Evb

Vaihtoehtoinen lääketiede lapsille

Selvitä, mitä sinun tarvitsee tietää ennen täydentävän ja vaihtoehtoisen lääketieteen hoitovaihtoehto lapsesi.

Tuoreen tekemän selvityksen National Center for täydentävä ja vaihtoehtoinen lääketiede (NCCAM), noin 12 prosenttia vuotiaille lapsille 17 ja alle käytetään jonkinlaista täydentävän ja vaihtoehtoisen lääketieteen viime vuonna. Ei ole yllättävää, lapset, joiden vanhemmat käyttävät vaihtoehtoinen lääketiede ovat todennäköisesti käyttää sitä itse, samoin kuin nuorilla (ikä 12-17), lapset on enemmän kuin yksi terveyden edellytys, ja ne, joiden perheet viivästyy tai tavanomaista hoitoa, koska taloudellisista syistä.

Vaihtoehtoinen lääketiede lapsille: yhteinen vaihtoehtoja

Yleisin vaihtoehtoisia lääkkeitä käytetään osallistuneet lapset tutkimuksessa ovat luonnontuotteita, kuten yrttejä ja ravintolisiä, ja kiropraktikon ja osteopaatin säännöt. Lapset myös kertoi käyttäneensä syvä hengitys tekniikoita, jooga, homeopatia, hieronta, meditaatio ja Ruokavaliohoidon. Selkä-ja niskakipu ja nuha olivat yleisimmät syyt lasten käyttöön vaihtoehtoinen lääketiede, mutta lapset myös kertoivat nähneensä vaihtoehtoisen lääketieteen harjoittajat ahdistuksen, tarkkaavaisuus-ja ylivilkkaushäiriö (ADHD), ja unettomuus.


Related: Top 10 lasten vaivoja

Vaihtoehtoinen lääketiede lapsille: turvallisuus ja varotoimet

Täydentävä ja vaihtoehtoinen lääketiede käyttöä lasten keskuudessa on kasvussa jo useita syitä, poikki monenlaisia ​​terveyttä. On kuitenkin tärkeää muistaa, että tutkimusta täydentävä ja vaihtoehtoinen lääketiede lapsille on rajoitettu. Riippumatta näyttöä olemassa tehosta tai turvallisuudesta aikuisilla ei välttämättä koske lapsia.

"Lapset eivät ole mini-aikuisia", sanoo Tim Aitken, newyorkilainen Acupuncturist ja luontaistuotekauppias joka on erikoistunut Pediatrics. "Lapsilla lääkettä, monia näkökohtia, jotka ovat ainutlaatuisia lasten hoidosta."

Koska lapset eivät ole täysin kehittynyt immuuni ja keskushermostoa, niillä on taipumus reagoida eri tavalla kuin aikuiset hoitoja. Tämä pätee perinteinen, Länsi-hoitoja sekä vaihtoehtoisia lääkkeitä. Mutta jotkut vaihtoehtoisia lääkkeitä voi vaatia ylimääräisiä varotoimia, koska siellä on ollut vähemmän tutkimusta niiden sivuvaikutuksia ja vuorovaikutus muiden hoitoja.

Vaihtoehtoinen lääketiede on yleisesti ajateltu olevan rajallinen sivuvaikutuksia, joka koskee tiettyjä yksityiskohtaisia ​​sääntöjä suorittaa pätevöitymiskoulutusta. Kuitenkin joitakin hoitoja, kuten yrttejä ja ravintolisiä, voi mahdollisesti vuorovaikutuksessa reseptiä ja over-the-counter lääkkeitä tai aiheuttaa omat sivuvaikutuksia. Vanhempien tulisi aina kerätä mitä turvaohjeet on saatavilla ennen altistaa lapsensa mitään vaihtoehtoista lääketiedettä. Jos et löydä tietoa, kysy lastenlääkäri. NCCAM neuvoo, että vanhemmat puhuvat niiden säännöllinen lastenlääkäri, riippumatta siitä, kuinka paljon tutkimusta he ovat tehneet itse. Täydentävä ja vaihtoehtoinen lääketiede ei ole tarkoitus korvata perinteistä hoitoa.


Related: rukous ja terveys

Vaihtoehtoinen lääketiede lapsille: perheen tapaus

Valitessaan täydentävä ja vaihtoehtoinen lääketiede lääkärin lapsellesi, on tärkeää löytää joku koko perhe tuntuu mukavalta. "Pediatrics on perhe lääke", sanoo Aitken. "Paljon työtä teemme lasten hoidosta liittyy hoitoon vanhemmat samoin."

Ennen kuin laskeutua täydentävä ja vaihtoehtoinen lääketiede lääkäri, NCCAM suosittelee tiedustellut hänen koulutus, toimiluvat, ja kokemus lasten kanssa, samoin kuin hänen kokemusta työskentelystä muut terveydenhoidon tarjoajat, jotta varmistetaan koordinoitu ja kattava hoitamaan lasta.