Evb

Tiemaksu avioero voi ottaa terveys

Asiantuntijat väittävät, että naimisissa olevat ihmiset ovat terveempiä kuin eronneet kollegansa. Näin osoittaa heidän olevan väärässä.

Läpi avioero on yksi vaikeimmista siirtymiä jotkut ihmiset koskaan kohdata. Avioero voi vaikuttaa monin tavoin elämäämme, meidän talouden tunteita ja terveyttä. Tutkijat ovat tutkineet vaikutuksia avioliiton ja avioeron monta vuotta ja huomannut, että yleensä ihmiset, jotka ovat naimisissa ovat parempia terveyttä ja pitkäikäisyyttä kuin ne, jotka ovat eronneet, leskiä tai naimattomia - todennäköisesti siksi, parit antavat toisilleen sosiaalisen, taloudellista ja henkistä tukea.

Avioeron jälkeen, muutokset kohtaavat jokapäiväisessä elämässä, ettei puolisosi ja sinun "pari kaveria," ja identiteetin menettäminen, joka voi tulla naimattomuus uudelleen voi vaikuttaa terveyteen ja hyvinvointiin.

Miten avioero vaikuttaa terveyteen

Mahdolliset kielteiset terveysvaikutukset kokenut avioeron jälkeen ovat:

 • Menetys henkistä toimintaa. Ihmiset, jotka ovat eronneet ovat kolme kertaa todennäköisemmin kuin naimisissa ihmiset näyttämään henkinen lasku myöhemmin elämässä.
 • Suurentunut kuoleman. Sekä miehillä että naisilla, tulossa erotettu tai eronnut lisää riskiä kuolla varhaisessa iässä.
 • Lisää terveyttä. Ihmiset, jotka ovat eronneet kokemusta noin 20 prosenttia enemmän terveyttä kuin ne, jotka ovat tällä hetkellä naimisissa.
 • Lisäys masennusoireita. Ihmiset, jotka ovat eronneet näyttäisikin enemmän depressiota kuin ne, jotka ovat tällä hetkellä naimisissa.
 • Huonompi käsitys terveyden. Ihmisillä on tapana arvostella heidän terveytensä kun köyhemmät avioeron jälkeen.

9 tapoja suojata terveyttä aikana ja avioeron jälkeen

Torjua avioero: n kielteisiä vaikutuksia terveyteen ja pitkäikäisyys, hoitaa itseäsi seuraavasti:

 • Pysyä suositellaan sairaalakäynneillä ja näytöksissä. Ihmiset, jotka ovat eronneet, leski tai yhden ovat todennäköisesti kaipaamaan säännöllistä terveystarkastukset kuin naimisissa ihmisiä. Kysy lääkäriltä antaa sinulle aikataulun check-ups ja seulontatutkimuksia tarvitaan, ja varmista seurata läpi.
 • Syö terveellistä ruokavaliota. Se on helppo laadun ruokavalio alamäki, kun olet stressaantunut siitä avioeron ja usein syöminen yksin. Tee kohta syödä tasapainoista, terveellistä ruokavaliota aikana ja sen jälkeen avioeron.
 • Älä tupakoi. Avioero lisää riskiä tupakoinnin, joka voi laittaa oman terveyden vakavasti uhattuna. Jos tupakoit, keskustele lääkärisi kanssa siitä, miten lopettaa, jos et tupakoi, vastustaa kiusausta ryhtyä tapana, mutta menee läpi avioeron.
 • Rajoittaa alkoholin nauttiminen. Monet ihmiset kääntyvät alkoholia aikana stressaavaa kertaa, kuten avioero. Joten jos juot, niin maltillisesti, ja puhua terveydenhuollon ammattilainen, jos luulet sinulla voi olla alkoholiongelma.
 • Käytännössä rentoutuksen. Ajan viettäminen hiljaisessa paikassa mietiskellen tai musiikin kuuntelu voi lievittää joitakin stressin Sinusta tuntuu ja avioeron jälkeen.
 • Värvätä tukea. Vapauta kaikki negatiiviset tunteet puhumalla luotettava ystävä tai sukulainen. Saada tukea ihmisiltä, ​​jotka ovat kokeneet avioeron voi olla erityisen hyödyllistä, sillä he tietävät, mitä olet käymässä läpi.
 • Tutustu. Kun olet vasta yhden, tilaisuutta nauttia toimintaa et ole tottunut ole aikaa tai kokeilla uusia seikkailuja juuri koskaan saanut noin.
 • Harjoitus. Making liikuntaa osa normaalia aikataulua ei vain parantaa yleistä terveydentilaa, mutta myös auttaa sinua purkaa ylimääräistä negatiivista energiaa, että tunnet aikana stressaavaa kertaa.
 • Helposti osaksi jälkeen avioeron dating. Alkaa päivämäärän uudelleen on yksi tapa liikkua eteenpäin elämässäsi avioeron jälkeen. Jotkut ihmiset ovat valmiita tavata uusia ihmisiä pian eron tai avioeron, mutta monet muut eivät tunne mukava dating jonkin aikaa. Tiedät olet valmis, kun olet hyväksynyt, että avioliitto on ohi ja alkaa innolla uuden elämän.

Sopeutuminen uuteen elämään eron jälkeen vie aikaa - ymmärtää, että et tunne paremmin yhdessä yössä. Mutta enemmän välität itsestäsi tänä stressaavaa aikaa, terveempi ja vahvempi tunnet. Ja jos sinulla on jokin huolestuttava oireita tai jos tunteet saavat tiellä päivittäistä elämää, keskustele lääkärisi tai mielenterveyden ammattilainen saada apua.