Evb

Viimeaikainen kehitys diabeteksen hoidon

Uusi diabetes huumeiden ja tapoja tuottaa ne ovat näköpiirissä. Tutkimukset osoittavat myös, jossa terveydenhuollon strategiat ovat parhaita ihmisiä, joilla on diabetes.

Lähes 26 miljoonaa ihmistä Euroopassa on diabetes, ja tämä määrä on kasvussa. Vuonna 2010 noin 1,9 miljoonaa ihmistä yli 20 oli hiljattain diagnosoitu diabetes. Mukaan Centers for Disease Control and Prevention, jos nykyinen suuntaus jatkuu, vuoteen 2050 mennessä joka kolmas eurooppalainen on diabetes.

Tutkijat ovat aktiivisesti opiskelee diabetes ja työstää uusia hoitoja. "Etsimme jatkuvasti uusia lääkkeitä, jotka tekevät insuliinia keho tuottaa tehokkaammin tai aiheuttaa kehon tuottamaan vähemmän liiallinen glukoosi", sanoo Andrew J. Drexler, MD, lääketieteen professori David Geffen School of Medicine UCLA ja johtaja UCLA Gonda Diabetes Center Los Angeles.

Diabeteksen hoito: lääkitys ennakot

Insuliinipistoksista ovat kulmakivi monia diabeteksen hoitosuunnitelmat, ja paljon diabeteksen tutkimus on keskittynyt näitä lääkkeitä. Viimeaikainen tutkimus ennakot ovat:

Tehokkaampi diabeteksen hoitoon. Uusia lääkkeitä kehitellään ja hyväksynyt Food and Drug Administration auttaa hoitoon ja hallita diabetesta. Esimerkiksi uusia lääkkeitä on saatavilla verensokeria alentavien stimuloimalla insuliinin eritystä ja pitämällä ruokaa vatsassa kauemmin. Jos sinulla on diabetes, kysy lääkäriltäsi uusia hoitovaihtoehtoja, jotka voivat auttaa sinua.

Insuliini jakelujärjestelmiä. Diabetes tutkijat ovat myös etsivät parempia tapoja tarjota insuliinia, joka on annettava joko injektiona tai insuliinipumpun. Dr. Drexler sanoo nykyinen diabetes tutkimukset ovat tapoja harventamaan tarvitaan insuliinipistoksista. Siellä on ainakin yksi lääkkeen kehittämiseen, jotka voivat vähentää injektiot vain kolme kertaa viikossa, ja se on saatu joitakin myönteisiä tuloksia kliinisissä tutkimuksissa.

Diabetes Care: terveysstrategioiden

Parantaa terveyttä, usein laihtuminen, on tärkeä tekijä onnistuneen diabeteksen hoitoon tai ehkäisyyn ohjelman. Nämä uudet diabeteksen tutkimuksen tulokset voivat auttaa sinua saavuttamaan oman terveyden ja kunnon tavoitteet:

Harjoitus päivitykset. Jos sinulla on tyypin 2 diabetes tai ovat vaarassa se, diabeteksen hoidon suunnitelma todennäköisesti sisältää liikuntaa. Viimeaikaiset diabeteksen tutkimus katsoin millaisia ​​liikunta ovat eniten hyötyä ja totesi, että yhdistelmä aerobista liikuntaa ja vastarintaa koulutusta, kuten painonnosto, voi olla paras. Jälkeen yhdeksän kuukauden tutkimuksessa ihmiset tyypin 2 diabetes, joka vuorotellen kahden harjoituksen oli huomattavasti alhaisempi verensokeri kuin ne, jotka eivät joko liikuntalaji yksin.

Toinen Tuoreessa tutkimuksessa todettiin, että ihmiset, joilla on tyypin 2 diabetes hyötyä ohjatut harjoitukset enemmän kuin hieman käsketään käyttää. Tutkimuksessa ihmiset tyypin 2 diabetes, jotka osallistuivat ohjattuihin käyttää ohjelmia, jotka sisältyvät aerobic ja voimaharjoittelua näkivät verensokeri laskee enemmän kuin ne, jotka jäivät harjoittaa omasta.

Painonlasku kirurgia. Tutkimukset osoittavat, että mahalaukun ohitusleikkaus voi vähentää diabeteksen oireita jo ennen ihmiset alkavat puntaa. "Mahalaukun ohitusleikkaus auttaa elimistöä tuottamaan hormoneja, jotka auttavat sinua tuntemaan täynnä ja käyttämään insuliinia", sanoo Ruth S. Pupo, RD, diabetes kouluttaja at East Los Angeles Center for Diabetes White Memorial Medical Center. "Se näyttää auttavan tiettyjen hormonien epätasapaino, joka yleensä aiheuttaa diabetesta, joten siellä on paljon puhuttu mahalaukun ohitusleikkaus ylipainoisille potilaille, joilla on diabetes." Jos olet huomattavasti ylipainoinen ja ongelmia voit hallita diabetes, saatat haluta puhua lääkärisi kanssa, onko olet hyvä ehdokas mahalaukun ohitusleikkaus.

Mistä lisätietoja

Haluatko tietää enemmän uusinta kehitystä diabeteksen hoitoon ja miten paremmin tietoa diabeteksen hoitoon tai ehkäisyyn? Käy Web-sivustojen näistä alkuun diabetes järjestöt:

  • Euroopan Diabetes Association on suuri voimavara uusinta kehitystä diabeteksen hoitoon. Tarkista heidän "Diabetes News" Web-sivun viime diabetes päivitykset.
  • Kansallinen diabetes koulutusohjelma on diabetes ohjelma National Institutes of Health. Lisäksi runsaasti diabeteksen hoidon tietoja, voit selvittää kaikki kliinisissä tutkimuksissa käynnissä.
  • Face Diabetes on resurssi erikoistunut tietoa Afrikkalainen-eurooppalaiset, jotka ovat suurempi riski sairastua diabetekseen.

Voit myös oppia lisää diabeteksen liittymällä diabetes tukiryhmä ja lääkärin kanssa, jotka voivat oppia uusia tutkimustuloksia ennen kuin ne yleisön saataville.