosittelee myös tilata lasten annoksia, jotka ovat pienempiä ja halvempia - ja kiittää johtaja tahansa ravintola, jonka avulla voit tehdä niin.
 • Osta irtotavarana kohteita. Esimerkiksi suurkontissa jogurtti, että voidaan jakaa annoskokoja maksaa vähemmän kuin pakkaus yksittäisten annosta. Pienellä laskelma, voit selvittää, onko ostaa lihaa, munia, ja viljan irtotavarana säästää penniä. Ruoanlaitto irtotavarana ja tallentaa liikaa tulevia aterioita myös säästää rahaa.
 • Osta luuton. Liha myydään painon mukaan. Jos ostat luullista lihaa, maksat jotain et syö, ellet käytä luita tehdä oman kaluston tulevia aterioita. Kuitenkin luuton joskus ovat kalliimpia.
 • Ostoksia kehä. Löydät terveempiä, vähemmän jalostettuja elintarvikkeita kuten tuoretuotteet, liha ja maito ulkoreunoille ja ruokakauppaan - nämä ovat myös elintarvikkeita, jotka voidaan venyttää läpi monta ateriaa, jos olet ruoanlaitto kotona.
 • Katso myynti. Suunnittele ateriat viikon myyntilukujen perusteella lentolehtisiä lähikaupasta. "Löydät myynti ja hyviä tarjouksia, kun pidät silmällä niitä", sanoo Milliken.
 • Ostoksia kausi. Tuoreet hedelmät ja vihannekset ovat tärkeä osa terveellistä ruokavaliota, mutta ne voivat olla kalliita. Jos katsot myynti ja kiinnittää huomiota tuotteiden, joka on kausi, voit pitää kustannukset alhaisina. Tietenkin, hedelmiä ja vihanneksia ovat terve osa ruokavaliota ja voit päättää, kuten Milliken, että tuoreet hedelmät kannattaa hieman lisäkustannuksia. "Se kannattaa ylimääräistä penniä on iloa, että maku", hän sanoo.
 • Älä yli-myymälä. Houkuttelevaa vaikka se voi olla poimia kasa myynnissä kesällä persikat, vain saada numeron tiedät syöt. Muussa tapauksessa ne voivat pilata ja hukkaan.
 • Osta pakasteet. Jäädytetyt kasvikset ja hedelmät viipaleiksi voi olla mukava lisä diabetes ruokavalio - ja säilyvyyttä. Vältä niitä, jotka ovat pakattu kastikkeet kuten voita tai juustoa - nämä maksavat enemmän ja ovat korkeampia kaloreita.
 • Tuki paikallisilla tiloilla. Ostokset paikallisten viljelijöiden markkinat tai ostaa osuus yhteisön Tuetut Maatalous (CSA) tilalla voi antaa sinulle pääsyn edullisia tuotteita kaudella. CSA tilojen antaa kannattajat tietyn määrän tuotteita säännöllisesti kaudella.
 • Kasvattaa yrttejä. Kranick suosittelee pieni yrttitarha tai yrtti ruukut keinona lisätä makua ateriat ilman ostaa tuoreita yrttejä tallentaa aina kun haluat makuelämyksen. Yrtit voi myös kuivata käytettäväksi kuukautta, kun kasvit eivät kasva.
 • Syö oikein annoksia. Säästäminen penniä on toinen hyvä syy syödä kontrolloiduissa - jos sinulla on jääneet, jäädyttää ne toisen aterian. Milliken sanoo, että hänen ravitsemusterapeutin pitää häntä tiukasti vähäkalorista ruokavaliota - 400 kaloria aamiaisella ja 600 hänen jäljellä kaksi ateriaa - mikä pitää kustannukset kurissa. Hän on menettänyt 65 puntaa 18 kuukautta hän on seurannut hänen diabetes ruokavalio!
 • Vältä "erikoisruokavalio" tai "diabeetikko" tarroja. Monet valmisruokia, jotka mainostavat itseään diabeetikko ja ravitsemusalan ovat kalliimpia - ja ei lisää paljon omaan ruokavalioon, että et voisi tehdä itse.

Living with diabetes ei tarvitse olla kallista tai mauton. Taju ostoksia pitää sekä budjetti ja verensokeri kurissa.

Saat diabetes uutisia, seuraa Twitterissä alkaen toimittajat.