Evb

Voiko Internet käyttää aiheuttaa masennusta?

Internet on muuttanut elämäämme monin tavoin, mutta voisi käyttää sitä liikaa johtaa masennukseen? tässä mitä viimeaikaiset tutkimukset sanoo aiheesta, sekä neuvontaa välttää Internet-riippuvuus.

Muistatko millaista elämä oli ennen Internetiä? Miten löysit tietoa tai selvittää, missä olit menossa?

Vaikka Internet on tullut keskeinen väline nyky elämässä, yksi tulos riippuvuuttamme se ei ole niin hyvä - kasvu masennus. Yhä useammat tutkimukset on tutkinut tätä ilmiötä.

Tutkimuksessa julkaistiin elokuussa 2010, muuten terve Kiinan teini tutkittiin aikana yhdeksän kuukautta. Tutkijat havaitsivat, että ne, jotka ovat käyttäneet Internetiä patologinen tavalla oli 2,5 kertaa suurempi todennäköisyys sairastua vaikea masennus. Toinen 2010 tutkimuksessa todettiin, että ihmiset, jotka käyttivät Internet 3-5 kertaa viikossa löytää tietoa terveydentilastaan ​​oli merkittävästi korkeammat masennusoireita kuin ne, jotka vain tekivät niin satunnaisesti.

Miten internet aiheuttaa masennusta

Vaikka nämä tutkimukset näyttävät hälyttävä, asiantuntijat ovat nopea huomauttaa, että masennus on vain liitetty patologinen internetin käyttäjiä, joilla on internet-riippuvuus, eikä keskiarvo, jokapäiväiseen käyttöön. "Yksi yksinkertainen tekijä on, että patologinen Internetin käyttäjät eivät ole nukkumassa oikein", sanoo Joseph Garbely, DO, ylilääkäri Friends Hospital Philadelphiassa. "He saavat vähemmän unta, koska he patologisesti käyttää Internetiä. He myös ei syödä oikein, yhteysvaikeuksia terveellinen tapa ihmisiä (kasvokkain), sosiaalisesti hyväksyttäviä tapoja. He eksyy pelaamista ja fantasia Internetissä, joten he harjoittavat salamyhkäinen käytös. "


Normaalia enemmän, nämä toimet aiheuttavat Internet väärinkäyttäjät tielle masennusta, sanoo Frank Barnhill, MD, board-sertifioitu perheen lääkäri ja kirjailija luullaan ADHD. "Jokainen toiminta, joka rajoittaa ihmisen vuorovaikutus muiden kanssa, eri ympäristöissä, asetuksia ja hyväksyttävin sosiaalisia tapoja, johtaa sosiaalisten ongelmien oireyhtymä. Kärsivien henkilöiden sosiaalinen ahdinko kehittää ärtyneisyys, mielialan vaihtelut, huono keskittymiskyky, lisääntynyt levottomuus, mahdollinen aggressiivisuus ja impulsiivisuus ja suhteen ongelmia. "

Miten välttää Internet-riippuvuus

Jos olet huolissasi, että liiallinen käyttö Internetin voidaan muuttumassa Internet riippuvuus ja lisätä masennuksen riskiä, ​​nämä muutokset voivat auttaa:

  • Rajoita käyttöä. Yksi yksinkertainen tapa välttää kehittämällä Internet-riippuvuus on rajoittaa käyttöä vain pari tuntia joka päivä. "Rajoittaminen Internetin käyttöä kohtuullisessa ajassa on avain, niin asettaa ajastimen ilmoituksen, kun aika loppuu ja kiinni tässä lajissa", sanoo Debbie Mandel, stressin hallinta asiantuntija ja kirjailija Addicted to stressiä.
  • Käyttää sitä yhteyden. Ole mitään vikaa yhdistää ystävien ja perheenjäsenten sosiaaliset sivustot kuten Facebook tai Twitter, sanoo tohtori Garbely. "Jos käytät Internet tavoittaa ihmiset ja yhdistää sosiaalisesti, sinulla todella on alhaisempi masennusta kuin muun väestön", hän sanoo.
  • Varo varoitusmerkkejä. Garbely sanoo, että jos olet valinnut internetiin nukkua välttäen ystävien ja perheen mennä verkossa, jättää aterioita väliin, välttämällä päivittäistä tai shunning henkilökohtainen hygienia, niin sinulla on ongelma, joka hoitaa ammattilainen.
  • Tukeutuminen toisten. "Yksi yksinkertainen ratkaisu on ystäviä poliisin Internet käyttää ja seurata, kuinka paljon käytät sitä", sanoo Garbely. "Samoin teini olisi valvottu vanhemmat. Vanhempien on ymmärrettävä, kuinka kauan heidän teini on Internetissä, ja heidän on löydettävä tapa hallita sitä. "
  • Etsi muita terveellisiä myyntipisteistä. "Vuonna stressin hallinta, avainsana on tasapaino ", sanoo Mandel. "Tämä tarkoittaa työpaikkojen aikaa ja tilaa syödä oikein, käyttää, sosiaalisen vuorovaikutuksen ja Internet. Kun kävellä ulkona luonnonvalossa auttaa vapauttamaan heikentävien stressihormonien, kasvaa mieliala edistäviä serotoniinin ja parantaa immuunijärjestelmää. "

Kuten kaikella, mitä mahdollisesti riippuvuutta, maltillisuus näyttää olevan hyvää politiikkaa, kun käytät Internet.