Evb

Tulevaisuuden hoitoja lupaavia multippeliskleroosi

Oppia uusia hoitoja tutkimus putkilinjan ottaen pyritään multippeliskleroosi.

Ihmiset elävät multippeliskleroosin (MS) tietää, että tutkijat etsivät aina mahdollisia uusia MS hoitoja. Itse asiassa on noin 15 uusia hoitoja kokeillaan parhaillaan, mukaan National MS Society.

"Mikä antaa minulle toivoa on, että monia asioita olemme oppineet viimeisten 10 vuoden aikana noin MS kääpiöt kaikki tieto, että meillä oli kertynyt viimeisten 100 tai 150 vuotta", sanoo Ari Green, MD, MCR, apulaisprofessorina University of California, San Francisco ja Howard Hughes Medical Institute uransa alkuvaiheessa tutkija ja Distinguished Professor Neurology.

Dr. Green kertoo, että tulevaisuudessa MS hoitoja voisi siirtyä kokonaan uuteen suuntaan - pois usein injektiota että useimmat ihmiset elävät multippeliskleroosin kanssa on käytettävä. Uusi MS hoitoja ehkä otetaan suun kautta tai kuukausittain tai vuosittain laskimoon (IV) Infuusioiden menetelmä, joka tuottaa lääkitys suoraan verenkiertoon. "Vaikutus potilaan elämänlaatuun ei voida aliarvioida", sanoo Green, ja toivon, että kivuliaita injektioita jonakin päivänä menneisyyteen.

Uusi multippeliskleroosi hoitoja uutiset
Ihmiset, jotka seuraavat kehitystä MS hoitoja tietää, että menestys lääkkeiden kliinisissä tutkimuksissa on usein mainostetut otsikoihin. Lisää otsikoita on tulossa, kun lääkkeet kuten kladribiinia (Leustat) ja fingolimod (FTY720) siirtää pois vaiheen III kliinisissä tutkimuksissa ja edelleen Food and Drug Administration (FDA) hyväksynnän. Faasin II ja III kliinisissä tutkimuksissa ovat tiukkoja, seurattava lääketutkimukset, joita tarvitaan ennen kuin lääkitys voidaan hyväksynyt FDA kuin kohtelu erityisolosuhteet.

Kaksi mahdollista MS hoitoja tuli kliinisissä tutkimuksissa vuonna 2008. Ensimmäinen on suun fumaraatin (BG00012), joka testattiin 24 viikkoa kestäneessä tutkimuksessa 257 potilasta, joilla uusiutumisen ilmenevää MS-tautia. Vaiheen II tutkimuksessa huumeiden, potilaat, jotka ottivat 240 milligrammaa kolme kertaa päivässä oli 69 prosentin vähennys MS-tautiin liittyviin tulehdusta verrattuna potilailla, jotka käyttivät lumelääkettä (aktiivinen lääke).

Toinen lääke, leukemia lääkitys alemtutsumabille (Campath), teemana oli kolmen vuoden tutkimuksessa. Tutkijat vertasivat alemtutsumabille standardin MS hoito 334 potilasta, He havaitsivat, että leukemian lääke oli 74 prosenttia todennäköisemmin vähentää uusiutumisen kuin tavallinen beetainterferonigeenin hoitoa.

Molemmat lääkkeet edellyttää lisätestejä ennen kuin ne todennäköisesti tulevat saataville yleisesti MS hoitoja.

Monoklonaalisia vasta-aineita antaa toivoa multippeliskleroosi
Green näkee toivoa uusia lääkkeitä, jotka kuuluvat luokkaan huumeita kutsutaan monoklonaalisia vasta-aineita, joka sisältää FDA-hyväksytty natalitsumabihoitoa (Tysabri). Monet ovat osoittaneet lupaus vähentää pahenemisvaiheita ja hidastaa toimintakyvyn heikkenemistä. Kuitenkin Green varoittaa, että tarvitaan lisää tutkimusta, erityisesti vertaamalla niitä hoitoja, joita tällä hetkellä hyväksytty hoitoon MS.

Yksi tällainen lääke on rituksimabi (Rituxan), joka on osoittanut joitakin lupaus vähentää vaurioita ja pahenemisvaiheita varhaisessa kliinisessä tutkimuksessa, jossa ihmiset multippeliskleroosi.

Uusi MS hoitoja oireita matkalla
Vaikka suurin osa kehitys MS hoitoja pidetään sairauden kulkuun lääkkeitä, on yksi lääke, joka voisi olla merkittävä vaikutus oireisiin, mukaan John Richert, MD, varatoimitusjohtaja tutkimuksen ja kliinisen ohjelmia National MS yhteiskunnassa.

"Fampridine, uusi oireenmukaista hoitoa, lisää hermo johtuminen demyelinoituneissa hermot [kärsiviä MS]", sanoo tohtori Richert. "Vuonna kliinisessä tutkimuksessa, he mittasivat kävelyvauhtia ja näki merkittävää hyötyä. Oma arvaus on, että vaikka meillä ei ole kokeellista tietoa tunnistaa, mitä muita oireita voitaisiin parantaa kertoimet ovat melko hyvä, että [hyväksymiin] useimmat ihmiset MS yrittää tätä lääkettä kerralla tai toisella nähdä, jos se parantaa heidän oireensa merkittävästi. "

Uusi MS hoitoja: bottom line
MS-tauti tutkijat ja potilaille on syytä olla toiveikas hoitokeinoja horisontissa. Viime vuosina tiede on ottanut suuria harppauksia määritettäessä, mitä voi auttaa vähentämään oire soihdut ja hidasta taudin etenemistä - se on vain ajan kysymys ennen kuin edes tehokkaampia hoitoja.