Evb

Yrtit kaksisuuntainen mielialahäiriö

On monia rohdosvalmisteet sinun pitäisi tutkia kaksisuuntaisen mielialahäiriön (maanis masennus). Vaikka kiiltävä, uusi vaneri nykypäivän täydentää voi tehdä niistä näyttää houkuttelevan, se on aivan yhtä tärkeää olla fiksu kuluttaja tällä alalla, koska se on perinteinen lääketiede. Ovat hyvin perillä voi olla kuitenkin vaikeaa. Lääkehoito luvalla FDA tai vastaavien valtiollisten elinten läpi tiukat testit. Tutkimustulokset ja yksityiskohtaista tietoa nämä yhdisteet ovat saatavilla lukuisia kirjoja, verkossa tai suoraan valmistajilta.

Kun täydentää, se ei aina tapahdu. Tuntuu siltä, ​​viikoittain toisessa pehmeäkantinen kirja ilmestyy hurjilla saatavien uusien antioksidanttiyhdistettä tai kasviperäisten lääkkeiden. Nämä kirjat - puhumattakaan lehtiartikkeleita, www-sivustot, ja semi-tietoon ystävät-joskus wrap arveluihin vuonna ohuen tiedettä. Ne voivat viitata tutkimuksiin, joiden väärin, että ilmestyi huonomaineinen lehdissä tai että olivat niin huonosti suunniteltu tai puolueellinen, ettei lehti julkaisisi niitä.

Täydentää myyjät, ja erityisesti niille, jotka osallistuvat monitasoinen markkinointi järjestelmiä, näytä ottaneen opikseen edeltäjänsä päivinä vaeltelevan show. Heillä on vähän menetettävää tekemällä törkeää väittää niiden tuotteita, ja paljon voitettavaa taloudellisesti. Tässä vain muutamia kestämättömiä väitteitä löytyy yksi viiden minuutin lakaista täydentää myynnin sivustoja Internetissä

 • "Glutationi hidastaa ikääntymisen kellon, ehkäisee sairauksia ja lisää elämää."
 • "Pycogenol... dramaattisesti lievittää ADD / ADHD, parantaa ihon sileyttä ja kimmoisuutta, vähentää eturauhasen tulehdus ja muut tulehdukset, vähentää diabeettisen retinopatian ja neuropatian, parantaa verenkiertoa ja parantaa solujen elinvoimaa..." [ja mukaan tämän sivuston, parantaa melkein mitä tahansa muuta, saattaa vaivata sinua!]
 • "Sage ja siitepöly ravitsevat aivot."
 • "Soija lesitiiniä on todettu putsata väyliä Liuota tahmea lietteen kolesterolia ja siten lisätä liikkuvuutta, lievittää sydämen, suoneen ja valtimon ongelmia. Se on parantanut monien diabeetikoille kovettunut aivot hyytymistä, aivohalvauksia, halvaantunut jalat, kädet ja käsivarret! "

Ota aikaa selata netistä hyllyt, ja luultavasti paikalla useita epäilyttäviä tuotteita. Jotkut yritykset yrittävät pettää itseänne ääntä samankaltaisia ​​nimiä, pakkaus, joka matkii muita tuotteita tai viittaavia nimiä, jotka vihjaavat parannuskeinoja. Muut värikäs pulloa pillereitä sisältävät aineita, jotka ei oikeastaan ​​voi imeytyä elimistöön suun kautta otettuna-esimerkiksi "DNA" (deoksiribonukleiinihappo, rakennuspalikka ihmisen geneettinen materiaali) koristaa hyllyt joitakin kauppoja. Yksi valmistaja hyödytön "lisä" väittää, että "se on keskeinen tekijä muutosten ja kannustaminen laiska solujen välttää, parantaa tai korjata ongelmia hengitysteiden, ruoansulatuskanavan, hermostunut tai rauhas järjestelmiä." Tämä yhtiö toteaa, että sen "DNA" uutetaan sikiön solujen muut merkit eivät ilmeisesti vain kapselia panimohiivalle.

Jotkut muut lisät tarjota lopputuotteiden sisäisten menettelyjen, kuten glutationia sijaan esiasteita tarvitaan kehon tehdä riittävästi omasta, kuten E-vitamiinia Tämä lähestymistapa ei välttämättä toimi. Jos olet epävarma, kysy neuvoa lääkäriltä tai toimivaltainen ravitsemusterapeutin.

Miten voit arvioida täydentää väittää? Aloita riippuu lähinnä hyvämaineinen hakuteoksia perustietosi, eikä mainoksia tai suosittu lehdistössä. Varo jos tuotteen myyjät väittävät se paranna mitään. Lisäravinteet ja vitamiinit voivat parantaa terveyttä ja edistää hyvinvointia, mutta ne harvoin vaikuttaa parannuskeinoja. Varo universaali hyödyllisyydestä väittää. Suurimpia rikkojia täydentää mainontaa tout tuotteitaan kuten paranna-alls varten lukuisia liity ehtoja.

On olemassa muutamia muita Nokiasta, että pitäisi tehdä sinulle varovaisia. Jos tuotteen kirjallisuudesta myytti pitkäikäisen Hunzas, joku yrittää petkuttaa silmäsi. Tämä tarina sitkeitä Venäjän vuori väkeä muka kaikki elävät hyvin yli sata vuotta vanha perättömäksi kauan sitten arvostettujen tutkijoiden. Jos se on luonnollinen aine, mutta erityisesti yritys väittää olevansa vain yksi tietää salaisuuden sen hyödyllisyyttä, joka ei todellakaan ole paljon järkeä. Ole erityisen varovainen, kun Nokiasta on kirjoitettu pseudoscientific kielellä, joka ei kestä alle tarkastelu sanakirjan kanssa. Tämä on suosittu juoni. Esimerkiksi yksi täydentää myydään monitasoinen markkinoijat väittää "tukemaan solujen viestintää kautta ravintolisä monosakkaridien tarvitaan glykokonjugaattianti synteesi." Käännetty plain Englanti, tämä tuote on sokeria pilleri.

Silloinkin kun olet nähnyt tieteen takana vitamiinin tai täydentää hoitoa, siellä on vielä ongelma laatu ja puhtaus. Se on lähes mahdotonta, että kuluttajat tietävät varmasti, että tabletti tai jauhe sisältää aineita mainostetaan voimaa ja puhtautta lupasi. Aina kun mahdollista, tehdä liiketoimintaa hyvämaineinen valmistajat, jotka varmuuskopioida tuotteita teho takauksia tai standardeja. Monissa Euroopan maissa, teho säännellään valtion standardien, Yhdysvalloissa, se on asia yritysten valinta.

Luonnollinen ei tarkoita vaarattomia. Aina vitamiinin tai täydentää on tarpeeksi tehokas parantua, se on myös valta vahingoittaa, jos väärin. Muista tiivistä lääkärin tai ravitsemusterapeutin jos lapsesi tulee ottaa mitään monimutkaisempi kuin päivittäin monivitamiini.

Rohdosvalmisteet kaksisuuntainen mielialahäiriö

Monet yrttejä on käytetty hoitoon neurologisia häiriöitä kautta aikojen. Herbalists kutsuvat näitä aineita nervines, ja jotkut saattavat osoittautua hyödylliseksi hoitoon erityisiä oireita kaksisuuntainen mielialahäiriö.

Kaikista rohdosvalmisteet, tämä ryhmä kasviuutteita ovat vahvimpia, ja todennäköisimmin aiheuttaa vakavia haittavaikutuksia. Yhdessä kasviperäisten nukkua aids aiemmin tässä luvussa, nervines että on kokeillut ihmiset kaksisuuntaisen mielialahäiriön tai niihin liittyvistä ehdoista ovat:

 • Musta cohosh (Cimicifuga racemosa). Lamaava ja rauhoittava, joskus käyttävät ihmiset autoimmuunitilat sen anti-inflammatorisia vaikutuksia. Sen aktiivinen ainesosa näyttää sitoutua estrogeenireseptorikohtiin, joten se voi aiheuttaa hormonaalista toimintaa.
 • Damiana (Turnera aphrodisiaca). Perinteinen masennukseen. Kuten sen latinankielinen nimi kertoo, se on myös uskotaan seksuaalista ominaisuuksia. Joka tapauksessa voi olla siellä, se ei tunnu toimia hormonaalisen järjestelmän. Sen energisoiva laatu saattaa olla vaarallista kaksisuuntaisen potilaille.
 • Gingko biloba. Uute Gingko puu, mainostetaan yrtti, joka voi parantaa muistia. On olemassa jonkin verran kliinistä näyttöä tämän väitteen. Se on antioksidantti, ja se on määrätty Saksassa dementian hoidossa. Uskotaan lisätä veren virtausta aivoissa.
 • Ginseng (panax quinquefolium). Onko energisoiva vaikutus, joka voi olla hyödyllistä ihmisille, joiden masennus liittyy äärimmäinen väsymys ja uupumus.
 • Viinirypäleen siemenöljy ja pycogenol. Molemmat ovat erittäin voimakkaita antioksidantteja. (Pycogenol on peräisin meren mäntyjä.)
 • Gotu kola (centella asiatica, hydrocotyl asiatica). Ayurvedic kasviperäisten piriste joskus suositella masennusta ja ahdistuneisuutta.
 • Lakritsi (Glycyrrhiza glabra, liquiritia officinalis). Tehostaa hormonin tuotantoa, kuten hormonit toimivat ruoansulatuskanavan ja aivot.
 • Sarsaparilla (hemidesmus indicus). Kuten lakritsi, se näyttää vaikuttavan hormonin tuotantoa sekä ratkaista mahassa ja rauhoittava hermoja.
 • Mäkikuisma (Hypericum perforatum). On saavuttanut suosiota kuin kasviperäisten masennuslääke. Se on tukenaan kohtuullisen määrän tutkimusta. Ne valitsevat käyttää tämän korjaamiseksi pitäisi noudattaa samoja varotoimia kuin SSRI ja MAO, kaksi perhettä lääkealan masennuslääkkeitä. Se voi myös aiheuttaa valonarkuus. Se on saatavissa reseptillä Saksassa, missä se on eniten käytetty masennuslääke. On vaarallista käyttää mäkikuismaa reseptillä masennuslääkkeitä tai muita lääkkeitä, jotka voivat vaikuttaa serotoniinin.