Evb

Totuus sydämen defibrillaattorit

Tuore tutkimus osoitti, että joillakin potilailla istutettava cardioverter defibrillaattorin (ICD) ei oikeastaan ​​tarvitse niitä. Hae asiantuntijan miten tämä vaikuttaa niille, joilla on sydämen vajaatoiminta.

Everyday terveys: Tekijät tammikuu 2011 tutkimus julkaistiin Journal of European Medical Association totesi, että lähes neljäsosa potilaista, joilla on ollut defibrillaattorit istutettu ei tarvitse niitä. Mitä tämä tarkoittaa potilaille elää sydämen vajaatoiminta?

Jacob delarosa, MD ( portmed.org )

Defibrillaattori ei ole kaikille ja se ei ole ilman omat riskinsä. Valitettavasti lääketiede on kuin millään muulla alalla - on olemassa lääkäreitä, jotka tekevät hyviä päätöksiä ja joitakin, jotka tekevät huonoja. Jos sinulla on diagnosoitu sydämen vajaatoiminta ja kardiologi ehdottaa sydämentahdistin, resynchronization tai defibrillaattori, saada toinen lausunto! Monet potilaat kokevat, että jos he saavat toisen mielipiteen ne loukkaa lääkäriin. Jos lääkäri saa loukatuksi, koska haluat toisen mielipiteen, niin että lääkäri ei ansaitse saada sinut potilaan. Älä varo mitä lääkäri tuntuu, hyvä lääkäri, joka antaa sinulle oikean hoitosuunnitelman toivottaa toisen mielipiteen.


Onko suvussa sydänsairauksia laittaa sinut suurempi riski sydänvaivoja?


Kirk Laman, do, FACC ( drlaman.com, wholeheartedcardiologist.com )

Jos sinulla on sydämen vajaatoiminta ja saattaa olla ehdokas istutettava defibrillaattori - erityinen tahdistimen järkyttävä sydämesi takaisin elämään takia hengenvaarallisia rytmihäiriöitä - olla varma, saatko parhaiten ajan tasalla lääkäri hoitaa sinua. Varmista hän on sydämen rytmi asiantuntija, tai sähköfysiologiaan lääkäri, joka on korkeasti koulutettu ja tietää Viimeisimpien näitä laitteita. Et halua laittaa itseäsi tarpeetonta riskiä menettely, joka voi auttaa sinua.

Dave Montgomery, LKT ( Davemontgomerymd.com )

Istutettava defibrillaattori vielä säästää ihmishenkiä, kun käytetään oikealla potilaalle, oikeaan aikaan. Kukaan ei väitä, että. Kuitenkin, mitä tutkimuksessa lehdessä Medical Association tuo esiin, että lääkärit kuitenkin hyvin tarkoitettu, on maininnut suuntaviivoja, jotka perustuvat parhaamme tietoa aiheesta, ja ota subspecialists auttaa suurten mullistavista päätöksiä, kuten nämä. Opimme vuotta sitten, että jopa sopimatonta äkillisesti istutettava defibrillaattori voi olla vakavia, tahattomia seurauksia. Jokainen päätös on tehtävä yhteydessä suuntaviivat ja ainutlaatuisuutta kliinisen skenaario. Myönnettäköön, että tämä tasapaino ei ole aina helppo lakko. Potilaan ei paljon muuttuu. Lisätietoja potilaalla on noin hänen kunnossa, paremmin. Potilaan tulee edelleen kysyä, miksi ja miksi ei. Potilaat yleensä tarvitse tulla edes savvier noin sydämen vajaatoiminnan hoitoon vaihtoehtoja ja ottaa lopullinen vastuu vaativiin parasta hoitoa.