Evb

Vauvan ruoka ruokavalio

Seuraajat vauvan ruoka ruokavalio luottaa pre-portioned lastenruoat taistella mielihaluja ja ylläpitää laihtuminen. Mutta ravitsemuksellisesti ottaen vauvan ruoka ruokavalio ei aikuisille.

Kukapa ei maistanut vauvanruokaa kerran tai kahdesti? Mutta oletko koskaan ajatellut syöminen joka aterialla? Kannattajat villitys ruokavalio nimeltään Vauva Food Diet ehdottavat, että vauvan ruoka ruokavalio katkottua painonhallintaan, erityisesti ruokkia mielihaluja. Se näyttää houkutellut Hollywood: Tähdet kuten Jennifer Aniston on tiettävästi löytänyt menestystä. Tämäkin villitys ruokavalio n nettisivuilta varoittaa, että se ei ole painonlasku suunnitelma.

"Minusta mielenkiintoista ruokavalio on se huolto ruokavalio. Ennen kuin menet Vauva Food Diet, sinun täytyy mennä Fat Loss idiootteja ruokavalio laihduttaa ", toteaa Andrea Giancoli, RD, ravitsemus koordinaattori Los Angeles Unified School District Kaliforniassa ja tiedottaja Euroopan ruokavalioon Association. "Heidän ydin on, että näin pysyt ohut. Lastenruoat ovat nopeita elintarvikkeita, jotka ovat kätevä. "

Kuten arvokas idea, koska se voi olla korvata viisikymmentäyhdeksän yli yksi päivän aterioista vauvanruokaa, sanoo Dariella Gaete, RD, omistajan syödä vapaasti Nutrition Neuvonta ja konsultointi perustuu Long Beach, Kalifornia, tämä on vain "toinen unsatisfying, epärealistinen ruokavaliota. "

Vauvan ruoka ruokavalio: miten se toimii?

Osa ohjaus on tärkeä osa ruokavaliota menestystä kaikille. Seuraajat Vauva Food Diet luottaa siihen, että vauvan ruoka on jo esitetty pienissä pakkauksissa, jotka voivat auttaa ihmisiä seuraamaan määrä he syövät. Kuitenkin tällä hetkellä ei ole erityisiä ohjeita liittyvät Vauva Food Diet siitä, miten paljon vauva ruokaa päivässä. Joillakin ihmisillä voi olla vauvan ruokaa koko päivän yksi suuri, terveellisen aterian illallinen, kun taas toiset voivat valita muutama purkki vauvanruokaa sijaan ateriat, sekä purkki välipala kertaa.

Vauvan ruoka ruokavalio: näyte ruokavalio

Ota vain kävellä vauvan ruokaa käytävälle ruokavalio valikosta. Sen sijaan aamiainen ja lounas, voit kokeilla purkkia bataattia, soseuttaa hedelmät ja kasvikset, kuten pinaatti ja vihreitä papuja. Vauva Ruoka ruokavalio verkkosivuston mukaan yrität suurempi purkki vauvanruokaa, koska ruoka ei ole niin hienostunut, niin se voi tuntua enemmän tyydytystä, ja varmasti myös vauvanruokaa lihaa valinnat.

Vauvan ruoka ruokavalio: ammattilaiset

On olemassa useita etuja Vauva Food Diet:

  • Hedelmät ja vihannekset. Vauvanruoat lajikkeet ovat pääasiassa hedelmiä ja vihanneksia. Eväs enemmän hedelmiä ja vihanneksia sekä lisätä niiden osuus päivittäisestä ruokavaliosta on yleensä askel oikeaan suuntaan.
  • Osa valvontaa. Ihmisille, jotka tarvitsevat apua rajoittamalla he syövät, jopa hedelmät ja vihannekset, pienet purkit ja muovipakkaukset on rajoitettu annoskokoja voi olla hyödyllistä.
  • Lisäaineettomia. Vauvan ruoka on yleensä vapaa kemikaaleja, joita lisätään pakattuja elintarvikkeita aikuisille.
  • Mielihaluja ratkaisu. Vauvan ruoka voisi olla hyvä vastaus cravings välipaloja. Jotain makeaa? Tavoitella pikku purkki persikoita tai omenasosetta.

Vauvan ruoka ruokavalio: haitat

On olemassa useita huolenaiheita Vauva Food Diet:

  • Fiber vaje. Naisten pitäisi saada noin 25 grammaa kuitua päivässä optimaalisen terveyden. Vauvanruokaa käsitellään ja usein kireät, joten valinnat ovat todennäköisesti puuttuu kuitua. Tarkista pakkaus, mutta se voi olla vaikea tavata kuidun tavoite vauvan ruokaa yksin.
  • Kustannus. Huolimatta yleistä terveellisyyttä vauvanruokaa, ostaa tarpeeksi vauvanruokaa ruokkia aikuinen joka päivä voi käydä kalliiksi, sanoo Giancoli. Voit tehdä saman elintarvikkeet kotona vähemmän, mutta sitten menetät sisäänrakennettu osa valvontaa elementti.
  • Ei laihtuminen. Ruokavalio on edistettävä painonlasku huolto, ei irroittamalla kiloa. Itse asiassa, sanoo Giancoli on vahvasti esillä, maksullinen painonlasku ohjelma, joka on ehdottanut laihduttajille laihtua ennen kuin ne alkavat Vauva Food Diet.
  • Ikävystyminen ja kestävyyttä. Kyllä, terveellinen ruokavalio vaatii osa valvontaa ja terveellisempiä ruokavalintoja, mutta nälkä ja ikävystyminen ovat vihollisia ruokavalio menestys - riski tämä ruokavalio, sanoo Gaete. "Kuidun puute, rasvaa ja proteiinia aiheuttaa ruoka on pilkottu nopeasti, jolloin henkilö nälkäisten tunnin tai kaksi ja alttiita binging myöhemmin" Gaete sanoo. "Myös vauvan ruoka on hyvin mitäänsanomaton ja siellä on vähän märehtiä mukana, niin henkilö olisi jäänyt tunne tyytymätön ja himo jotain muuta." Giancoli myös epäilee, että on realistista suunnitella syöminen vauvanruokaa elämää. Pääsääntöisesti ravitsemusterapeutit suosivat luoda terveellistä ruokavaliota ja elämäntapaa, että voidaan ylläpitää ilo pitkään.

Villitys ruokavalio: lyhyt-ja pitkäaikaisia ​​vaikutuksia

Tämä ei ole syöminen suunnitelma, joka on testattu millään tavalla, ei ole näyttöä siitä, että tämä ruokavalio tukee painon ylläpitoon ja ei ole mitään keinoa tietää, miten se vaikuttaa kehon pitkän ajan kuluessa. Web-sivusto ei tarjoa mitään tutkimusta ruokavalion tehokkuudesta, vaikka se selvästi, se ei ole laihtuminen.

Giancoli myös huolissaan pitkän aikavälin vaikutus ruokavalion aikuisten ruoansulatuskanavan. "Vauvat ei ole kehittynyt ruoansulatuskanavan vielä. Aikuiset eivät, joten meidän ei tarvitse olla tämän predigested [ruokaa]. Meidän ruoansulatuskanavan on hyvä hajottaa monimutkaisia ​​ruokia. Et halua antaa ruoansulatuskanavan levätä. "

Vauva Ruoka Ruokavalio on toinen pikkunäppärä lähestymistapa. Mukaan ravitsemusterapeutit, on parempi pitää kehon polttoaineena koko elintarvikkeet - hedelmiä, vihanneksia, täysjyvätuotteita ja vähärasvaista proteiinia.